Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosbt είπε

Καταγραφή.JPG

αυτό είναι το extra το οποίο δεν έχει κιόλας κανονική έκπτωση 20% , τα έχουμε πει , είναι υπο όρους

εδώ είσαι

Spoiler

image.png.e37f53ed6ea13b0569867520e57700e1.png

και στο site πας στο σύνδεσμο , επιλέγεις τιμολογιακή πολιτική και βλέπεις τιμές

https://www.fysikoaerioellados.gr/commodity/ti-einai-to-fysiko-aerio/

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

4334.jpg

τι ξέρει το bot σε σχέση με έναν σούπερ υπάλληλο ? 😂

Μα μου ορκίστηκε οτι με της ΔΕΠΑ πέφτει στα 0,10 περίπου 🤣

....κατάλαβα , θα περιμένω την Ελίν να μου απαντήσει αύριο και να κάνω υπαναχώρηση στη ΦΑ , την οποία υπαναχώρηση το κόβω δε θα τη δούνε καν 😁

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

43.jpg.1ca7d4e959143689079721cc169d10e4.jpg

Κλαίω... 🤣

@korakios μη μου πεις ότι προλαβες να υπογράψεις...

πριν λίγα λεπτά 😁

και ενώ έγραψε ο άνθρωπος οτι θα μου επισυνάψει και έντυπο υπαναχώρησης , κοίτα να δεις που δεν το έχει βάλει στο email 😁 (το βρίσκω στο site εννοείται)

• Sad 1
Δημοσ.
5 minutes ago, korakios said:

αυτό είναι το extra το οποίο δεν έχει κιόλας κανονική έκπτωση 20% , τα έχουμε πει , είναι υπο όρους

εδώ είσαι

Hide contents

image.png.e37f53ed6ea13b0569867520e57700e1.png

και στο site πας στο σύνδεσμο , επιλέγεις τιμολογιακή πολιτική και βλέπεις τιμές

https://www.fysikoaerioellados.gr/commodity/ti-einai-to-fysiko-aerio/

Λέει μέγιστη έκπτωση 6€/mwh και πολιτική ορθής χρήσης τις 13000kwh

σε ποια περίπτωση όμως δίνει το μαξ των 6€/mwh; Δεν αναφέρει με διαφάνεια πως υπολογίζεται η έκπτωση 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

τι ξέρει το bot σε σχέση με έναν σούπερ υπάλληλο ? 😂

και ενώ έγραψε ο άνθρωπος οτι θα μου επισυνάψει και έντυπο υπαναχώρησης , κοίτα να δεις που δεν το έχει βάλει στο email 😁 (το βρίσκω στο site εννοείται)

Δε μίλησα με bot, έγραψα "εκπρόσωπος" και συνδέθηκα.

Πέρα απ'την υπαναχώρηση φρόντισε να πάρεις τηλ αύριο πρωί πρωί... και το απόγευμα και αύριο...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, marmagia είπε

σε ποια περίπτωση όμως δίνει το μαξ των 6€/mwh; Δεν αναφέρει με διαφάνεια πως υπολογίζεται η έκπτωση 

εδώ είσαι

https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=59435052

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marmagia είπε

Λέει μέγιστη έκπτωση 6€/mwh και πολιτική ορθής χρήσης τις 13000kwh

72 ευρώ max το χρόνο νομίζω το είχαμε υπολογίσει

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Δε μίλησα με bot, έγραψα "εκπρόσωπος" και συνδέθηκα.

Πέρα απ'την υπαναχώρηση φρόντισε να πάρεις τηλ αύριο πρωί πρωί... και το απόγευμα και αύριο...

χαλαρά

Δημοσ.
2 minutes ago, korakios said:

Σωστός! Απλά είδα το διαφημιστικό που δείχνει κάτι τρελές και τιμές και άρχισα να το κοιτάω μήπως ήταν κάτι διαφορετικό απι το extra 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikosbt είπε

στις 1000 κιλοβατορες ειναι 6ε , επισεις μου με τιμη τελικη ιανουαριου 0.105

Το απλό έχει 0.149 αρχική - 0.02 δεπα = 0.129

Το extra θα πάει 0.149 αρχική - 20% = ~0.12 - ΔΕΠΑ = 0.10

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

ναι οκ ετσι ειναι και βλεπω και benefit και το βλεπω σε ολους τους μηνες πιο φτηνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

γιαυτό δε θέλω τηλέφωνα , έφαγα την παπάντζα του άλλου , γενικά βρωμά πάντα όταν δεν απαντάνε σε email

τώρα είδα αλλάξανε και το site και δεν έβρισκα το έντυπο πουθενά 😁

μετά όμως μπήκα chat και πρόλαβα , να σου πω την αλήθεια γούσταρα το chat , μου έστειλε κατευθείαν το αρχείο , μετά είχε και επιλογή να αποθηκεύσεις τη συζήτηση . Λέω να περιμένω 10-15 του μηνός να δω τι τιμές θα βάλουν και μετά βλέπω για Ελίν . Το 0,149 για Ιανουάριο είναι όντως τραβηγμένο συγκριτικά με benefit 0,127 και elin 0,131

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

τώρα το πρόσεξα , είπαμε 0,006 είναι το max , άρα

0,149-0,006= κλάιν

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

γιαυτό δε θέλω τηλέφωνα , έφαγα την παπάντζα του άλλου , γενικά βρωμά πάντα όταν δεν απαντάνε σε email

τώρα είδα αλλάξανε και το site και δεν έβρισκα το έντυπο πουθενά 😁

μετά όμως μπήκα chat και πρόλαβα , να σου πω την αλήθεια γούσταρα το chat , μου έστειλε κατευθείαν το αρχείο , μετά είχε και επιλογή να αποθηκεύσεις τη συζήτηση . Λέω να περιμένω 10-15 του μηνός να δω τι τιμές θα βάλουν και μετά βλέπω για Ελίν . Το 0,149 για Ιανουάριο είναι όντως τραβηγμένο συγκριτικά με benefit 0,127 και elin 0,131

ναι αλλα στο extra θα βγει 0,104 ενω δεη 0,127

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...