Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή, λες ότι ο ιδιοκτήτης μπαίνει ΕΓΓΥΗΤΉΣ ?

- Κατά κάποιο τρόπο "μπαίνει εγγυητής", όμως δεν το λέω εγώ, το λέει η απόφαση του Συνήγορου (του Πολίτη). Μπορεί να μη μου αρέσει αυτή η απόφαση, έχει όμως νομικά στηρίγματα, οπότε η δική μου άποψη δεν έχει καμία αξία γιατί στηρίζεται αποκλειστικά σε κοινωνικά αποδεκτές αξίες και όχι σε κάποιο Νόμο.

- Dura lex sed lex (Σκληρός νόμος αλλά νόμος ), σε ελεύθερη μετάφραση: είναι κάτι που μας φαίνεται "σκληρό", αλλά είναι ο Νόμος.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filipN είπε

- Κατά κάποιο τρόπο "μπαίνει εγγυητής", όμως δεν το λέω εγώ, το λέει η απόφαση του Συνήγορου (του Πολίτη). Μπορεί να μη μου αρέσει αυτή η απόφαση, έχει όμως νομικά στηρίγματα, οπότε η δική μου άποψη δεν έχει καμία αξία γιατί στηρίζεται αποκλειστικά σε κοινωνικά αποδεκτές αξίες και όχι σε κάποιο Νόμο.

- Dura lex sed lex (Σκληρός νόμος αλλά νόμος ), σε ελεύθερη μετάφραση: είναι κάτι που μας φαίνεται "σκληρό", αλλά είναι ο Νόμος.

Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

ΑΝ ισχύει αυτό (εγγυητής) θα ΠΡΕΠΕΙ να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό για να βλέπει αν πληρώνει ο ενοικιαστής αλλά δεν είναι αντίθετο στα προσωι δεδομένα ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

ΑΝ ισχύει αυτό (εγγυητής) θα ΠΡΕΠΕΙ να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό για να βλέπει αν πληρώνει ο ενοικιαστής αλλά δεν είναι αντίθετο στα προσωι δεδομένα ?

Δυστυχώς, τα κράτη, δεν λειτουργούν πάντα σύμφωνα με τη λογική αλλά σύμφωνα με αυτό που θεωρούν ως το περισσότερο συμφέρον εκείνη την εποχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...