HERTHAN Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Tους έχει ο @HERTHAN ήταν τότε που του έκοψαν το αέριο. Και μετά προλάβαμε και μερικές μέρες στον ΗΡΩΝ με ΔΕΠΑ πριν μας φορέσουν το Κόστος Προμηθευτή. 😆 Παλιες κακες εποχες. Διαβαζω οτι σε μερικους σιγα σιγα κατι κινειται στο ebill.Ελπιζω να μου εμφανισουν κι εμενα τις παροχες σε ρευμα και αεριο.Περασαν σιγουρα καμια 20αρια μερες απο τοτε που εστειλαν το αιτημα στο αρμοδιο τμημα. Δεν νομιζω να υπαρχει αρμοδιο τμημα αλλα μια σοβαρη επιχειρηση οπως η ΔΕΗ αυτη την απαντηση επρεπε να δωσει.
mouxaxa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ είχα / έχω (δεν ξέρω) το control με το 0,05€ Στο άκυρο λογαριασμό που βγήκε τον Δεκέμβριο για Απρίλιο - Ιούνιο γράφει Η Σύμβαση λήγει 10/01/2023 και επόμενη καταμέτρηση 26/10/22. Δεν έχω λάβει τίποτα άλλο και στο ebill γράφει ακόμα το πρόγραμμα ως control. Το αφήνω και δεν κάνω καμία ενέργεια προς το παρόν
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, mouxaxa είπε Εγώ είχα / έχω (δεν ξέρω) το control με το 0,05€ Στο άκυρο λογαριασμό που βγήκε τον Δεκέμβριο για Απρίλιο - Ιούνιο γράφει Η Σύμβαση λήγει 10/01/2023 και επόμενη καταμέτρηση 26/10/22. Δεν έχω λάβει τίποτα άλλο και στο ebill γράφει ακόμα το πρόγραμμα ως control. Το αφήνω και δεν κάνω καμία ενέργεια προς το παρόν εννοείται αν μπήκες αυτόματα στο benefit να κάνεις αμφισβήτηση μιας και ο πάροχος οφείλει να ειδοποιήσει ένα μήνα πριν τη λήξη παίζει πάντως μια πιθανότητα να ξεμείνεις εκεί και να μην πάρουν χαμπάρι 3
vagos789 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 O Ηρων εβγαλε σταθερο με 0.15€🥵 (gas fixed limited) και εχουν ξαμοληθει στα τηλεφωνα να το πουλησουν
cyberguy Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, korakios είπε παίζει πάντως μια πιθανότητα να ξεμείνεις εκεί και να μην πάρουν χαμπάρι και εγω αυτο ελπιζω, έληξε το 0.05 πριν λιγες μερες.... 1
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, vagos789 είπε O Ηρων εβγαλε σταθερο με 0.15€🥵 (gas fixed limited) και εχουν ξαμοληθει στα τηλεφωνα να το πουλησουν έχει καιρό και δεν είναι απο Ηρών αλλά συνεργασία με τρίτους φυσικά ούτε τότε συνέφερε ,πόσο μάλλον τώρα
ekrepali Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, vagos789 είπε O Ηρων εβγαλε σταθερο με 0.15€🥵 (gas fixed limited) και εχουν ξαμοληθει στα τηλεφωνα να το πουλησουν Και καμιά 30ριά ευρώ πάγιο για μεγάλες καταναλώσεις; Τόσο ήταν το πάγιο στα τελευταία εμπορικά προγράμματα.
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Και καμιά 30ριά ευρώ πάγιο για μεγάλες καταναλώσεις; Τόσο ήταν το πάγιο στα τελευταία εμπορικά προγράμματα. δεν έχει πάγιο , αλλά δε συμφέρει γενικότερα και σα σταθερό έχει βαρβάτη ρήτρα αποχώρησης 190€ κρίμα σε όσους τυχών την πατήσανε 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Πήγα σήμερα κι εγώ να αλλάξω se Gas Benefit από Control στο κλασικό του Αμαρουσίου. Χωρίς ρήτρα μου είπαν. Ρώτησα και για λογαριασμούς που περιμένουμε, σε 10 μέρες υποτίθεται ότι θα βγουν... 2
ekrepali Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Thresh είπε σε 10 μέρες υποτίθεται ότι θα βγουν... Γήινες μέρες; 2
Alastor192 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Αποτι φαινετε η επομενη κινηση απο Gas Control ειναι σε gas benefit αφου δεν εχει και ρητρα με εσωτερικη μεταγραφη. Το θεμα ειναι οτι τρεμω να μπω στην διαδικασια αλλαγης,οι ανθρωποι με το ζορι τα βγαλαν περα για να γινει η αποδοχη αιτησης τον Σεπτεμβρη,οσο για τους λογαριασμους καλα δεν το συζηταμε εννοειται ακομα ειμαι στο περιμενε. Αυτην την αναβαθμιση του συστηματος,εργολαβια την πηρε το δημοσιο του ΠΑΣΟΚ, δεν εξηγειται αλλιως
nikosbt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Αποτι φαινετε η επομενη κινηση απο Gas Control ειναι σε gas benefit αφου δεν εχει και ρητρα με εσωτερικη μεταγραφη. Το θεμα ειναι οτι τρεμω να μπω στην διαδικασια αλλαγης,οι ανθρωποι με το ζορι τα βγαλαν περα για να γινει η αποδοχη αιτησης τον Σεπτεμβρη,οσο για τους λογαριασμους καλα δεν το συζηταμε εννοειται ακομα ειμαι στο περιμενε. Αυτην την αναβαθμιση του συστηματος,εργολαβια την πηρε το δημοσιο του ΠΑΣΟΚ, δεν εξηγειται αλλιως σε καταστημα μονο με ταυτοτητα γινετε αμεσα
Stavros82t Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Alastor192 είπε Αποτι φαινετε η επομενη κινηση απο Gas Control ειναι σε gas benefit αφου δεν εχει και ρητρα με εσωτερικη μεταγραφη. Το θεμα ειναι οτι τρεμω να μπω στην διαδικασια αλλαγης,οι ανθρωποι με το ζορι τα βγαλαν περα για να γινει η αποδοχη αιτησης τον Σεπτεμβρη,οσο για τους λογαριασμους καλα δεν το συζηταμε εννοειται ακομα ειμαι στο περιμενε. Αυτην την αναβαθμιση του συστηματος,εργολαβια την πηρε το δημοσιο του ΠΑΣΟΚ, δεν εξηγειται αλλιως Δέκα λεπτά υπόθεση είναι, ειδικά αν έχεις κλείσει ραντεβού στο κατάστημα. Καλά με παλιό-ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ δεν σε απασχολούσε καν αν και πότε θα έρθει ο λογαριασμός, με ΝΔ και ιδιωτικοποίηση τρέμει το φυλλοκάρδι μας. Πάντως παραμένει η πιο σίγουρη-έντιμη εταιρεία ως προς τις χρεώσεις (κατάλοιπο κι αυτό του παλιού δημόσιου χαρακτήρα της). Στην έκδοση λογαριασμών πάσχουν ασφαλώς. 1
vagant_74 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Είμαι με συμβόλαιο στο 2ο έτος (από Οκτώβριο 21) zenith fix (μόνο φυσικό αέριο). Είχε αρχική χρέωση 0,055€ και στον λογαριασμό που πήρα πριν λίγες ημέρες, είχε χρέωση 0,11584€ με δική τους αύξηση, την οποία είπαν ότι τους υποχρέωσαν να κάνουν. Σε περίπτωση που φύγω θέλουν 40€ για διακοπή συμβολαίου. Συμφέρει να αλλάξω εταιρεία (μαζί με ρεύμα) αν ναι, ποια είναι προτιμότερη.
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, vagant_74 είπε την οποία είπαν ότι τους υποχρέωσαν να κάνουν. 😂🤣 άνοιξε αίτημα στο myrae και αναφέρεις αυτο που σου είπαν αυτολεξή καπάκι καταγγελία ΣτΚ (αναφέροντας πάλι το σκηνικό) και στα 2 το πάτημά σου είναι οτι ο πάροχος υποχρεωτικά ενημερώνει ένα μήνα πριν για οποιαδήποτε μεταβολή με ατομική ειδοποίηση και ζητάς 1.διορθωτικό λογαριασμό με τη χρέωση που είχες 2. 30 μέρες προθεσμία να σκεφτείς αν θα φύγεις αζημίως ή να παραμείνεις με τη νέα τιμή που θα ισχύσει μετά την προθεσμία ενημέρωσε για εξελίξεις _____________________________ αν βαριέσαι όλα αυτά , δες το excel τέρμα πάνω προτεινόμενη ανάρτηση και διάβασε 20+ προηγούμενες σελίδες με την όπισθεν αν ξαναβαριέσαι , χωρίς όμως γιατί και πως , τράβα Ελιν double ότι σου κάτσει απο τα προγράμματά της , δες τα πάγια να είναι τα χαμηλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις