cubilone Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Έλαβα σήμερα ταχυδρομικά από τον Δήμο Αθηναίων ειδοποίηση - λογαριασμό πληρωμής για παράβαση ΚΟΚ. 80€. Λεωκορίου 23. Δεν λέει τι έκανα (μάλλον παράνομο πάρκιγκ). Ημερομηνία παράβασης: 6 Νοεμβρίου 2016. Ό,τι κλήση έχω βρει στο αυτοκίνητο την έχω πληρώσει. Είναι φυσιολογικό να λαμβάνω κάτι 4 χρόνια μετά; Έχει συμβέι σε εσάς;
gianniz_k Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μου έχει συμβεί φίλε μου πριν καμιά δεκαετία. Προσπάθησα να το ψάξω λίγο, να μου βρουν αντίγραφο της κλήσης, οτιδήποτε. Δεν βρήκα άκρη,είπα ασταδιαλα και την πλήρωσα
Mr^Robot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μετά από 10 χρόνια ήρθε κλήση στο σπίτι για παράνομο παρκάρισμα . Το αστείο είναι ότι το αμάξι είχε πάει για απόσυρση τότε ( πριν την έκδοση της κλήσης ) , και το καλύτερο είναι ότι η πινακίδα ήταν πάνω σε παπί ΣΤΗΝ ΑΘΉΝΑ , εμείς μένουμε Κρήτη και δεν είχαμε και πότε μηχανή οποιοσδήποτε είδους. Τρέχα γυρεύε.
DimosthenisG Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μια απτά ίδια έχω πάρει κλήση 5 χρόνια μετά
Maktheo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στον αδερφό μου ειχε ερθει κληση για παρανομο παρκαρισμα 4-5 χρονια μετα. Βεβαια την συγκεκριμενη παραβαση θυμοταν καθαρά οτι την ειχε πληρώσει καθώς η μονιμη κατοικία του ειναι σε αλλον νομο και ειχε ερθει για 3-4 μέρες στο πατρικό.. Ετσι ειχε πληρώσει αμεσα την παραβαση για να ξεμπλεξει και να μην εχει εκκρεμότητες κτλ.. Ελα όμως που τα τζιμανια του δημου στείλανε την κλήση ξανα.. Παει πατέρας μου απο τον δημο, τους εξηγεί κτλ, αλλα αυτοι φτασανε στο σημειο να τον χλευασουν.. Παει ο πατερας στα Ελτα που πληρωθηκε η κλήση με ταχυπληρωμη, βρισκει εναν προϊστάμενο, του εξηγει κτλ και ο άνθρωπος βρίσκει την απόδειξη/απόκομμα της ταχυπληρωμης και παει καρφι για τον δημο.. Κρατάει την αποδειξη στην τσεπη, προσπαθεί να ξαναεξηγησει την περίπτωση τονιζοντας οτι καλο ειναι παντα να κρατήσουν μια "πισινη" για παν ενδεχόμενο.. Χλευασμος και απαξιωση ξανα, μαλιστα μια υπάλληλος ζητησε να τον απομακρύνουν γιατι προσπαθει να βρει τροπο να μην πληρωσει την κλήση.. Στο σημειο εκεινο της ετριψε την απόδειξη στην μουρη.. Σιγή απόλυτη, αλλα μαλλον στο τελος της ημερας δεν θιχτηκε και κανενας απο τους συγκεκριμένους χοντροπετσους ΔΥ.. Απο τοτε παντα κραταω αποκομματα/αποδείξεις τετοιων πληρωμών. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από Maktheo 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Maktheo είπε Στον αδερφό μου ειχε ερθει κληση για παρανομο παρκαρισμα 4-5 χρονια μετα. Βεβαια την συγκεκριμενη παραβαση θυμοταν καθαρά οτι την ειχε πληρώσει καθώς η μονιμη κατοικία του ειναι σε αλλον νομο και ειχε ερθει για 3-4 μέρες στο πατρικό.. Ετσι ειχε πληρώσει αμεσα την παραβαση για να ξεμπλεξει και να μην εχει εκκρεμότητες κτλ.. Ελα όμως που τα τζιμανια του δημου στείλανε την κλήση