Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/1/2025 στις 8:13 ΜΜ, prefuse είπε

Η άβολη με πολύ κακή εργονομία, IKEA markus, θα σας κρατήσει άβολα για πολλά χρόνια..καθως χαλάει δύσκολα..πολύ επιτυχημένο σχόλιο.

Κατά τα άλλα οι gaming τύπου titan είναι σαφώς κάτω του μετρίου σε εργονομία, με υψηλό κόστος απόκτησης, ενώ στα ίδια χρήματα που απαιτούν υπάρχουν σαφώς καλύτερες επιλογές.

Λίγο καλύτερη η νέα gaming της fractal design.

Στην κορυφή, οι γνωστές επιλογές.

ψιλομ@#@κιες έχει στις επιλογές οπότε δεν θα εμπιστευόμουν αυτό το βίντεο ειναι απλά shill(προπαγάνδηση επι πληρωμή)  για κάποια στο S ή στο A και τις άλλες τις βάζει για σάλτσα 

To Α -Ω όπως έγραψα πολλούς μήνες πριν (βασικά με παραξένεψε που ειναι τόσο πρόσφατό και έψαξα καλύτερα και όντως έγραψα οδηγό και το 2021 λολ) ειναι να έχει χοντρό πάτο σιδερένια πόδια και στήριγμα για την μέση αν δεν έχει αυτά τα 3 απλά κοιτάς αλλού εκτός αν δεν κάνεις σοβαρή χρήση καρέκλας (πολύωρη τουλάχιστον 5 μέρες την βδομάδα) στο βίντεο όλες ειναι με λεπτούς πάτους και κάποιες το σώζουν επειδή έχουν αναρτήσεις αλλά κάνουν 10 φορές παραπάνω απο μια καρέκλα με χοντρό πάτο για να σου προσφέρουν την ίδια (ή και χειρότερη άνεση) 

Αν ήταν έτσι οι άνετες καρέκλες έτσι θα ήταν και αυτές για τα πολυτελή αυτοκίνητα βλέπεις αναρτήσεις λεπτους πάτους κτλ σε θέσεις μερσεντές; όχι.. ε κάτι ξέρουν.. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 1
  • Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω μια καλύτερη καρέκλα απ την Μαρκους (δέρμα) που έχω αρκετά χρόνια. Δεν έχει κάποιο θέμα ακόμα αλλά επειδή έχω κάποια θέματα με αυχένα έλεγα μήπως άλλαζα. 

https://www.pakketo.com/el/karekla-grafiou-diefthinti-me-ipopodio-thelonius-pakoworld-mesh-gkri?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=FB-Upper-Funnel-AP-GR&utm_term=APlus-2025.07.01-Ad-04-Epipla_Grafeiou&audience=new_customer&utm_id=120200551883390301_v2_s02&utm_content=120227678390770301&fbclid=PAdGRleAMZm01leHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqyJwa5wLbQGnyjltUpRlYGzL1MfrB0HTxWMNSmZ2x-0VLrkJYEHgSj7QwUk-AzBGQz-TdBA_aem_HByybVt9e0TwZRBh5XVBdA 

κάτι τέτοιο θα έκανε διαφορά; Την έχει κανείς;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2025 στις 10:42 ΜΜ, paulchro είπε

Σκέφτομαι να πάρω μια καλύτερη καρέκλα απ την Μαρκους (δέρμα) που έχω αρκετά χρόνια. Δεν έχει κάποιο θέμα ακόμα αλλά επειδή έχω κάποια θέματα με αυχένα έλεγα μήπως άλλαζα. 

Συμβουλή μου είναι να αγοράσεις κάτι αφού το δοκιμάσεις από κοντά. Οι εργονομικές καρέκλες είναι κάτι που δυστυχώς δεν ενδείκνυται η αγορά τους στα "τυφλά". 

Η στήριξη του αυχένα είναι κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο από την στήριξη της μέσης, το ποσοστό αυτών που θα βολευτεί με την στήριξη της μέσης είναι πολλαπλάσιο από αυτούς στους οποίους θα τους "κάτσει" καλά μια καρέκλα ως προς το προσκέφαλο. Παράγοντες όπως ύψος, βάρος, ο τρόπος που κάθεσαι, η ύπαρξη κύφωσης κλπ δεν δικαιολογούν αγορά εξ αποστάσεως, ειδικά για το προσκέφαλο, διότι μπορεί να "σκάει" στον αέρα μην παρέχοντας καμία στήριξη στο κεφάλι, μπορεί να έχει έντονη και ενοχλητική καμπύλη, μπορεί σε συνδυασμό με προτεταμένη στήριξη μέσης να μην ακουμπά το κεφάλι σε σωστή θέση. 

Σε ποια πόλη βρίσκεσαι; 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 28/8/2025 στις 11:07 ΠΜ, camel555 είπε

Συμβουλή μου είναι να αγοράσεις κάτι αφού το δοκιμάσεις από κοντά. Οι εργονομικές καρέκλες είναι κάτι που δυστυχώς δεν ενδείκνυται η αγορά τους στα "τυφλά". 

