petalotis2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μ εκλεψαν τ αυτοκινητο μεσα απο το συνεργειο...στην ασφαλεια δεν ειχα κλοπη....τι γινεται ρε παιδια??? ποιος ευθυνεται??? αποζημιωνομαι??? τ αμαξι βρεθηκε μια ωρα μετα καμμενο Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από petalotis2014 4
madboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Αν θες δώσε μερικές παραπάνω πληροφορίες για να σε βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει. Το αμάξι ήταν μέσα στο συνεργείο, και άνοιξαν το συνεργείο και το πήραν; Ήταν σε περιβάλλοντα χώρο ή στον δρόμο παρκαρισμένο; Για μένα κακώς που δεν είχες ασφάλεια κλοπής. Πολύ σημαντική ασφάλεια για να πεις ότι δεν θα την κάνω για τον οποιοδήποτε λόγο. 2
petalotis2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Αρχικα μου ειπαν μην στενοχωριεσαι εδω ειμαστε και στη συνεχεια μολις εμαθαν οτι δεν εχω εγω ασφαλεια και πως δεν ειναι στ ονομα μου αλλα στης μητερας μου να μιλησουμε με δικηγορους και βλεπουμε Μόλις τώρα, madboy είπε Αν θες δώσε μερικές παραπάνω πληροφορίες για να σε βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει. Το αμάξι ήταν μέσα στο συνεργείο, και άνοιξαν το συνεργείο και το πήραν; Ήταν σε περιβάλλοντα χώρο ή στον δρόμο παρκαρισμένο; Για μένα κακώς που δεν είχες ασφάλεια κλοπής. Πολύ σημαντική ασφάλεια για να πεις ότι δεν θα την κάνω για τον οποιοδήποτε λόγο. ηταν μεσα στο συνεργειο....στη ραμπα κιολας, με το κλειδι επανω το αυτοκινητο ειναι στο ονομα του θανοντα προ 2ετιας θειου μου και μεσω κληρονομιας που εχει αποδεχτει η μητερα μου της ανηκει αλλα δεν εχει γινει μεταβιβαση ακομη γιατι δεν χρειαζοταν και δεν υπηρχε και η οικονομικη δυνατοτητα...αυτα εν ολιγης 2
madboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανονικά πρέπει να σε αποζημιώσουν. Δεν έχει σημασία που η ασφάλεια είναι στο όνομα της μητέρας σου. Εφόσον κλάπηκε μέσα από το συνεργείο, αυτοί είναι υπεύθυνοι. Πιθανολογω ότι το συνεργείο θα είναι ασφαλισμένο ως επιχείρηση για παν ενδεχόμενο. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από madboy
petalotis2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 δεν εχουν ασφαλεια κλοπης αυτοι...μου το ειπαν
madboy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Θεωρώ ότι θα αποζημιωθεις, αλλά δυστυχώς εφόσον δεν υπάρχει πρόθεση να σε αποζημιώσουν, θα πρέπει να κινηθείτε νομικά. 1
petalotis2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 ευχαριστω για το κουραγιο φιλε... 1
tedkald Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δεν έχει σημασία σε ποιο όνομα ήταν το όχημα. Θα απαοζημιωθεί εφόσον το δεχθεί το δικαστήριο, ο νόμιμος κάτοχος έστω και αν δεν έχει κάνει τις διαδικασίες.Το ποιός το οδήγησε ως το συνεργείο δεν επηρεάζει την ευθύνη. Το περίεργο είναι ότι κλάπηκε από μέσα. Αυτό σημαίνει ότι ήξεραν ότι μέσα υπάρχουν αυτοκίνητα με τα κλειδιά επάνω. Αρα δεν έλαβαν από το συνεργείο τα μέτρα τους να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο κλοπής άρα έχουν την ευθύνη του θεματοφύλακα (αυτού δηλ.που έχει τεθεί ένα αντικείμενο υπό την φύλαξή του) άρα ευθύνονται αστικά. Βρες ένα δικηγόρο. Ερώτηση: το όχημα ήταν μεγάλης αξίας; Και δεύτερο, το ότι βρέθηκε καμμένο σημαίνιει ότι χρησιμοποιήθηκε για κλοπή, ληστεία κλπ. και μετά το έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη (DNA) κλπ Άρα οπωσδήποτε ειδοποιείς Αστυνομία ΙΑσφάλεια) Τα χαρτιά που θα πάρεις από αυτούς θα σε βοηθήσουν πολύ στην αποζημίωση.
xsterg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 δηλωση κλοπης αμεσα στην αστυνομια. επρεπε να την ειχες κανει ... χθες. ελα σε επαφη με δικηγορο για να αναλαβει να ερθει σε συννενοηση με το συνεργειο. διεκδικησε τα προβλεπομενα. για εμενα δεν αποκλειεται να ειναι σπειρα ακομη και μεσα απο το συνεργειο. γι αυτο σου λεω να βαλεις δικηγορο. για να μην ασχοληθεις καθολου μαζι τους αν ειναι παλιοκατασταση. δεν μας ειπες την πραγματικη αξια του αυτοκινητου και το αν το συνεργειο ειναι της γειτονιας η εξουσιοδοτημενο. επίσης εαν εχεις κανει δηλωση κλοπης στην αστυνομια. 1
topaz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Στις 28/11/2020 στις 7:46 ΜΜ, xsterg είπε δηλωση κλοπης αμεσα στην αστυνομια. επρεπε να την ειχες κανει ... χθες. ελα σε επαφη με δικηγορο για να αναλαβει να ερθει σε συννενοηση με το συνεργειο. διεκδικησε τα προβλεπομενα. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Και βεβαίως έχει ευθύνη το συνεργείο. 1
Salvation81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Ασφαλεια γενικα υπαρχει; Γιατι εγω καταλαβα πως ΔΕΝ....Εφοσον δεν εγινε η μεταβιβαση δεν γινεται να βγηκε ασφαλεια στην μητερα σου. Αν οντως δεν ειχατε ασφαλεια δυσκολο το βλεπω το ολο πραγμα (χωρια το οτι αν δεν ειχατε ασφαλεια το οδηγουσες παρανομα).
petalotis2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 παιδια ΦΥΣΙΚΑ και ηταν νομιμοτατο το αυτοκινητο, με ασφαλεια πληρωμενα τελη και κανενα χρεος πουθενα,ΦΥΣΙΚΑ και γιναν ολα τα απαραιτητα στην αστυνομια και την πυροσβεστικη, το αυτοκινητο στην κατασταση που ηταν αξιζε γυρω στο ταληρο ... 5000 χλμ το χρονο, γκαραζατο , ακαπνο, ατρακαριστο αγρατζουνιστο....μια κουκλα και μιση 115.000 ειχε, απ το 2002....6.000 χλμ / χρονο για την ακριβεια...επισης δηλωσε στην αστυνομια πως ειχε τα κλειδια στη μιζα και ηταν στη μπαρα σηκωμενο τ αμαξι γιατι δεν ειχε προλαβει να βαλει νερα και κολαρα (αλλα καταδιωξη εγινε 1 και 45 λεπτα, ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΑ....ελεοσ)....επισης το συνεργειο-μαντρα ειχε αλλα 20 αυτοκινητα ετοιμα προς πωληση αλλα ο κλεφτης μιας και ηταν τοσο χαζος επελεξε αυτο που ηταν σηκωμενο στη μπαρα ,μιας και λεει αυτο θα το εβαλαν εκει πανω γιατι ειναι το καλο τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ, ας κλεψω αυτο.... επισης προκειται για παλια αντιπροσωπεια της subaru, οχι πλεον....το αμαξι ειναι ενα ΜΠΛΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΙΜΠΡΕΖΑ....1,600 95 αλογα, μανισιο....πρασινη τιμη για το συγκεκριμενο αυτη τη στιγμη 6.000 ΕΥΡΩ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ
Salvation81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, petalotis2014 είπε παιδια ΦΥΣΙΚΑ και ηταν νομιμοτατο το αυτοκινητο, με ασφαλεια πληρωμενα τελη και κανενα χρεος πουθενα,ΦΥΣΙΚΑ και γιναν ολα τα απαραιτητα στην αστυνομια και την πυροσβεστικη, το αυτοκινητο στην κατασταση που ηταν αξιζε γυρω στο ταληρο ... 5000 χλμ το χρονο, γκαραζατο , ακαπνο, ατρακαριστο αγρατζουνιστο....μια κουκλα και μιση 115.000 ειχε, απ το 2002....6.000 χλμ / χρονο για την ακριβεια...επισης δηλωσε στην αστυνομια πως ειχε τα κλειδια στη μιζα και ηταν στη μπαρα σηκωμενο τ αμαξι γιατι δεν ειχε προλαβει να βαλει νερα και κολαρα (αλλα καταδιωξη εγινε 1 και 45 λεπτα, ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΑ....ελεοσ)....επισης το συνεργειο-μαντρα ειχε αλλα 20 αυτοκινητα ετοιμα προς πωληση αλλα ο κλεφτης μιας και ηταν τοσο χαζος επελεξε αυτο που ηταν σηκωμενο στη μπαρα ,μιας και λεει αυτο θα το εβαλαν εκει πανω γιατι ειναι το καλο τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ, ας κλεψω αυτο.... επισης προκειται για παλια αντιπροσωπεια της subaru, οχι πλεον....το αμαξι ειναι ενα ΜΠΛΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΙΜΠΡΕΖΑ....1,600 95 αλογα, μανισιο....πρασινη τιμη για το συγκεκριμενο αυτη τη στιγμη 6.000 ΕΥΡΩ ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Για να καταλαβω, πως ακριβως βγαζατε ασφαλεια οταν εσυ λες οτι "το αυτοκινητο ειναι στο ονομα του θανοντα προ 2ετιας θειου μου και μεσω κληρονομιας που εχει αποδεχτει η μητερα μου της ανηκει αλλα δεν εχει γινει μεταβιβαση ακομη γιατι δεν χρειαζοταν και δεν υπηρχε και η οικονομικη δυνατοτητα..." Δεν ειμαι νομικος πχ αλλα μπορει να ειναι της μητερας σου οταν ΔΕΝ εχει γινει η μεταβιβαση ακομα; Η συνεχιζετε και βγαζετε την ασφαλεια στο ονομα του πεθαμενου και νομιζετε οτι εισαστε νομιμοι;
vamvakoolas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 σωστα ενω αν δεν εχει δηλωθει ο κυριος οδηγος στην ασφαλιση τοτε...στανταρ θα σας βαλει τρικλοποδια η ασφαλιστικη να μην ασχοληθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις