papoys1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, giorgoskouro είπε Αγόρασε και τοποθέτησε σκληρό ηχομονωτικο υλικό κατω από το ψυγείο απλά θα μειωθεί ο θόρυβος. Για το ψυγείο του γείτονα λέει όχι το δικό του αλλά είναι μία καλή πρόταση. Να πάει στο γείτονα μία μονωτική βάση και να τον βοηθήσει να την τοποθετήσουν μαζί από την κάτω μεριά. Είναι γνωστό ότι οι ήχοι διαπερνούν εύκολα δομικά στοιχεία όταν εφάπτονται με αυτά ενώ αν υπάρχει ανάμεσά τους κάποιο μονωτικό στοιχείο μπορεί ο ήχος να εξαφανιστεί ή έστω να μετριαστεί.
giorgoskouro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Το κατάλαβα ότι λέει για του γείτονα. Εννοώ να μπει κάτω από το ψυγείο. 1
papoys1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Το κατάλαβα ότι λέει για του γείτονα. Εννοώ να μπει κάτω από το ψυγείο. Από την κάτω μεριά της πλάκας δεν νομίζω να έχει αποτέλεσμα , παρά μόνο αν τοποθετηθεί στην πάνω μεριά κάτω από το ψυγείο.
Βασίλης_29 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, jordaninio είπε To θεμα ειναι αν ξαναρθει ο τεχνικός και εκεινη την ωρα δεν κανει το θορυβο, πως θα μπορεσει να το φτιαξει Λογικά για να μην ασχολήθηκε να το φτιάξει την πρώτη φορά δεν νομίζω να το φτιάξει την δεύτερη, θα του πει ότι όλα είναι καλά και θα φύγει. Όπως καταλαβαίνεις αυτό έχει ένα κόστος για τον ένοικο για να φέρνει τεχνικό που αμφιβάλλω αν θα ασχοληθεί παλι με το θέμα, αν και θεωρητικά είναι υποχρεωμένος να βρει λύση διότι από αυτόν προέρχεται η ενόχληση.
OLIV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, υποθέτω πως θα έχεις βρει ως τώρα λύση στο πρόβλημα σου αλλά δεν πειράζει Ο θόρυβος που ακούγεται στο βιντεάκι νομίζω ότι είναι από το κουτί του κουδουνιού. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά παίρνεις σκαλα, ανεβαίνεις, τράβας το πλαστικό κάλυμμα και έλεγχεις τα δυο χοντρά καλώδια στο κάτω μέρος. Κάποιο από τα δύο έχει ξεφυγει από τη βίδα και γι'αυτό ακούγεται ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα