filipN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Δηλαδή, λες ότι ο ιδιοκτήτης μπαίνει ΕΓΓΥΗΤΉΣ ? - Κατά κάποιο τρόπο "μπαίνει εγγυητής", όμως δεν το λέω εγώ, το λέει η απόφαση του Συνήγορου (του Πολίτη). Μπορεί να μη μου αρέσει αυτή η απόφαση, έχει όμως νομικά στηρίγματα, οπότε η δική μου άποψη δεν έχει καμία αξία γιατί στηρίζεται αποκλειστικά σε κοινωνικά αποδεκτές αξίες και όχι σε κάποιο Νόμο. - Dura lex sed lex (Σκληρός νόμος αλλά νόμος ), σε ελεύθερη μετάφραση: είναι κάτι που μας φαίνεται "σκληρό", αλλά είναι ο Νόμος.
GREGORYMO Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, filipN είπε - Κατά κάποιο τρόπο "μπαίνει εγγυητής", όμως δεν το λέω εγώ, το λέει η απόφαση του Συνήγορου (του Πολίτη). Μπορεί να μη μου αρέσει αυτή η απόφαση, έχει όμως νομικά στηρίγματα, οπότε η δική μου άποψη δεν έχει καμία αξία γιατί στηρίζεται αποκλειστικά σε κοινωνικά αποδεκτές αξίες και όχι σε κάποιο Νόμο. - Dura lex sed lex (Σκληρός νόμος αλλά νόμος ), σε ελεύθερη μετάφραση: είναι κάτι που μας φαίνεται "σκληρό", αλλά είναι ο Νόμος. Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΑΝ ισχύει αυτό (εγγυητής) θα ΠΡΕΠΕΙ να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό για να βλέπει αν πληρώνει ο ενοικιαστής αλλά δεν είναι αντίθετο στα προσωι δεδομένα ?
filipN Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είναι ΠΑΡΑΛΟΓΟ. ΑΝ ισχύει αυτό (εγγυητής) θα ΠΡΕΠΕΙ να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό για να βλέπει αν πληρώνει ο ενοικιαστής αλλά δεν είναι αντίθετο στα προσωι δεδομένα ? Δυστυχώς, τα κράτη, δεν λειτουργούν πάντα σύμφωνα με τη λογική αλλά σύμφωνα με αυτό που θεωρούν ως το περισσότερο συμφέρον εκείνη την εποχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα