Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Τα παλιά μέλη που α) μετρούν τουλάχιστον 8 χρόνια στο σάιτ και β) έχουν πάνω από 10.000 μηνύματα, έχουν πρόσβαση σε sections που δεν είναι ορατά σε όλα τα μέλη και από την ώρα που άνοιξες αυτό το νήμα δύο μέλη έχουν ήδη συγκεντρώσει εκεί τρία λινκ με σάιτ με την θεματολογία που θέλεις.

Το πρόβλημα είναι πως με αυτή την επιθετική συμπεριφορά που έχεις κανείς δεν είναι πρόθυμος πλέον να σε βοηθήσει. Αν θες βοήθεια πρέπει να δώσεις και εσύ κάτι ή έστω να φανείς λογικός και να πεις 5 πράγματα για το τι θες να κάνεις 

Σαν να άλλαξε λίγο ο τρόπος που μου μιλάς. Πριν ειρωνευόσουν... Καταρχήν, ο προπονητής του καναπέ... με ειρηνεύτηκε χωρίς κανέναν λόγο λες και είμαι κανένας χαζούλης που φαντάζεται πράματα και μου λες ότι εγώ έχω επιθετική συμπεριφορά; Εγώ μπήκα να ρωτήσω κάτι, όποιος ξέρει να μου απαντήσει και τέλος. Και αφού έχετε κάποια λινκ γιατί δεν τα γράφετε εδώ; Για ποιον λόγο πρέπει να αναφέρω το παραμικρό για την ιδέα μου ώστε να μου γράψει, οποίος ξέρει, τρία λινκ; Το κανείς δεν θέλει να με βοηθήσει μάλλον σημαίνει ότι εσύ δεν θέλεις να με βοηθήσεις, από την στιγμή που μαζεύτηκαν τα λινκ άρα αυτοί που τα μάζεψαν θέλησαν να με βοηθήσουν. 

53 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Σε συμβουλεύω να κοιτάξεις τη σελίδα "Ο εντερπρενέρ" στο fb, είναι κοινότητα με τα πιο λαμπρά μυαλά της χώρας. Σου ποστάρω ένα απόσπασμα...

Ε, κάθε φόρουμ έχει και έναν σαν εσένα τί να κάνουμε τώρα.. Σου έβαλα και βραβείο.. Τό 'πιασες, έτσι; 😉

Επεξ/σία από 0Panos0
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LongTom είπε

Γιατί στα περιοδικά και όχι π.χ. σε κάποιον επίσημο φορέα στην ΕΕ;
Για να βοηθήσεις όλους; 
Ή σε κάποιον OEM για να βγάλεις και το κατιτίς; 

Πάντως για να "ακουστείς" θα πρέπει να είναι εξαιρετική ιδέα, σωστά δομημένη με γερές βάσεις/αιτιολόγηση.
Ακόμη και έτσι με πάρα πολύ επιμονή για να λάβεις απάντηση. 
Δεν είσαι ο μόνος με ιδέες ή "ιδέες". 

Και αυτό το σκέφτηκα. 

Δεν είναι κάποιο μηχάνημα που πρέπει να κατασκευαστεί, είναι μια νοοτροπία στην κατασκευή αυτοκινήτων που πρέπει να αλλάξει, πολύ απλή. 

Την έχω αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια στα αγγλικά. Απλώς δεν έχω ιδέα που και πως να το στείλω για να το δουν σχετικοί άνθρωποι. 

57 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Γιατί δεν έρχεσαι σε επαφή με έλληνες δημοσιογράφους αυτοκινήτων; Στη θέση σου θα ξεκινούσα από εκεί και, από τη στιγμή που δεν θέτεις θέμα αποκλειστικότητας και πατέντας, από κοινότητες όπως είναι αυτή, ή σελίδες περιοδικών αυτοκινήτου σε Internet και facebook.

Μην ελπίζεις πως θα τη στείλεις στον Clarkson και θα δεις παρουσίαση στην επόμενη εκπομπή.
Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση πως πρόκειται για σοβαρή ιδέα, την οποία έχεις τεκμηριώσει και παρουσιάσει αναλυτικά. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω την επιθυμία να ασχοληθώ και πολύ με την Ελλάδα. Δεν βρίσκω τον λόγο, απλά και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθώ εδώ. 