Η στήριξη του αυχένα είναι κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο από την στήριξη της μέσης, το ποσοστό αυτών που θα βολευτεί με την στήριξη της μέσης είναι πολλαπλάσιο από αυτούς στους οποίους θα τους "κάτσει" καλά μια καρέκλα ως προς το προσκέφαλο. Παράγοντες όπως ύψος, βάρος, ο τρόπος που κάθεσαι, η ύπαρξη κύφωσης κλπ δεν δικαιολογούν αγορά εξ αποστάσεως, ειδικά για το προσκέφαλο, διότι μπορεί να "σκάει" στον αέρα μην παρέχοντας καμία στήριξη στο κεφάλι, μπορεί να έχει έντονη και ενοχλητική καμπύλη, μπορεί σε συνδυασμό με προτεταμένη στήριξη μέσης να μην ακουμπά το κεφάλι σε σωστή θέση. 

Σε ποια πόλη βρίσκεσαι; 

ΑΘηνα ειμαι

Δημοσ.
8 ώρες πριν, paulchro είπε

ΑΘηνα ειμαι

Εγώ αγόρασα από την ergoaction, έχει έκθεση στην Αγία Παρασκευή με αρκετά μοντέλα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/8/2025 στις 10:19 ΠΜ, camel555 είπε

Εγώ αγόρασα από την ergoaction, έχει έκθεση στην Αγία Παρασκευή με αρκετά μοντέλα. 

Επειδή με ενδιαφέρει η ergoaction μπορείς να δώσεις πληροφορίες?

Βέβαια θα πάω από Θεσσαλονίκη να δοκιμάσω αλλά ας είμαι προετοιμασμένος.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, toni31 είπε

Επειδή με ενδιαφέρει η ergoaction μπορείς να δώσεις πληροφορίες?

Βέβαια θα πάω από Θεσσαλονίκη να δοκιμάσω αλλά ας είμαι προετοιμασμένος.

Σαν τι πληροφορίες θα ήθελες; εγώ σημείωσα μερικά μοντέλα από το site τους και δοκίμασα επί τόπου όσα είχαν στην έκθεση. Έχω πάρει 2 καρέκλες, στην μια μάλιστα χρειάστηκε αλλαγή η έδρα αυτής λόγω ελαττώματος και αυτή έγινε ομαλά και άμεσα και με βίντεο από τον υπάλληλο της έκθεσης για το τι βίδες να ξεβιδώσω και τι να προσέξω. Πολύ αξιόλογο κατάστημα και με customer care. 

• Like 1
Δημοσ.
17 hours ago, camel555 said:

Σαν τι πληροφορίες θα ήθελες; εγώ σημείωσα μερικά μοντέλα από το site τους και δοκίμασα επί τόπου όσα είχαν στην έκθεση. Έχω πάρει 2 καρέκλες, στην μια μάλιστα χρειάστηκε αλλαγή η έδρα αυτής λόγω ελαττώματος και αυτή έγινε ομαλά και άμεσα και με βίντεο από τον υπάλληλο της έκθεσης για το τι βίδες να ξεβιδώσω και τι να προσέξω. Πολύ αξιόλογο κατάστημα και με customer care. 

Ποιές έχεις πάρει αν επιτρέπεται και για τι χρήση ? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsino είπε

Ποιές έχεις πάρει αν επιτρέπεται και για τι χρήση ? 

Την Εργονομική καρέκλα γραφείου Action Chair Lux Black, για χρήση σε γραφείο σπιτιού (gaming, εργασία κλπ) και την Εργονομική διευθυντική καρέκλα γραφείου BeYou, για χρήση σε επαγγελματικό χώρο-γραφείο. 

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/9/2025 στις 2:22 ΜΜ, camel555 είπε

Την Εργονομική καρέκλα γραφείου Action Chair Lux Black, για χρήση σε γραφείο σπιτιού (gaming, εργασία κλπ) και την Εργονομική διευθυντική καρέκλα γραφείου BeYou, για χρήση σε επαγγελματικό χώρο-γραφείο.

δοκιμασα την vx απο κοντα και μου αρεσε πολυ ειδα ομως οτι η lux ειναι ο διαδοχος της αξιζει να παω στην lux καλυτερα?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikosgeo06 είπε

δοκιμασα την vx απο κοντα και μου αρεσε πολυ ειδα ομως οτι η lux ειναι ο διαδοχος της αξιζει να παω στην lux καλυτερα?

Όποια σου κάθεται καλύτερα στο σωματότυπό σου.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, camel555 είπε

Όποια σου κάθεται καλύτερα στο σωματότυπό σου.

ποια ειναι η κρητικη σου για την καρεκλα τον καιρο που την εχεις?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikosgeo06 είπε

ποια ειναι η κρητικη σου για την καρεκλα τον καιρο που την εχεις?

Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με την τρίτη (μακροσκελή) κριτική που υπάρχει στο site. Να προσθέσω μόνο ως μειονέκτημα ότι από ένα σημείο χρονικό και μετά, τα ελατήρια που έχει στην έδρα, τρίζουν, με την παραμικρή κίνηση. Η εταιρεία προς τιμή της αντικατέστησε την έδρα με νέα, η οποία δυστυχώς και αυτή παρουσίασε αυτό το πρόβλημα, το οποίο είναι καθαρά ηχητικό. Είπα να ζήσω με αυτό...

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή ψάχνω κι εγώ καρέκλα, τι επιλογές υπάρχουν για πιο μεγαλωσομους ; (1.92, 105kg)

Ψάχνω γύρω στα 300-350€. 

Έχει άποψη κανεις για την colamy atlas ή αντίστοιχη της εταιρίας αυτής; 

Ή να παω να δω από κοντά καμία από ergoaction να τελειώνω; 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...