Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αίτηση σε κατάστημα για gascontrol από 15 Μάρτη (για πρώτη φορά σύνδεση).

Έκτοτε... σιγή ασυρμάτου.

Έχει κανείς ενεργοποιηθεί με μεταγενέστερη αίτηση?

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mihailbs είπε

Διαβάζοντας καμιά 20αριά σελίδες πιο πίσω, προτείνετε για σταθερό αέριο και ρεύμα στη ΔΕΗ ή μήπως κατάλαβα λάθος;

άργησες , πλέον είναι διπλάσια+ , τώρα κλείσε κάπου χωρίς δέσμευση μέχρι απο Φθινόπωρο να παίξει κάτι καλύτερο , κατέβασε το excel της υπογραφής μου και πήγαινε στην καρτέλα με φυσικό αέριο

αν είχες ρήτρα αναπροσαρμογής TTF (άλλο το TTF ,άλλο ρήτρα αναπροσαρμογής TTF) μπορείς να κάνεις καταγγελία , διάβασε προηγούμενες σελίδες

Spoiler

για ρεύμα δες το άλλο θέμα online/enter

Δημοσ.
6 minutes ago, turbat0s said:

ναι. αίτηση 31/3 ενεργοποιήθηκε (μαλλον) χθες εμφανιστηκε ebill σημερα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, marmagia είπε

αίτηση 31/3 ενεργοποιήθηκε (μαλλον) χθες

8 μέρες μια χαρά.

Σου έστειλαν κάποιο mail ή τηλ. επικοινωνία αυτές τις μέρες? (όπως αναφέρει η αίτηση που υπογράψαμε)

Δημοσ.
46 minutes ago, turbat0s said:

8 μέρες μια χαρά.

Σου έστειλαν κάποιο mail ή τηλ. επικοινωνία αυτές τις μέρες? (όπως αναφέρει η αίτηση που υπογράψαμε)

Τίποτα. Σήμερα είδα στο ebill το αεριο. Τους παίρνω τηλ λέω ολοκληρώθηκε η αλλαγή; Μου λέει δε βλέπω τίποτα δε ξέρω. Εμπειρικά στο ebill εμφανίζεται μια μέρα μετά την αλλαγή προμηθευτή όποτε λογικά πρέπει να έχει γίνει η αλλαγή 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, turbat0s είπε

Επίσης αίτηση σε κατάστημα 10/3 ακόμη τίποτα,αναμνενουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταφορά από Φυσικό Αέριο Αττικης σε ΔΕΗ gas control, απέστειλα υπογεγραμμένα τα συμβόλαια online 30/03, μέχρι σήμερα τπτ.

Επεξ/σία από Gataros
Δημοσ.

Παιδια εχει κανει καποιος πληρωμη μεσω ebill?

Δεν μου ολοκληρωνει την συναλλαγη.

Μετα τα στοιχεια της καρτας λεει προσπαθηστε αργοτερα...

Δημοσ.
2 hours ago, johnnyman said:

Εγώ έκανα κανονικά πληρωμή προχθές. Δοκίμασε αργότερα η αύριο μήπως κάτι έχει φάει κόλλημα πάλι 

• Like 1
Δημοσ.

Μεταφορά από προτεργια σε ΔΕΗ,έγινε αίτηση σε κατάστημα στης 28/3,πήρα τηλέφωνο προχτές και μου είπαν ότι η αίτηση είναι προς οριστικοποίηση,μέσα σε αυτές της ημέρες θα περάσει η ΕΔΑΘΕΣΣ να πάρει μέτρηση και να ενεργοποιήσω.

Περιμενω πως και πως για να φύγω από τους %@#!@#

Δημοσ.
5 ώρες πριν, johnnyman είπε

Έχεις ενεργοποιημένο adblock;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Drake27 είπε

Μεταφορά από προτεργια σε ΔΕΗ,έγινε αίτηση σε κατάστημα στης 28/3,πήρα τηλέφωνο προχτές και μου είπαν ότι η αίτηση είναι προς οριστικοποίηση,μέσα σε αυτές της ημέρες θα περάσει η ΕΔΑΘΕΣΣ να πάρει μέτρηση και να ενεργοποιήσω.

Περιμενω πως και πως για να φύγω από τους %@#!@#

Το έχεις ψάξει και συμφέρει; Κι εγώ είμαι protergia και ψάχνομαι τι να κάνω για αέριο και ρεύμα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, mihailbs είπε

Το έχεις ψάξει και συμφέρει; Κι εγώ είμαι protergia και ψάχνομαι τι να κάνω για αέριο και ρεύμα.

Το αεριο της δεη συμφερε οταν ηταν στα 5 λεπτα η κιλοβατορα σταθερη τιμη,τωρα στα 12 λεπτα δεν ξερω αν συμφερει,οσο για το ρευμα δεν εκανα κινηση ακομα γιατι δεν καιω πανω απο 300 κιλοβατορες τον μηνα.

• Thanks 1
Δημοσ.

καλημέρα. Απο το excel του korakios κλείνω για αρχή (τον Ιούνιο θα κάνω εγκατάσταση) προς αυτά τα 2 προγράμματα για αρχή (φώτο), και λόγω τιμής και λόγω του οτι δεν έχουν δέσμευση. Εσείς ποια απο τις 2 εταιρείες θα προτείνατε? Ηρων ή Ελιν? Στην σελίδα https://www.heron.gr/energy/gas/gia-to-spiti/gas-home-fx/ τιμή με την έκπτωση δίνει 0,0195 €/kWh. Αν κατάλαβα καλά δεν έχει κυμαινόμενη τιμή  TTF. Να υποθέσω και με βάση το  excel του korakios οτι αυτή η τιμή δεν ισχύει ποτέ και πάντα υπάρχει η ρήτρα αναπροσαρμογής μιας και αναφέρουν στην σελίδα του προγράμματος "Οι χρεώσεις του ως άνω πίνακα αφορούν αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου για την προμήθεια Φυσικού Αερίου, υπό την προϋπόθεση μη ενεργοποίησης του δικαιώματος του προμηθευτή να εφαρμόσει όρους αναπροσαρμογής και δεν περιλαμβάνουν τον ΦΠΑ και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. "?

Απο την άλλη https://energy.elin.gr/fysiko-aerio-new/gia-to-spiti-fysiko-aerio-aftonomes-paroxes/on-4home-small-aerio/ 

Εδώ χρεώνει με κυμαινόμενη τιμή  TTF.

4home-small-aerio : "Εάν οι ανάγκες θέρμανσης του σπιτιού ή του διαμερίσματος σου είναι μικρές (μικρότερες από 8000kWh/έτος)" . Το σπίτι μου είναι 70τ.μ. στην Θεσσαλονίκη κατασκευή του 2009 η οικοδομή. Θα το χρησιμοποιώ το ατομικό αέριο για θέρμανση+Ζεστό νερό. Που περίπου θα κυμανθεί η ετήσια κατανάλωσή μου λέτε? Μήπως πρέπει να πάω στο medium πρόγραμμα.image.jpeg.923b57a6c490987b882c9a219a1ecc4e.jpeg

Περιμένω τις απόψεις σας. Ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...