ξανα.. Παει πατέρας μου απο τον δημο, τους εξηγεί κτλ, αλλα αυτοι φτασανε στο σημειο να τον χλευασουν.. Παει ο πατερας στα Ελτα που πληρωθηκε η κλήση με ταχυπληρωμη, βρισκει εναν προϊστάμενο, του εξηγει κτλ και ο άνθρωπος βρίσκει την απόδειξη/απόκομμα της ταχυπληρωμης και παει καρφι για τον δημο.. Κρατάει την αποδειξη στην τσεπη, προσπαθεί να ξαναεξηγησει την περίπτωση τονιζοντας οτι καλο ειναι παντα να κρατήσουν μια "πισινη" για παν ενδεχόμενο.. Χλευασμος και απαξιωση ξανα, μαλιστα μια υπάλληλος ζητησε να τον απομακρύνουν γιατι προσπαθει να βρει τροπο να μην πληρωσει την κλήση.. Στο σημειο εκεινο της ετριψε την απόδειξη στην μουρη.. Σιγή απόλυτη, αλλα μαλλον στο τελος της ημερας δεν θιχτηκε και κανενας απο τους συγκεκριμένους χοντροπετσους ΔΥ.. Απο τοτε παντα κραταω αποκομματα/αποδείξεις τετοιων πληρωμών. Επειδή η πιθανότητα λάθους δεν είναι και σπάνια με τέτοιες υπηρεσίες και συστήματα όπου έχεις χειρόγραφες κλήσεις υπηρεσίες δήμους κτλ. Οτιδήποτε σχετικό πληρώνετε για αυτό πχ κλήσεις και πρόστιμα που βεβαιωνονται χειρόγραφα να κρατάτε την απόδειξη, πάλι καλά που έβγαλε άκρη και του έδωσε το ΕΛΤΑ την απόδειξη. Εγώ έχω κρατήσει απόδειξη πληρωμής από πρόστιμο σε λεωφορείο, πήγα και την πλήρωσα στον ΟΑΣΑ.
Maktheo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Επειδή η πιθανότητα λάθους δεν είναι και σπάνια με τέτοιες υπηρεσίες και συστήματα όπου έχεις χειρόγραφες κλήσεις υπηρεσίες δήμους κτλ. Οτιδήποτε σχετικό πληρώνετε για αυτό πχ κλήσεις και πρόστιμα που βεβαιωνονται χειρόγραφα να κρατάτε την απόδειξη, πάλι καλά που έβγαλε άκρη και του έδωσε το ΕΛΤΑ την απόδειξη. Εγώ έχω κρατήσει απόδειξη πληρωμής από πρόστιμο σε λεωφορείο, πήγα και την πλήρωσα στον ΟΑΣΑ. Ας μην ειμασταν σε μια μικρή επαρχιακη πολη και σιγα μην εβγαζε ακρη σε Ελτα Αθηνων ή Θεσσαλονίκης ο πατέρας μου.. Ευτυχως εδω υπαρχουν καλύτερα αντανακλαστικα και φιλοτιμο σε τέτοιες περιπτώσεις καθως βεβαίως βοηθά και ο λιγότερος φόρτος εργασιας σε σχεση με αντίστοιχες υπηρεσίες σε Αθήνα /Θεσσαλονίκη
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, Maktheo είπε Ας μην ειμασταν σε μια μικρή επαρχιακη πολη και σιγα μην εβγαζε ακρη σε Ελτα Αθηνων ή Θεσσαλονίκης ο πατέρας μου.. Ευτυχως εδω υπαρχουν καλύτερα αντανακλαστικα και φιλοτιμο σε τέτοιες περιπτώσεις καθως βεβαίως βοηθά και ο λιγότερος φόρτος εργασιας σε σχεση με αντίστοιχες υπηρεσίες σε Αθήνα /Θεσσαλονίκη Στην Αθήνα τα ΕΛΤΑ έχουν μεγάλο χρόνο παραμονής με εκατοντάδες άτομα ημερισιως, να σου βρουν απόδειξη πριν 4-5 χρόνια είναι ανεκδοτο εκτός κι αν αποθηκευονται σε κάποια βάση δεδομένων και μπορεί να γίνει αναζήτηση με την πληκτρολογηση ονόματος ή ΑΦΜ.
kage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Οι πιθανότητες να αντέξει το μελάνι τόσα χρόνια σε θερμική αποδειξη είναι ελάχιστες... Δείτε αν έχει κάποιο λάθος η κλήση κ κάντε ένσταση αλλιώς περιμένετε αν θα πάει κάποτε στην ΔΟΥ π λένε..
