Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Μια χαρα σχεση εχουν, εσυ που εχεις μπερδευτει ακριβως δεν εχω καταλαβει. Το συμβολαιο που κλεινεις , αναφερει μια τιμη για κιλοβατωρα.

Για τις χρεώσεις ενέργειας Διανομής δεν μιλάμε?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, walex είπε

Για τις χρεώσεις ενέργειας Διανομής δεν μιλάμε?

Στο ποστ που μου παρεθεσες, αναφερω χρεωσεις προμηθειας, οχι διανομης. Στη διανομη προφανως μονο οι κιλοβατωρες ως αριθμος σε νοιαζει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dantε είπε

Στο ποστ που μου παρεθεσες, αναφερω χρεωσεις προμηθειας, οχι διανομης. Στη διανομη προφανως μονο οι κιλοβατωρες ως αριθμος σε νοιαζει.

Το post που σου παρένθεσα ήταν σε συνέχεια απάντησης του ekrepali όπου εξηγεί πως υπολογίζονται «μπακαλίστικα» οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις, άλλωστε αυτή ήταν και η αρχική ερώτηση σου εάν είναι νορμαλ ναι είναι τόσο. τεσπα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, djuan1988 είπε

Βγήκε και ο δικός μου με τα -50€ και χωρίς τις επιδοτήσεις βέβαια.

Σταθερό στα 0,05€ μέχρι 28/02.

Βλέπω τώρα ότι με πήγαν στο benefit με δέσμευση για 2 χρόνια. 

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση. Θα πάρω και στο support το απόγευμα, αλλά τουλάχιστον να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω.

image.png.69a402e122eb2a95a524bfbeabfc0819.png

Το 2024 είναι σε 1 χρόνο, όχι 2

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosbt είπε

https://mydei.dei.gr/umbraco/surface/accountsurface/getbill?ca=XXXXXXXXXXXX&dt=20230323&currentPageId=17177

στα XXXXXXXXX βαλε λογαριασμο συμβολαιου και στα νουμερα διπλα 20230323 την ημερομηνια εκδοσης και να χεις κανει login στο λογαριασμο σου

δες το παραπανω post μου εχω το link

Δεν το πιάνω το κολπαάκι σου. Ας πούμε ότι ο αριθμός συμβολαίου μου είναι 700000034890 κι η ημερομηνία έκδοσης ( όπως φαίνεται στο ebill ( ιστορικό κινήσεων -ημερομηνία) είναι 23/03/2023. Τι κάνω μετά;

Α. Ανοίγω καρτέλα με το ebill και μπαίνω κανονικά.

Β. Ανοίγω άλλη καρτέλα και βάζω στο Google το link που έγραψες.

Γ. Σβήνω τα Χχχχ... και βάζω στη θέση τους τον αριθμό συμβολαίου μου. Σωστά;

Δ. Πού ακριβώς βάζω την ημερομηνία έκδοσης ( 23/03/2023); Σβήνω κάτι πριν τη βάλω;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Stavros82t είπε

Δεν το πιάνω το κολπαάκι σου. Ας πούμε ότι ο αριθμός συμβολαίου μου είναι 700000034890 κι η ημερομηνία έκδοσης ( όπως φαίνεται στο ebill ( ιστορικό κινήσεων -ημερομηνία) είναι 23/03/2023. Τι κάνω μετά;

Α. Ανοίγω καρτέλα με το ebill και μπαίνω κανονικά.

Β. Ανοίγω άλλη καρτέλα και βάζω στο Google το link που έγραψες.

Γ. Σβήνω τα Χχχχ... και βάζω στη θέση τους τον αριθμό συμβολαίου μου. Σωστά;

Δ. Πού ακριβώς βάζω την ημερομηνία έκδοσης ( 23/03/2023); Σβήνω κάτι πριν τη βάλω;

Δεν αλλάζεις τίποτα άλλο εκτός από τον αριθμό συμβολαίου στα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Το link περιέχει ήδη την ημερομηνία έκδοσης. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Απάντηση από ζενίθ μέσω ΡΑΕ μετά από 2 μήνες σχετικά με την έκπτωση δεπα σε fix προγραμμα... Για τους 3 μήνες 3 ίδια αρχεία.. 

Καμία ιδέα?? 

Screenshot_20230323_181118.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, conne είπε

Απάντηση από ζενίθ μέσω ΡΑΕ μετά από 2 μήνες σχετικά με την έκπτωση δεπα σε fix προγραμμα... Για τους 3 μήνες 3 ίδια αρχεία.. 

Καμία ιδέα?? 

Screenshot_20230323_181118.jpg

δύσκολο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, korakios είπε

Η Ζενίθ δε φέρει ευθύνη που δεν ενημέρωσε τους καταναλωτές ότι φέτος επιδοτούνται μόνο τα κυμαινόμενα;

Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι προώθησαν στον συμφορουμήτη την επιστολή του Δεκεμβρίου.

Άραγε στις επιστολές Οκτωβρίου-Νοεμβρίου έγραφε επίσης τη λέξη 'κυμαινόμενα' ;

edit: Τώρα είδα πως έγραψε ότι του έστειλαν 3 αρχεία για 3 μήνες.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Αλλάζω σπίτι και πρώτη φορά θα ασχοληθώ με αέριο, όποτε οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Υπάρχει νυχτερινός μετρητής. Συνδυαστικά προς ποια εταιρεία να κοιτάξω; Επίσης να σημειώσω πως δεν υπάρχει ηλιακός. 

Απ’ όσο κοίταξα σίγουρα δεν έχει νόημα να τα διαχωρίσω σε 2 παρόχους. 
2 άτομα 60 τ.μ. σε πολυκατοικία. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Badass είπε

Απ’ όσο κοίταξα σίγουρα δεν έχει νόημα να τα διαχωρίσω σε 2 παρόχους. 

το αντίθετο , δεσμεύεσαι χωρίς λόγο σε double , πρώτα δες ξεχωριστά τι παίζει

ρίξε μια ματιά τη καρφιτσωμένη ανάρτηση και το excel

επειδή δεν έχεις εικόνα για την κατανάλωση θα πρέπει να μαντέψεις κιλοβατώρες

Επειδή εύκολα μπορεί να ξεκινήσει oftopic ,υπάρχει νήμα για την κατανάλωση , φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μαντέψεις , άρα παίξε με τιμές

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποτίθεται ότι η κατανομή της κατανάλωσης στους μήνες γίνεται βάσει πίνακα της κατανάλωσης ανά περιοχή.

Δύο διπλανά διαμερίσματα με GasBenefit  και τα δυο

Η κατανομή   ΔΕΚ/ΙΑΝ/ΦΕΒ   .........  στο πρώτο  321/84/25  Kwh  ......   στο δεύτερο   1020/1185/920  Kwh.

Η αντίστοιχη περσινή κατανομή στο πρώτο διαμέρισμα  ήταν 1520/1600/1480  Kwh

Άγνωστος  ο τρόπος κατανομής....

Στα θετικά... μπήκαν οι δύο εκπτώσεις....  Goodwill  50  και Έκπτωση/Κουνούπι  80 ...τα επιπλέον 30 δεν ξέρω από που προκύπτουν , αλλά καλοδεχούμενα

Επεξ/σία από teot
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...