Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Άγνωστό κι όπως έγραψα σε προηγούμενο post, λογικά θα πρέπει να περιμένουμε Νοέμβριο για να μάθουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Το ΦΑ θα το δειτε οταν αρχισει η περιοδος θερμανσης. Τωρα κανεις δεν ασχολειται αν τα 5 ευρω λογαριασμος γινανε 10.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι θα πονέσει το φυσικό αέριο θα πονέσει.Το θέμα είναι οι επιδοτήσεις, αν δεν μείνει φράγκο λόγω του ρεύματος και πουν "ότι πάρετε από το -τραγικό-επιδομα θέρμανσης πήρατε", τότε τα πράγματα είναι άσχημα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/7/2022 στις 8:07 ΠΜ, Mule206 είπε

Μου εστειλε έκτακτο λογαριασμό ή ζενίθ με αναδρομική έκπτωση ΔΕΠΑ 0.01 (μιας και τόσο καιρό δεν μου το πιστωνε) από 1/1/22 μέχρι και 21/4 για 10000 κιλοβατώρες. 

Δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. 

Gas-Invoice-2022-07-22-1.png

Ήρθε και σε φίλο μου ακριβώς το ίδιο  (10k + kwh).

Σε εμάς που αλλάξαμε εταιρεία το διάστημα εκείνο θα έρθει λογαριασμός από τη ζενιθ ή από τη νέα εταιρεία; 

Επεξ/σία από djuan1988
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Manolo7 said:

Ότι θα πονέσει το φυσικό αέριο θα πονέσει.Το θέμα είναι οι επιδοτήσεις, αν δεν μείνει φράγκο λόγω του ρεύματος και πουν "ότι πάρετε από το -τραγικό-επιδομα θέρμανσης πήρατε", τότε τα πράγματα είναι άσχημα. 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι να επιλέξουμε μέχρι τότε, σταθερό ή κυμαινόμενο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι να επιλέξουμε μέχρι τότε, σταθερό ή κυμαινόμενο.

εγω θα λεγα σημερα 51%-49% προς κυμαινομενο. Αν κλεισεις το 0.125 για χειμωνα και αποκλεισουν τα σταθερα απο τις τυχον επιδοτησεις,και ταυτοχρονα ΜΕ επιδοτησεις ριξουν τα κυμαινομενα στα 0.08-0.09 εχεις μεγαλη χασουρα. Θα μου πεις σπαω το σταθερο και παω σε κυμαινομενο, οκ.Βεβαια κοστιζει ενα σεβαστο ποσο (80 ευρω) συν την ταλαιπωρια της μεταβασης(μετρηση απο εδα και παει λεγοντας). Προς το παρων μας δινουν επιδοτηση 0.02 για ιουνιο 😅https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/392132/afti-einai-i-apofasi-gia-tin-epidotisi-fysikoy-aeriou

Μια αλλη παραμετρος ειναι αν σκασει κατι σαν power pass για το αεριο.Και εκεινο (θα)το χανεις με σταθερο, πραγμα που σε οτι αφορα το ρευμα εκανε τελικα το Myhome online του 0.18 πιο ακριβο(!!) απο το Γ1 για το πρωτο εξαμηνο του 2022.

Τελη οκτωβρη ληγει της δεη σε εμενα, αυτοι ειπαν οτι αν δεν ανανεωσεις το προγραμμα συνεχιζεις να χρεωνεσαι βασει ttf, αλλα μεχρι τοτε λογικα θα ξεκαθαρισει το τοπιο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dvlsakos είπε

αν εχεις ρευμα στην δεη και πας και το φυσικο εκει εχουν καποια εκπτωση οπως αλλες εταιριες ?

όχι

Δημοσ.

Και τα καψόνια συνεχίζονται https://www.news247.gr/kosmos/gazprom-nea-meiosi-tis-parochis-aerioy-stin-eyropi.9706951.html

At this point ας το κόψουν τελείως και ότι γίνει εγινε. Σημερα πρότεινε και ο Μητσοτάκης στις βιομηχανίες να μειώσουν την χρήση φυσικού αερίου έναντι αποζημίωσης, προφανώς για να μην μείνουν οικιακοί πελάτες χωρίς αεριο

Δημοσ.

Σίγουρα δεν είναι καψόνι των Ρώσων, αλλά στρατηγική που εφαρμόζουν ώστε να μην μπορέσουν οι Ευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί να αναπληρώσουν τα αποθέματα αερίου στις αποθήκες τους. Έτσι και τις τιμές κρατάνε ψηλά και τους Γερμανούς κρατάνε από τα αρχ...α. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

444.jpg.c0782a498c64074675018b00d7c9c056.jpg

@korakios ⬇️  😄

here-we-go-again-jon-snow.gif.384ff0d3cf139c3d7098e1038a50c50e.gif

Spoiler

Πρέπει επειγόντως να βρούμε τρόπο να στοκαρουμε αέριο με ΔΕΗ 0.05 που έχουμε μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου , κρίμα να αλλάζουμε συνήθειες πριν τα Χριστούγεννα 😄😄

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...