Burgos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο μήπως έγινε λάθος. Εμένα μου είχε έρθει κλήση από Λήμνο χωρίς ποτέ να έχω πάει στο νησί. Μίλησα μαζί τους και τελικά είχε γράψει λάθος αριθμό κυκλοφορίας ο τροχονόμος στην κλήση.
agnostos13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Γι αυτό τα πληρώνεις όλα αυτά τραπεζικά και ξεμπερδεύεις. Δεν γίνεται να χαθεί τραπεζικό έμβασμα.
eMike Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, cubilone είπε Έλαβα σήμερα ταχυδρομικά από τον Δήμο Αθηναίων ειδοποίηση - λογαριασμό πληρωμής για παράβαση ΚΟΚ. 80€. Λεωκορίου 23. Δεν λέει τι έκανα (μάλλον παράνομο πάρκιγκ). Ημερομηνία παράβασης: 6 Νοεμβρίου 2016. Ό,τι κλήση έχω βρει στο αυτοκίνητο την έχω πληρώσει. Είναι φυσιολογικό να λαμβάνω κάτι 4 χρόνια μετά; Έχει συμβέι σε εσάς; Κι εμένα μου ήρθε προχθές.. Από Νοέμβριο του '16 επίσης, στη Μαρασλή... Άλλη μια φορά έχω φάει κλήση για παρκάρισμα στην ίδια περιοχή, στην Σπευσίππου, την βρήκα στο παρμπριζ και την πλήρωσα αμέσως. Μου κάνει εντύπωση διότι έκτοτε δε βρήκα ποτέ κλήση στο αμάξι..
Ola150 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Σε μας είχε έρθει το 2014-16 κάπου εκεί μια κλήση για παράνομη στάθμευση στο όνομα του παππού μου, ο οποίος είχε πεθάνει το 2010..και δεν είχε δίπλωμα...και δεν οδηγούσε ποτέ. Ο άτιμος αν και νεκρός αποφάσισε μετά από χρόνια να οδηγήσει και να παρκάρει παράνομα. Δεν θυμάμαι καν πως το είχαν αντιμετωπίσει οι γονείς μου, πέρα από το γέλιο που μας προσέφερε.
MauroPaltoudias Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, cubilone είπε Ό,τι κλήση έχω βρει στο αυτοκίνητο την έχω πληρώσει. Είναι φυσιολογικό να λαμβάνω κάτι 4 χρόνια μετά; Έχει συμβέι σε εσάς; Είναι "φυσιολογικό", στα πλαίσια του "δίνεται εντολή για μαζεμα χρήματος στα ταμεία του ΟΤΑ, γιατί το ταμείο είναι μείον ". Η παραγραφή ισχύει μετά την πάροδο εικοσαετίας γενικά. Έχει συμβεί στο παρελθόν η κλασσική εξυπνάδα, που περνάει ένας, παίρνει την κλήση από κάποιο αυτοκίνητο που την έχει φάει και την κοτσάρει στο δικό του. Εναλλακτικά, μπορεί να ήταν και πιτσιρίκια που έσπαγαν πλάκα, αλλάζοντας κλήσεις σε αυτοκίνητα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από MauroPaltoudias
pascalia2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Ελαβα και εγω μια κληση απο τον Δημο Αθηναιων απο τον Δεκεμβριο του 2016. Δεν βρηκα ποτε κληση. Επισης δεν γραφει και τι εχω κανει. εχει ενα κωδικο ηλεκτρονικης πληρωμης και κατι νομους που μου λενε τι θα γινει αν δεν πληρωσω. Τι θα γινει αν δεν πληρωσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα