Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gvoi είπε

Επίσης προς ενημέρωση σας, μετά το μέιλ προς ypen ούτε πρωτόκολο πήρα, ούτε κιχ άκουσα

Αυτό είναι σωστά γραμμένο! Ξέρω ελληνικά, αυτός πάνω που έβαλε κάτι "Επίσης για προς ενημέρωσης σας...κτλ κτλ" θέλει να με διαβάλει.:lol: 

Στο θέμα μας, κατάφερε τελικά κανένας να φύγει από τη Δεη προς άλλη εταιρία χωρίς λογαριασμο 6μήνου+ και χωρίς βεβαίωση και χωρίς να αλλάξει όνομα στην παροχη? 

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gvoi είπε

Στο θέμα μας, κατάφερε τελικά κανένας να φύγει από τη Δεη προς άλλη εταιρία χωρίς λογαριασμο 6μήνου+ και χωρίς βεβαίωση και χωρίς να αλλάξει όνομα στην παροχη? 

θα σου πω αύριο/μεθαύριο το πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι αλλάξατε από control σε benefit μέσω τηλεφώνου πόσο γρήγορα γίνεται η διαδικασία? Δε μου αρέσει η 24μηνη δέσμευση αλλά το σκέφτομαι ειδικά με τα 50 ευρώ δώρο. 

Μήπως γίνεται να ζητήσω την αλλαγή και μέσω email? 

Επεξ/σία από dasnowy
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gvoi είπε

Σημερα ήρθε......αναμένω για ολοκλήρωση.

IMG_20230131_195150.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, itmaster99 είπε

Σημερα ήρθε......αναμένω για ολοκλήρωση.

Σχετικό είναι το 14:15...  αν βολεύουν τα δρομολόγια μπορεί να περάσουν νωρίτερα απ'το σπίτι σου.

36 λεπτά πριν, gvoi είπε

μετά το μέιλ προς ypen ούτε πρωτόκολο πήρα, ούτε κιχ άκουσα

Εμένα μετά από 20 μέρες διαβίβασαν την αναφορά σε ΔΕΗ και ΡΑΕ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σχετικό είναι το 14:15...  αν βολεύουν τα δρομολόγια μπορεί να περάσουν νωρίτερα απ'το σπίτι σου.

Είναι προσβάσιμος ο μετρητής οπότε ας περάσουν ότι ώρα θέλουν 

38 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δεν απαντήσουν απο ΥΠΕΝ , αρμόδιος είναι ο Συνήγορος του Πολίτη , δε θυμάμαι αν υπάρχει κάποια διορία απάντησης

Απόκρυψη περιεχομένων

και όλα αυτά γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε δικαστικώς παρόχους και ΡΑΕ

Δλδ να έχουμε καλό ερώτημα... Εξώδικο σε πάροχο ΓΙΟΚ ???????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, itmaster99 είπε

Εξώδικο σε πάροχο ΓΙΟΚ ???????

Τζάμπα λεφτά θα ξοδέψεις... θα επικαλεστούν ανωτέρα βία πχ βλάβη (χακάρισμα windows 95) ή έκρηξη / τρομοκρατική επίθεση (απ'τον HERTHAN 💣) 😆

Spoiler

444.jpg.62da3a42ba44c25892252a37f62cf73e.jpg

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
Spoiler
20 λεπτά πριν, itmaster99 είπε

Δλδ να έχουμε καλό ερώτημα... Εξώδικο σε πάροχο ΓΙΟΚ ???????

το εξώδικο δεν είναι τίποτα , δλδ και σένα να σου στείλουν , κλάιν , ένα χαρτί απο δικηγόρο είναι , μόνο δικαστικώς το οποίο κοστίζει φυσικά

Δημοσ.

Σκέφτομαι πως θα συμψηφίσω το χαμένο πόσο του επιδόματος θέρμανσης γιατί λογαριασμοί δεν βλέπω να εμφανίζονται σύντομα........

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα το γύρισα από DEI gascontrol σε ΔΕΗ gasbenefit. Η υπάλληλος ήταν ευγενέστατη αλλά θεωρώ ότι ήξερε πως η ΔΕΗ παρέχει φυσικό αέριο επειδή έχει κι η ίδια. Μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα κι αφού με ρώτησε ποιό benefit θέλω (;) τελικά ολοκληρώθηκε η αίτηση. 1) Υπάρχουν πολλά benefit? Εγώ χαριτολογώντας επέλεξα όταν με ρώτησε το full benefit, το δωρεάν. Μίλησε με κάποια ανώτερη και της είπε να με βάλει στο benefit 4. Στην πορεία φάνηκε ότι δεν μπορουσε έτσι κι αλλιώς να με βάλει σε άλλο και στην εκτύπωση των δικαιολογητικών απλά γράφει my home gasbenefit.

