ekrepali Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 @korakios ΤΤF αρχικές τιμές Ιανουαρίου... ΔΕΗ 0.119365 Ζενίθ 0.117828 Ελίν 0.117828 Spoiler Το Δεκέμβριο η ΔΕΗ υπολόγισε το ΤΤF 0.002 χαμηλότερα από Ζενίθ αλλά το Νοέμβριο υπάρχει μεγάλη διαφορά. Όσοι είστε ΔΕΗ Benefit κάντε αμφισβήτηση για την αρχική τιμή Νοεμβρίου. 🔽 Spoiler
korakios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ekrepali είπε @korakios ΤΤF αρχικές τιμές Ιανουαρίου... ΔΕΗ 0.119365 Ζενίθ 0.117828 Ελίν 0.117828 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το Δεκέμβριο η ΔΕΗ υπολόγισε το ΤΤF 0.002 χαμηλότερα από Ζενίθ αλλά το Νοέμβριο υπάρχει μεγάλη διαφορά. Όσοι είστε ΔΕΗ Benefit κάντε αμφισβήτηση για την αρχική τιμή Νοεμβρίου. 🔽 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου είχα ποστάρει αρκετά πίσω έναν πίνακα και δυστυχώς δε μπορώ να το βρω , για τις μικροδιαφορές μεταξύ παρόχων. σε ετήσια βάση είναι αμελητέα Νομίζω είχε απαντήσει κιόλας ο @fredd0 το λόγο αν θυμάμαι καλά το βρήκα , φυσικά δεν κατάλαβα πολλά και απο την απάντηση 😁 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από korakios
kalliforlife Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Απ'οτι κατάλαβα στο κατάστημα της ΔΕΗ, το -30% δεν μπήκε σε αρκετούς. Εγινε αίτημα στο κατάστημα και όταν αυτό εγκριθεί η έκπτωση θα περάσει στον επόμενο λογαριασμό. Επίσης μου ανέφεραν ότι τέλη του μήνα θα έρθουν νέοι λογαριασμοί, καθώς και ότι δεν θα υπάρξει θέμα με το myθερμανση και ότι οι όλες οι καταναλώσεις μέχρι τον Μάιο θα εκδοθούν στην ώρα τους. Λένε...
voni892 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, kalliforlife είπε και ότι οι όλες οι καταναλώσεις μέχρι τον Μάιο θα εκδοθούν στην ώρα τους. Λένε... Όπως συνήθως δηλαδή, στην ώρα τους 🤣
stelakis1914 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Σήμερα το μεσημέρι είχα μια κλήση στο κινητό μου από την ΔΕΗ αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Κάλεσαν μήπως και κάποιον άλλον που συμμετέχει στο topic;
turbat0s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Και μένα με κάλεσαν χτες. Μου είπαν για μια ψιλοέκπτωση 50€ στον επόμενο λογαριασμό, λόγω καθυστερημένης έκδοσης λογαριασμών. Επόμενη έκδοση λογαριασμού, είπαν, τέλη Μαρτίου.
stelakis1914 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Αν πάρουμε 50€ έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό, σίγουρα ρεφάρουμε και με το παραπάνω την χασούρα από την έκπτωση της ΔΕΠΑ που μας έφαγαν. Εκκρεμούν και τα άλλα 50€ για όσους από εμάς προχωρήσαμε και με την σύναψη νέας σύμβασης στο benefit. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, stelakis1914 είπε Αν πάρουμε 50€ έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό, σίγουρα ρεφάρουμε και με το παραπάνω την χασούρα από την έκπτωση της ΔΕΠΑ που μας έφαγαν. Εκκρεμούν και τα άλλα 50€ για όσους από εμάς προχωρήσαμε και με την σύναψη νέας σύμβασης στο benefit. Δώστε τζάμπα αέριο στο λαό!
kirileman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Σήμερα το μεσημέρι είχα μια κλήση στο κινητό μου από την ΔΕΗ αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Κάλεσαν μήπως και κάποιον άλλον που συμμετέχει στο topic; Και μένα με κάλεσαν και είπαν ότι σε λίγες μέρες θα βγει νέος εκκαθαριστικός. Πήραν μεσημεριάτικα, την ώρα που χτύπαγα κάτι καλαμαράκια στη λίμνη Βουλιαγμένη, χωρίς ς. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από kirileman
go2jimmys1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Αν πάρουμε 50€ έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό, σίγουρα ρεφάρουμε και με το παραπάνω την χασούρα από την έκπτωση της ΔΕΠΑ που μας έφαγαν. Εκκρεμούν και τα άλλα 50€ για όσους από εμάς προχωρήσαμε και με την σύναψη νέας σύμβασης στο benefit. Δεν ρεφάρουμε όλοι άλλα κάτι θα είναι αν ισχύει. Εγώ έκαψα αέριο φέτος αλλά δεν υπολόγισα ότι οι επιδοτήσεις θα οριζοντιώνονταν 2 μέτρα κάτω από τη γη. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από go2jimmys1
alejsalonica Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Εντάξει παιδιά, όσοι έχουν χρόνια αέριο έχουν κάνει απόσβεση και πήραν κι αυτοκίνητο. Φέτος λόγω ιμπεριαλιστικών διαφορών (ωραία το έθεσα, ε;) το πήρε και το σήκωσε. Το ίδιο και το ρεύμα στο οποίο όμως η κυβέρνηση έδωσε μεγάλες επιδοτήσεις. Χωρίς επιδοτήσεις πάλι το αέριο πιο συμφέρουσα επιλογή ήταν. 2
ATmega Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, stelakis1914 είπε Σήμερα το μεσημέρι είχα μια κλήση στο κινητό μου από την ΔΕΗ αλλά δεν μπορούσα να απαντήσω. Κάλεσαν μήπως και κάποιον άλλον που συμμετέχει στο topic; Και εμένα πήραν χθες τηλέφωνο από το 800900.....Στην αρχή νόμιζα ότι με πήραν σχετικά με το email που είχα στείλει για την επιδότηση ΔΕΠΑ που τους είχα στείλει ένα κατεβατό με screenshots με τις αλλαγές που έχουν κάνει στο site. Μου ξεκίνησε να λέει ότι θα έχω έκπτωση 50€ λόγω της καθυστέρησης έκδοσης λογαριασμών. Όταν τον ρώτησα για το αίτημα που έχω κάνει για την επιδότηση ΔΕΠΑ μου ζήτησε τα στοιχεία μου για να βρει το αίτημα το φαίνεται ότι δεν έχει απαντηθεί. Μου εξήγησε ότι έχει γίνει λάθος στο site τους το οποίο το έχουν διορθώσει, ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι θα λαβω και γραπτή απάντηση. Μέχρι 23/02 είχα σταθερό με 0,05€. Τώρα είμαι στο κυμαινόμενο με τιμές που είναι κοντά στο σταθερό (Μάρτιος 0,058€ μου είπε). Τουλάχιστον πήρα 50€ τα οποία λογικά υπερκαλύπτουν την ΔΕΠΑ που χάσαμε. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από ATmega
The_Judas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το 50αρι το δινουν σε οσους εκαναν καταγγελια για την επιδοτηση δεπα ή σε ολους; Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από The_Judas
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε Το 50αρι το δινουν σε οσους εκαναν καταγγελια για την επιδοτηση δεπα ή σε ολους; αφορά (όπως λένε) την καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από korakios
The_Judas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, alejsalonica είπε Εντάξει παιδιά, όσοι έχουν χρόνια αέριο έχουν κάνει απόσβεση και πήραν κι αυτοκίνητο. Φέτος λόγω ιμπεριαλιστικών διαφορών (ωραία το έθεσα, ε;) το πήρε και το σήκωσε. Το ίδιο και το ρεύμα στο οποίο όμως η κυβέρνηση έδωσε μεγάλες επιδοτήσεις. Χωρίς επιδοτήσεις πάλι το αέριο πιο συμφέρουσα επιλογή ήταν. Εγω τα τελευταια 2 χρονια σχεδον τζαμπα την εβγαλα με το αεριο. Οσοι ομως δεν το εψαξαν για αλλαγη εταιρειας περσι εδωσαν μεγαλα ποσα. 1 λεπτό πριν, korakios είπε αφορά (όπως λένε) την καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών Οποτε θεωρητικα σε ολους σχεδον τους παλιους. Αλλα δεν νομιζω να τους παρουν ολους τηλεφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις