Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, apouxereis said:

Η προσφορά για το Gas Benefit με δώρο 50άρι και χωρίς πάγιο πήρε παράταση μέχρι 28/2...

Χωρίς εγγύηση εννούσα...

Δεν υπήρχε ποτέ χωρίς πάγιο προγραμμα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/1/2023 στις 8:41 ΜΜ, korakios είπε

ωραίος , κάνε μια αναφορά στη Γενική Γραμματεία και βάλε σαν ποσό ζημιάς το επίδομα θέρμανσης

επίσης στείλε στο info της ΡΑΕ για αίτημα διαμεσολάβησης , πάλι δεν κράτησα λινκ απο το ποστ του ekrepali

Επανέρχομαι

Η ΔΕΗ συνήθως στην πλατφόρμα της ΡΑΕ απαντούσε μετά από καμιά 10αριά μέρες. Αυτή τη φορά που είχα συνημμένα τα μειλ της ΕΔΑ με τιςμετρήσεις, πήρα απάντηση από Παρασκευή βράδυ, Δευτέρα πρωι πρωι. Δεν είναι τυχαίο.

Επόμενο βήμα μειλ στη ΡΑΕ μαζί με την κάτωθι απάντηση. Λες και έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε.

Πολλά συγνώμη και λυπούμαστε μαζεμένα :lol:

Κύριε τάδε μας,

Σε απάντηση της υπ αριθ 14272 ηλεκτρονικής αναφοράς σας, σχετικά με το θέμα που θίγει για την παροχή σας με αριθμό ΗΚΑΣΠ 2******* θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Για το θέμα τιμολόγησης που έχει προκύψει από την υπηρεσία μας θα θέλαμε να απολογηθούμε.

Ωστόσο, καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να τους λάβετε το συντομότερο. Λόγω αναβάθμισης του συστήματος μας υπήρξε η καθυστέρηση έκδοσης των λογαριασμών.

Απολογούμαστε για την αναστάτωσή σας και σας διαβεβαιώσουμε ότι στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, καθώς και η βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης των πελατών μας.

Τέλος, ζητούμε τη κατανόησή σας και σας ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε στην αναμονή έκδοσης τιμολογίου για τις παροχές φυσικού αερίου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ

Επεξ/σία από gvoi
Δημοσ.
Spoiler
8 λεπτά πριν, gvoi είπε

Πολλά συγνώμη και λυπούμαστε μαζεμένα :lol:

😂

εγώ ζήτησα την αποχώρηση αζημίως μιας και δεν τηρούνται οι όροι της σύμβασης  , το επιπλέον ποσό που δικαιούμαι λόγω μη ποιότητας υπηρεσιών που παράνομα δεν αναφέρεται στη σύμβαση το ακριβές νούμερο € και κλασσικά επιβολή κυρώσεων απο ΡΑΕ για Α) ποιότητα υπηρεσιών (σε αργκό "να το κλείσει το μαγαζάκι μιας και έχουν χάσει την μπάλα) και Β) αθέμιτων πρακτικών με τη μη έκδοση βεβαίωσης οφειλών και αποτροπής μετάβασης σε νέο πάροχο

Για ηθική βλάβη δε ζήτησα πάντως που αφορά τη ζημιά εγκεφαλικών κυττάρων όταν διαβάσω την απάντηση 😂

Υποθέτω τι θα παίξει  , απλά θέλω να πάρει διαστάσεις , περισσότερο τη ΡΑΕ και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτών έχω στο μάτι παρά τη ΔΕΗ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά την σημερινή ανακοίνωση επιδοτήσεων στο ρεύμα φάνηκε πως η τιμωρητική διάθεση του Υπουργείου προς τους κατέχοντες Φ.Α συνεχίζεται. Καμία επιδότηση για το Φ.Α, για το μήνα Φεβρουάριο,  δεν ανακοινώθηκε.

Επεξ/σία από libera
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, libera είπε

Μετά την σημερινή ανακοίνωση επιδοτήσεων στο ρεύμα φάνηκε πως η τιμωρητική διάθεση του Υπουργείου προς τους κατέχοντες Φ.Α συνεχίζεται. Καμία επιδότηση για το Φ.Α, για το μήνα Φεβρουάριο,  δεν ανακοινώθηκε.

Με 60 TTF αναμενομενο ηταν

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, libera είπε

Δεν πειράζει φίλε μου τώρα μιλάνε αυτοί, θα μιλήσουμε όμως κι εμείς όταν πρέπει...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Με 60 TTF αναμενομενο ηταν

Αναμενόμενο όντως  ήταν, λαμβάνοντας υπόψιν ότι  και με τριπλάσιες τιμές, η επιδότηση του Υπουργείου ήταν πενιχρή, τιμωρητική,  και για γέλια. Πάντως και  με τιμή 0,065 και 0,07  φυσικού αερίου, για  να ζεστάνει κάποιος  το σπίτι του θα πρέπει να ματώσει οικονομικά.

• Like 2
Δημοσ.

Στο φυσικο αεριο (PROTERGIA) μπορεις και συνινστατε να τους δινεις μετρησεις για καθε περιοδο, οπως γινεται και για το ρευμα?

Σε σπιτι διχως καμια καταναλωση μου βγηκε εναντι 230 ευρω! Τι μπορω να κανω τωρα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, libera είπε

Με TTF 115 έδινε 0,02€/kWh, με TTF 60 τι επιδότηση ήθελες εσύ;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, marina8282 είπε

Καλημέρα ανακοινώθηκε το ttf?η ΔΕΗ ανάρτησε για Ιανουάριο  0,119365.Κάτι δν έχω καταλάβει σωστά μάλλον.

Αυτό είδα και εγώ....μάλλον είμαστε 2 αυτοί που δεν καταλαβαίνουμε ή δεν θέλουμε να καταλάβουμε.Για Ιανουάριο αυτό ανέβασαν και άλλες εταιρίες. Κατα τα αλλα τρέξαμε να αλλάξουμε το gascontrol.

Επεξ/σία από S90
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, S90 είπε

Αυτό είδα και εγώ....μάλλον είμαστε 2 αυτοί που δεν καταλαβαίνουμε ή δεν θέλουμε να καταλάβουμε.Για Ιανουάριο αυτό ανέβασαν και άλλες εταιρίες.

Ναι αυτό είδα κ εγώ κ απορώ αφού το ttf ανακοινώθηκε στο 60-70 πως γίνεται;….

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...