Δεν ελπίζω τίποτα, έχω τις δουλειές μου. Απλά είναι πολύ πρωτότυπη ιδέα και δεν στέκει να την κρατάω για μένα. Είναι δομημένη και σοβαρή πρόταση. 

11 ώρες πριν, kage είπε

Απλά γιατί δεν ξεκινάς απευθείας με την ιδέα σου? ...Σκέφτηκα αυτό... σας άρεσε?

Μιας κ είπες για μηχανημα... υπάρχει ήδη σε ασφάλειες ένας bt obdi adaptor που διαβάζει την οδήγηση σου κ σ στέλνει report αν είσαι καλός οδηγός ώστε να ρίξει τα ασφάλιστρα😛

Αν την πω εδώ, θα μου πείτε μπράβο, καλή, κακή, παπαριά, γαμάτη, ξέχνα το, προχώρα, που κρυβόσουν τόσο καιρό, πάνε καλύτερα για ψάρεμα... Διάφορες απόψεις. Ε, μετά πάλι θα ρωτήσω αυτό που ρωτάω ηδη. 

Ωραία ιδέα αυτή, η δικιά μου είναι ένα βήμα πριν απ' όλα. Σε κάνει να οδηγάς καλά και ήρεμα. 

Επεξ/σία από 0Panos0
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, 0Panos0 είπε

Και αυτό το σκέφτηκα. 

Δεν είναι κάποιο μηχάνημα που πρέπει να κατασκευαστεί, είναι μια νοοτροπία στην κατασκευή αυτοκινήτων που πρέπει να αλλάξει, πολύ απλή. 

Την έχω αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια στα αγγλικά. Απλώς δεν έχω ιδέα που και πως να το στείλω για να το δουν σχετικοί άνθρωποι. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω την επιθυμία να ασχοληθώ και πολύ με την Ελλάδα. Δεν βρίσκω τον λόγο, απλά και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθώ εδώ. 

Δεν ελπίζω τίποτα, έχω τις δουλειές μου. Απλά είναι πολύ πρωτότυπη ιδέα και δεν στέκει να την κρατάω για μένα. Είναι δομημένη και σοβαρή πρόταση. 

Αν την πω εδώ, θα μου πείτε μπράβο, καλή, κακή, παπαριά, γαμάτη, ξέχνα το, προχώρα, που κρυβόσουν τόσο καιρό, πάνε καλύτερα για ψάρεμα... Διάφορες απόψεις. Ε, μετά πάλι θα ρωτήσω αυτό που ρωτάω ηδη. 

Ωραία ιδέα αυτή, η δικιά μου είναι ένα βήμα πριν απ' όλα. Σε κάνει να οδηγάς καλά και ήρεμα. 

Στείλε το στην Volvo.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 0Panos0 είπε

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά κατά 90% την ίδια κατάληξη θα έχει το mail σου όταν το στείλεις. 
Στη θέση σου θα έβρισκα κάποιον δημοσιογράφο αυτοκινήτου να με καθοδηγήσει. Θα έστελνα στον Καβαθά, στον Στεφανή, αλλά και σε μικρότερους σε ηλικία και με πολλή όρεξη, πχ την Ισμήνη Φαμπιάτου ή τη Χριστίνα Σταθάκη. Η τελευταία θα μπορούσε να σε βοηθήσει και μέσα από το ίδρυμα που έχει φτιάξει για την οδική ασφάλεια, εις μνήμη του πατέρα της. Ή το ίδρυμα του Μυλωνά που έχουν χορηγό τη Volvo.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/12/2020 στις 3:40 ΜΜ, 0Panos0 είπε

Έχω σκεφτεί κάτι που μπορεί να μειώσει τα ατυχήματα στους δρόμους. Υπάρχουν περιοδικά στην Αμερική για αυτοκίνητα στα οποία μπορώ να στείλω αυτήν την ιδέα για να την δημοσιεύσουν και να ακουστεί;

Τί μπορώ να κάνω μ' αυτήν την ιδέα; 

Αν ειναι κατι καινοτομο πρεπει να κατοχυρωθεί ουτως ωστε οποιος παρε τη πατεντα ή μερος αυτης να αποζημιωθεις!!!

