Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Αυτα μου βγαζει δε γινεται κατι αλλο.

το εργαλείο που ετρεξες εχει επιλογή αναβαθμισης και δημιουργιας μέσου εκκίνησης Επέλεξε αναβάθμιση του υπολογιστή και άστο να τα κάνει απο μόνο του Θα πάρει αρκετή ώρα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hp8 είπε

το εργαλείο που ετρεξες εχει επιλογή αναβαθμισης και δημιουργιας μέσου εκκίνησης Επέλεξε αναβάθμιση του υπολογιστή και άστο να τα κάνει απο μόνο του Θα πάρει αρκετή ώρα

Aυτο πατησα αδερφε,αναβαθμιση του υπολογιστη η απο κατω ειναι να τα περασω σε usb κλπ.Δεν παιρνει το γνησιο κλειδι των 7 και δεν εχει επιλογη να πατησω σκιπ στο κλειδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Aυτο πατησα αδερφε,αναβαθμιση του υπολογιστη η απο κατω ειναι να τα περασω σε usb κλπ.Δεν παιρνει το γνησιο κλειδι των 7 και δεν εχει επιλογη να πατησω σκιπ στο κλειδι.

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

στην αναβάθμιση δεν ζητούσε κλειδί πριν απο 1 μήνα που έκανα 

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.
Στις 19/12/2020 στις 5:33 ΜΜ, hp8 είπε

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

στην αναβάθμιση δεν ζητούσε κλειδί πριν απο 1 μήνα που έκανα 

Στην αναβάθμιση δεν ζητάει κλειδί αν τα ήδη υπάρχοντα windows είναι ενεργοποιημένα και τα δικά του δεν είναι όπως φαίνεται από την foto.

Δημοσ.
Στις 19/12/2020 στις 4:39 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε

Screenshot_14.png

Αν το κλειδί που έχεις είναι κάνα παλιό clopyright που έμπαινε στα 7ρια υπάρχει η πιθανότητα να το έχει απενεργοποιήσει η MS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/12/2020 στις 1:59 ΜΜ, FromDusk_TillDawn είπε

βαζω το κλειδι των 7 και λεει δεν ισχυει.

Το θέμα είναι απλό. Αν ήδη γνωρίζει το κλειδί που έχει το μηχάνημα, μπορεί να το βάλει στην αναζήτηση της GOOGLE, όπως στη δική μου περίπτωση, και αν δεν βγάλει κανένα αποτέλεσμα σημαίνει ότι είναι αυθεντικό, αλλιώς... θα βγάλει ένα κατεβατό.

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-12-22 170410.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Μην παιδεύεσαι φίλε. Κάνε καθαρή εγκατάσταση και άσε τα upgrades. Νομίζω ότι δεν δουλεύει στο upgrade αλλά αν το βάλεις μετά την εγκατάσταση θα στο δεχτεί. Αν όχι παίρνεις ένα τηλ στην mshellas και θα στο ενεργοποιήσουν αυτοί.

52 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε

Παιδια ειναι παλια 7ρια,τα ειχα αγορασει απο πλαισιο το 2012

Είναι retail η έκδοση ή ήταν μαζί με υπολογιστή/λάπτοπ; Έχει αυτοκόλλητο από κάτω/δίπλα;

Δημοσ.
Στις 22/12/2020 στις 5:05 ΜΜ, Τέρης Α. είπε

Το θέμα είναι απλό. Αν ήδη γνωρίζει το κλειδί που έχει το μηχάνημα, μπορεί να το βάλει στην αναζήτηση της GOOGLE, όπως στη δική μου περίπτωση, και αν δεν βγάλει κανένα αποτέλεσμα σημαίνει ότι είναι αυθεντικό, αλλιώς... θα βγάλει ένα κατεβατό.

Στιγμιότυπο οθόνης 2020-12-22 170410.png

Πες μου ότι αυτό δεν είναι το δικό σου κλειδί ενεργοποίησης που το έβγαλες φόρα παρτίδα...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dpolal είπε

Πες μου ότι αυτό δεν είναι το δικό σου κλειδί ενεργοποίησης που το έβγαλες φόρα παρτίδα...

Δικό μου είναι, αλλά από Windows XP.

Δημοσ.

Για οσους τυχον ενδιαφέρει το θέμα , προχτές εγκατέστησα win 10 με κλειδί απο 7 , δουλεύει μια χαρά , αρκεί να βάλετε το κλειδί ΜΕΤΑ την εγκατάσταση και οχι στην αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...