sonikk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Kαλησπερα παιδια.Μια ερωτηση.Εχετε προβλημα με το facebook τις τελευταιες δυο μερες? Οταν μπαινω απο pc στη σελιδα του facebook ενω δουλευει το χρονολογιο, στo messenger οταν παω να το ανοιξω ειναι ενα πλαισιο λευκο και δεν φαινεται τιποτα και δεν μπορω να επικοινωνησω. Συμβαινει και σε εσας αυτο? Προσοχη αναφερομαι παντα σε λειτουργια του facebook απο pc σε λειτουργικο windows και οχι απο κινητο android κτλ. Σας ευχαριστω.
Joshua21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Έχει βουήξει ο τόπος: https://www.skai.gr/news/technology/facebook-epese-to-messenger-se-web-kai-kinita-tilefona
sonikk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έχει βουήξει ο τόπος: https://www.skai.gr/news/technology/facebook-epese-to-messenger-se-web-kai-kinita-tilefona ευχαριστω.αλλα υπεθεσα οτι επειδη το προβλημα εχει ξεκινησει απο την τεταρτη θα ειχε λυθει ως σημερα.Γι αυτο ρωτησαν αν συμβαινει ως τωρα που μιλαμε και σε καποιους αλλους.
sonikk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μπορει καποιος να με ενημερωση αν εχει την καλοσυνη αν το facebook μπαινοντας απο υπολογιστη με λειτουργικο windows εχει προβλημα? Εγω μπαινοντας απο υπολογιστη με λειτουργικο windows το messenger δεν λειτουργει.Αν μπορει καποιος να μου το επιβεβαιωση θα ημουν υποχρεος. Προσοχη! Το προβλημα παρουσιαζεται στο facebook στο messenger απο υπολογιστη με λειτουργικο facebook και οχι απο κινητα,εκει λειτουργει κανονικα. Ευχαριστω.
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, sonikk είπε Μπορει καποιος να με ενημερωση αν εχει την καλοσυνη αν το facebook μπαινοντας απο υπολογιστη με λειτουργικο windows εχει προβλημα? Εγω μπαινοντας απο υπολογιστη με λειτουργικο windows το messenger δεν λειτουργει.Αν μπορει καποιος να μου το επιβεβαιωση θα ημουν υποχρεος. Προσοχη! Το προβλημα παρουσιαζεται στο facebook στο messenger απο υπολογιστη με λειτουργικο facebook και οχι απο κινητα,εκει λειτουργει κανονικα. Ευχαριστω. Eμενα λειτουργει κανονικα αποψε,οπως και εχθες. Προχθες δε δουλευε τιποτα νομιζω. Παρε μια ανασα,δεν εγινε κατι αν δε μιλησεις ενα βραδυ στο chat. 1
sonikk Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμενα δυστυχως το προβλημα εξακολουθει και υφισταται.Δηλαδη οταν μπαινω απο υπολογιστη στο facebook σε λειτουργικο windows δεν δουλευει το messenger.Επισης δεν μπορω να αποσυνδεθω γιατι οταν παταω πανω δεξια το βελακι για να ανοιξει η επιλογη εμφανιζεται ενα λευκο πλαισιο χωρις να εμφανιζει τις επιλογες οπως η αποσυνδεση.Και εχουν περασει 4-5 μερες απο τοτε που δημιουργηθηκε το προβλημα.Γι αυτο ρωταω αν συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο για να δω αν φταιει ο υπολογιστης μου και το λειτουργικο ή αν ειναι προβλημα στις λειτουργιες του facebook σε υπολογιστες.Στο κινητο παντως δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με το facebook. Nα τονισω οτι το messenger το χρησιμοποιω για επαγγελματικους λογους και οχι ψυχαγωγιας και μου ειναι απαραιτητο.Και απο κινητο δεν εξυπηρετει λογω μεγεθους κτλ. Αν καποιος αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα αν μπορει ας με ενημερωσει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από sonikk
Xristaras12 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 μπες με άλλον browser και δοκιμάσε(chrome, firefox) αν με τον αλλο μπαίνεις κανονικά κάτι έχει σκαλώσει σε αυτόν που χρησιμοποιείς και θέλει εκκαθάριση δεδομένων. 1
htaccess Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 13/12/2020 at 03:58, sonikk said: Μπορει καποιος να με ενημερωση αν εχει την καλοσυνη αν το facebook μπαινοντας απο υπολογιστη με λειτουργικο windows εχει προβλημα? Εγω μπαινοντας απο υπολογιστη με λειτουργικο windows το messenger δεν λειτουργει.Αν μπορει καποιος να μου το επιβεβαιωση θα ημουν υποχρεος. Προσοχη! Το προβλημα παρουσιαζεται στο facebook στο messenger απο υπολογιστη με λειτουργικο facebook και οχι απο κινητα,εκει λειτουργει κανονικα. Ευχαριστω. Αν έχεις πρόσθετα στον browser, απενεργοποίησέ τα και δοκίμασε πάλι. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2020 από htaccess 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα