Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η προκαταβολή τι είναι ρε παιδιά; Επίσης γιατί τόσο μικρά ποσά; Δεν παίζει, θα μπούνε τα υπόλοιπα το επόμενο διάστημα, αφού στο site φαινόταν άλλο ποσό, θέλω να πιστεύω.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε

η προκαταβολή τι είναι ρε παιδιά; Επίσης γιατί τόσο μικρά ποσά; Δεν παίζει, θα μπούνε τα υπόλοιπα το επόμενο διάστημα, αφού στο site φαινόταν άλλο ποσό, θέλω να πιστεύω.

Η προκαταβολή μπήκε τον Δεκέμβριο..και αφορούσε το 60% του ποσού που θα έπαιρνες με βάση το αρχικό ΦΕΚ..απλά τα σαινια άλλαξαν τους συντελεστές με κάποιο ΦΕΚ πριν από λίγες μέρες που μείωνε τους συντελεστές... Οπότε τα ποσά τσεκουρωθηκαν... εγώ ας πούμε είμαι 135+ κάτω 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Η προκαταβολή μπήκε τον Δεκέμβριο..και αφορούσε το 60% του ποσού που θα έπαιρνες με βάση το αρχικό ΦΕΚ..απλά τα σαινια άλλαξαν τους συντελεστές με κάποιο ΦΕΚ πριν από λίγες μέρες που μείωνε τους συντελεστές... Οπότε τα ποσά τσεκουρωθηκαν... εγώ ας πούμε είμαι 135+ κάτω 

Και εγώ 120 ευρώ κάτω περίπου. Ξεφτίλες είναι το πετρέλαιο είναι όλο φόρος και μας πετάνε τα ψίχουλα. Που φέτος έκανε και πολλά κρύα έτσι. 

• Like 3
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και εγώ 120 ευρώ κάτω περίπου. Ξεφτίλες είναι το πετρέλαιο είναι όλο φόρος και μας πετάνε τα ψίχουλα. Που φέτος έκανε και πολλά κρύα έτσι. 

Η ξεφτίλα η ίδια...που φέτος έπρεπε να αυξηθεί γιατί όντως έκανε χειρότερο χειμώνα 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως το σκεφτηκαν δεν ξερω και με ποιο τροπο.Περιμεναν να παρουν στοιχεια απο τους σταθμους   του αστεροσκοποιεου Αθηνων και να βγαλουν μεσω ορο ανα περιοχη.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ.
Στις 31/5/2025 στις 12:24 ΜΜ, Dogtor21 είπε

απλά τα σαινια άλλαξαν τους συντελεστές με κάποιο ΦΕΚ πριν από λίγες μέρες που μείωνε τους συντελεστές... Οπότε τα ποσά τσεκουρωθηκαν... εγώ ας πούμε είμαι 135+ κάτω 

...για την ακρίβεια, το είχαν ανακοινώσει ότι θα τσεκουρώσουν, από τον Νοέμβρη, πριν καν ανοίξει η πλατφόρμα του επιδόματος, λέγοντας "ανάλογα με το τί κρύο θα κάνει φέτος", βάζοντας πλέον στην εξίσωση "τί θερμοκρασιακές μετρήσεις θα έχουμε στο τέλος του χειμώνα". Δεν είναι ότι απλά πριν μερικές μέρες βγάλανε το ΦΕΚ. Υπήρξε φυσικά και "η λογική" ότι οι τιμές των καυσίμων φέτος ήταν πιο κάτω, συνεπώς δεν είναι ακριβώς ότι σου κόψανε 135: γιατί να σου δίνανε ΚΑΙ όσα γλύτωσες λόγω χαμηλότερων τιμών (σε φάση πες πώς πάει 0,4 το πετρέλαιο από 1,4 πέρσι, συνεπώς δεν θα δώσουν καθόλου επίδομα) - αλλά ούτως ή άλλως όλα αυτά είναι κοροϊδιλίκια με ψίχουλα επιδοτήσεις "ανακουφίσεως", την στιγμή που με το έτσι θέλω βάζουν φόρο κατανάλωσης στο θέρμανσης, βάζουν ΕΝΦΙΑ κτλκτλ, σε μια ζούγκλα που ασθενέστεροι θα κρυώνουν όλο και περισσότερο, θα πεινάνε όλο και περισσότερο, θα έχουν όλο και περισσότερο μειωμένη πρόσβαση στην δημόσια υγεία - γενικά θα περικόπτουν όλο και περισσότερο απ' τα ήδη περικεκομμένα, επειδή,,,κάποτε "τα τρώγαμε μαζί".......

ΥΓ ...κάτσε μην "τα σαΐνια" ζητήσουν καμμιά μέρα αναδρομικά πίσω, από όσους χειμώνες "ήταν τελικά ζεστότεροι από τους τότε συντελεστές".................

Δημοσ.
Στις 31/5/2025 στις 1:17 ΜΜ, Dogtor21 είπε

Η ξεφτίλα η ίδια...που φέτος έπρεπε να αυξηθεί γιατί όντως έκανε χειρότερο χειμώνα 

Σε ποια περιοχή είσαι?

Ηπιότερο έκανε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...