2) Σε ένα από τα εκτυπωμένα χαρτιά γράφει τις χρεώσεις προμήθειας. Εκεί αναφέρει " Χρέωση ενέργειας: 1,03* Τιμή ttf+ 0,04" και αναφέρει και το πάγιο 5€/μήνα. Ποιά είναι η επεξήγηση για το 1,03 και τι είναι αυτό το 0,04; Είναι κομπλέ αυτό που γράφει; 

Υγ. Είμαι άσχετος προφανώς και ζητώ τα φώτα σας.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Stavros82t είπε

Ποιά είναι η επεξήγηση για το 1,03 και τι είναι αυτό το 0,04; Είναι κομπλέ αυτό που γράφει; 

κομπλέ

9 λεπτά πριν, Stavros82t είπε

1) Υπάρχουν πολλά benefit? Εγώ χαριτολογώντας επέλεξα όταν με ρώτησε το full benefit, το δωρεάν. Μίλησε με κάποια ανώτερη και της είπε να με βάλει στο benefit 4. Στην πορεία φάνηκε ότι δεν μπορουσε έτσι κι αλλιώς να με βάλει σε άλλο και στην εκτύπωση των δικαιολογητικών απλά γράφει my home gasbenefit.

ενδιαφέρον , έχουν βγει 3 μέχρι στιγμής και ισχύει αυτό που σε έβαλαν , τώρα 4ο μπορεί να βγει τον άλλο μήνα ή απλά είναι διαφορετικές ονομασίες ανάλογα αν είναι οικιακό , κοινόχρηστο , επαγγελματικό

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

κομπλέ

ενδιαφέρον , έχουν βγει 3 μέχρι στιγμής και ισχύει αυτό που σε έβαλαν , τώρα 4ο μπορεί να βγει τον άλλο μήνα ή απλά είναι διαφορετικές ονομασίες ανάλογα αν είναι οικιακό , κοινόχρηστο , επαγγελματικό

4 έχουν βγει (το 1ο ήταν με ΔΕΠΑ)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

4 έχουν βγει (το 1ο ήταν με ΔΕΠΑ)

προϊστορία , σε σπήλαια είναι οι όροι ζωγραφιστοί ? 😂

δε νομίζω πάντως να ήταν παλιότερα benefit , μάλλον κατηγορία , εκτός αν ήταν παντελώς άσχετοι , αλλά και κατηγορία να ήταν πάλι δε θα βλέπαν οτι είναι οικιακός ? πατούσαν κουμπάκια και ότι δεχόταν το σύστημα ?

αλλά ήδη με κάψανε κύτταρα απο ΡΑΕ , κακώς καίω παραπάνω για το τι εννοούν υπάλληλοι της συγκεκριμένης εταιρίας ...😁

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

προϊστορία , σε σπήλαια είναι οι όροι ζωγραφιστοί ? 😂

Tους έχει ο @HERTHAN ήταν τότε που του έκοψαν το αέριο. Και μετά προλάβαμε και μερικές μέρες στον ΗΡΩΝ με ΔΕΠΑ πριν μας φορέσουν το Κόστος Προμηθευτή. 😆

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stavros82t είπε

Σήμερα το γύρισα από DEI gascontrol σε ΔΕΗ gasbenefit. Η υπάλληλος ήταν ευγενέστατη αλλά θεωρώ ότι ήξερε πως η ΔΕΗ παρέχει φυσικό αέριο επειδή έχει κι η ίδια. Μετά από αλλεπάλληλα τηλέφωνα κι αφού με ρώτησε ποιό benefit θέλω (;) τελικά ολοκληρώθηκε η αίτηση. 1) Υπάρχουν πολλά benefit? Εγώ χαριτολογώντας επέλεξα όταν με ρώτησε το full benefit, το δωρεάν. Μίλησε με κάποια ανώτερη και της είπε να με βάλει στο benefit 4. Στην πορεία φάνηκε ότι δεν μπορουσε έτσι κι αλλιώς να με βάλει σε άλλο και στην εκτύπωση των δικαιολογητικών απλά γράφει my home gasbenefit.

2) Σε ένα από τα εκτυπωμένα χαρτιά γράφει τις χρεώσεις προμήθειας. Εκεί αναφέρει " Χρέωση ενέργειας: 1,03* Τιμή ttf+ 0,04" και αναφέρει και το πάγιο 5€/μήνα. Ποιά είναι η επεξήγηση για το 1,03 και τι είναι αυτό το 0,04; Είναι κομπλέ αυτό που γράφει; 

Υγ. Είμαι άσχετος προφανώς και ζητώ τα φώτα σας.

Καλησπέρα, αναφερόταν τίποτα και σχετικά με το 50άρι μείον στον 1ο λογαριασμό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...