sethgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Καλημερα ψαχνω να βρω headset και ειμαι αναμεσα στα 2 εχει κανεις καμια ιδεα/προταση για ποιο απο τα δυο; γενικα δε μπορεσα να βρω συγκριτικο αναμεσα στα 2. Επισης αν μπορει καποιος να προτεινει κατι αλλο ευπροσδεκτο. Με ενδιαφερει μονο αποκλειστικα κατι με 3,5 jack χωρις USB και κλασσικα stereo χωρις 5.1, 7.1, 15.1 κλπ. Καρτα ηχου εχω προς το παρον την On board της MSI X570 ace οποτε θελω κατι που να μπορει να ανταπεξελθει η καρτα εστω για αρχη. Ευχαριστω! Υ.Γ. θα εκτιμηθει αν δεν ακουσω για corsair razer hyperx logitech κλπ σκουπιδια :)
patsstef Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 δεν ξερω αν πηρες κατι μιας και ειναι σχετικα παλιο το ποστ αλλα δεν εχεις παρει,προτεινω ανεπιφυλακτα τα Beyerdynamic MMX300.Τα εχω 1 μιση χρονο περιπου και ειναι εξαιρετικα.
Dr.Tesla Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Delete. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από Dr.Tesla
pirmen56 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δεν μου αρέσουν τα κλειστά σετ αλλά μεταξύ των δύο χωρίς δεύτερη σκέψη τα beyer. Γενικά το sound signature της εταιρείας είναι πιο συνεπές ανάμεσα στα διάφορα μοντέλα, κάνει για τα games και είναι αρκετά ξεκούραστο. Η εφαρμογή στο κεφάλι επίσης είναι ό,τι καλύτερο και σχεδόν ίδια για όλα τα μοντέλα. Θετικό είναι ότι ρυθμίζεις εσύ το μπάσο, εν είδη shelving filter, με τον μηχανισμό που έχουν. Τα πρίμα μόνο μπορεί να σε ενοχλήσουν αλλά είναι έυκολο με EQ να χαμηλώσουν. Να ξέρεις ότι τα 16 Ohm των ακουστικών εξασφαλίζουν ένταση. Όχι ποιότητα. Ένας ενισχυτής μέχρι τα 80€ μαξ(ειδικός για low impedance μοντέλα), επιβάλλεται για να πάρεις το 100% σε ευκρίνεια και δυναμικά. π.χ. : https://www.skroutz.gr/s/27737598/iBasso-DC03-Black.html https://www.skroutz.gr/s/20817245/Millenium-HPA-In-Ear.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα