Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Οποτε θεωρητικα σε ολους σχεδον τους παλιους. Αλλα δεν νομιζω να τους παρουν ολους τηλεφωνο...

δεν έχει σχέση το τηλέφωνο με κάτι

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το 50αρι το δινουν σε οσους εκαναν καταγγελια για την επιδοτηση δεπα ή σε ολους;

Δεν εχω κάνει καταγγελία για την επιδότηση της ΔΕΠΑ και με πήραν τηλεφωνο εχτές το μεσημέρι, για να μου πουν οτι θα πάρω 50€ για την καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών και άλλα 50€ για την αλλαγή προγράμματος, απο gas control σε benefit. 

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδη καποιοι με 12.5 σταθερο την φαγανε ασχημα που δεν μπηκε επιδοτηση ΔΕΠΑ. Μπραβο στην κυβερνηση, ολα τελεια τα εκανε. 

Δημοσ.
1 hour ago, nermain said:

Δηλαδη καποιοι με 12.5 σταθερο την φαγανε ασχημα που δεν μπηκε επιδοτηση ΔΕΠΑ. Μπραβο στην κυβερνηση, ολα τελεια τα εκανε. 

Υποτίθεται όλοι το δικαιούνται, ασχέτως αν είναι σε σταθερό η όχι 

Δημοσ.

Η εγγραφή στο MyElin δε πιάνει με τον αριθμό μετρητή, αλλά με τον αριθμό συμβολαίου NGSxxxxxxxxxxxxx

Πάρτε τηλέφωνο ή στείλτε mail για να σας τον πούνε.

Επίσης όταν δηλώνεις username και password, ψιλομαλακίζεται με τους χαρακτήρες που απαιτούνται (πεζά, κεφαλαία, ειδικοί χαρακτήρες)... ενώ τα έβαζα σωστά δε προχωρούσε. Μετά από διάφορες παραλαγές το δέχτηκε αλλά χωρίς σκονάκι ή προσθήκη σε password manager δεν το θυμάμαι με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως από ΔΕΗ μου έλεγαν και μου ξαναέλεγαν τη λέξη "κουπόνι" 50 ευρώ και όχι έκπτωση. Λέτε να είναι κουπόνι για αγορά από τα καταστήματα της ΔΕΗ;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, lordvec είπε

Πάντως από ΔΕΗ μου έλεγαν και μου ξαναέλεγαν τη λέξη "κουπόνι" 50 ευρώ και όχι έκπτωση. Λέτε να είναι κουπόνι για αγορά από τα καταστήματα της ΔΕΗ;

ή κουπόνι για αγορά συσκευών Bosch ;) 

Δημοσ.
10 hours ago, d_gkal said:

Υποτίθεται όλοι το δικαιούνται, ασχέτως αν είναι σε σταθερό η όχι 

Η ζενίθ σε άλλον πελάτη επισύναψε επιστολή της ΔΕΠΑ οτι δεν το δικαιούνται τα σταθερά 

Δημοσ.

Δυστυχώς μας "πούλησε" η ΔΕΠΑ σε αυτή την περίπτωση, όταν αποδέχτηκε τον ισχυρισμό της ΔΕΗ ότι η επιδότηση αφορά μόνο τα προγράμματα με κυμαινόμενη τιμή. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, marmagia είπε

Η ζενίθ σε άλλον πελάτη επισύναψε επιστολή της ΔΕΠΑ οτι δεν το δικαιούνται τα σταθερά 

ισχύει , βασικά απο Οκτώβριο και μετά έστειλε επιστολές που αναφέρει καθαρά μόνο για κυμαινόμενα

5 ώρες πριν, stelakis1914 είπε

Δυστυχώς μας "πούλησε" η ΔΕΠΑ σε αυτή την περίπτωση, όταν αποδέχτηκε τον ισχυρισμό της ΔΕΗ ότι η επιδότηση αφορά μόνο τα προγράμματα με κυμαινόμενη τιμή. 

για ΔΕΗ αλλού είναι το πάτημα

5 ώρες πριν, tollisth είπε

Οσοι στείλατε email στο υπουργείο είχατε καποια απάντηση?

δεν ξέρω κάποιον που να έστειλε

πήρα σήμερα και αριθμό πρωτοκόλλου απο ΣτΚ

myrae κλασσικά τα ξύνουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΕΗ GasBenefit: TTF-30% μόνο στον 1ο λογαριασμό και μετά 1,03xTTF+0,004;

Καλημέρα σας.

Τέλη Οκτωβρίου έληξε το ΔΕΗ Gascontrol που είχα και υπέγραψα στο GasBenefit στις 4/11 όσο έβλεπα ακόμη την προσφορά TTF-30%. Μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός και δεν είχε τιμολογηθεί με -30%.

Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η έκπτωση -30% αφορούσε μόνο τον πρώτο λογαριασμό όπως και τα 50€ που είπαν θα μου βάλουν σε επόμενο λογαριασμό. Είπαν ότι θα μου βάλουν το -30% σε επόμενο λογαριασμό αναδρομικά αλλά στη συνέχεια θα τιμολογούμαι με 1,03xTTF+0,004. Τους είπα ότι δεν έγραφε κάτι τέτοιο στη σελίδα τους και είναι παραπλάνηση αλλά μου απάντησαν ότι δυστυχώς έτσι είναι το πρόγραμμα.

Περιμένω να μου στείλουν αντίγραφο της σύμβασης.

Επεξ/σία από isidorosss
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isidorosss είπε

Περιμένω να μου στείλουν αντίγραφο της σύμβασης.

Θα ζητήσεις το αυτονόητο, να τιμολογήθεις για 2 χρόνια με τους όρους που υπέγραψες. Για τροποποίηση πρέπει να σου στείλουν προσωπική ειδοποίηση 30 μέρες πριν την εφαρμογή.

• Like 1
Δημοσ.

Αμφισβητηση στην ΔΕΗ κανουμε στο site της, ή απλα ακολουθουμε τον μπουσουλα με τις καταγγελιες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...