Και γω εχω κατι καινοτομο για να μην εχουμε ανεργία και παραλληλα χωρις να υπαρχει αναπτυξη!!! Δηλαδη δεν χρειαζονται νεες θεσεις εργασιας!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να ετοιμάσεις ένα video με υπότιτλους , infographics , διάφορα καλούδια .... αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν μοιράζεσαι την ιδέα σου , άρα περιμένεις κάποιο κέρδος από αυτό.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SchinasN είπε

Μπορείς να ετοιμάσεις ένα video με υπότιτλους , infographics , διάφορα καλούδια .... αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν μοιράζεσαι την ιδέα σου , άρα περιμένεις κάποιο κέρδος από αυτό.

Το έχω σκεφτεί κι αυτό αλλά θέλει καλή γνώση 3d σχεδίασης. Αν περιμένω κάποιο κέρδος, δεν μπορεί να είναι οικονομικό, λόγω της φύσης της ιδέας. Από την άλλη, αν υπήρχε η πιθανότητα κάποιου κέρδους, για ποιον λόγο ανησυχείς; 

• Like 1
Δημοσ.

ανησυχώ ότι όντως χάνω τον χρόνο μου απαντώντας σε , χωρίς να έχεις παρουσιάσει ή και δεν σκοπεύεις να παρουσιάσεις τίποτα εδώ

Δημοσ.

Παντως αν δεν υπηρχαν ανθρωποι σαν τον @0Panos0 και οι ανθρωποι ειμασταν ολοι σαν τον προπονητη, τον cthulu και τους λοιπους, ακομα στην εποχη του χαλκου θα ειμασταν.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SchinasN είπε

50 λεπτά πριν, SchinasN είπε

ανησυχώ ότι όντως χάνω τον χρόνο μου (ναι, αυτό ρωτάω, γιατί;) απαντώντας σε , χωρίς να έχεις παρουσιάσει ή και δεν σκοπεύεις να παρουσιάσεις τίποτα εδώ

Ανησυχείς ότι περιμένω κάποιο κέρδος; Ότι χάνεις τον χρόνο σου γιατί είναι χαζή η ιδέα μου; Ότι δεν θα χορτάσεις την περιέργειά σου; Τί απ' όλα; Για ότι και ν' ανησυχείς πάντως, απλά μην απαντάς. Στο καλό τρελέ μου :)

16 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Παντως αν δεν υπηρχαν ανθρωποι σαν τον @0Panos0 και οι ανθρωποι ειμασταν ολοι σαν τον προπονητη, τον cthulu και τους λοιπους, ακομα στην εποχη του χαλκου θα ειμασταν.

Βάλε κι αυτό τον βαριόμοιρο τον jmmys μέσα, που σε ότι γράφω βάζει γέλιο.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Mέχρι στιγμής πάντως στον αέρα μιλάμε γιατί δεν έχουμε δει κάτι.

Δημοσ.

Φαντάζομαι αναφέρεται σε θέμα νοοτροπίας. Από τη μια πλευρά έχεις τη νοοτροπία
"Έχω μια ιδέα που πιστεύω οτι θα ωφελήσει κάποιους, ας βρω τρόπο να την πλασάρω, έστω και για δικό μου κέρδος".
Από την άλλη πλευρά έχεις νοοτροπίες όπως:
"Μπα και ποιος είσαι εσύ που θα σκεφτείς κάτι που δεν το έχουν ήδη σκεφτεί άλλοι"
"Πες σε εμάς αυτό που σκέφτηκες να σου πούμε αν είναι καλό, δεν ξέρεις εσύ"

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Mέχρι στιγμής πάντως στον αέρα μιλάμε γιατί δεν έχουμε δει κάτι.

Ναι ρε παιδι μου, στον αερα μιλαμε, ομως οπως ειπε και ο @Mene, αναφερομαι στο θεμα της νοοτροπιας. Εδω τον εχουνε παρει απο τα μουτρα τον ανθρωπο και δεν ξερουν καν ακομα τι σκεφτεται. Και στην τελικη, χαζος ειναι να δωσει μια πρωτοποριακη κατα τη γνωμη του ιδεα, φορα σε ολο το internet;

Μια συμβουλη προωθησης ζητησε και ακομα και βλακεια να ειναι, αν μη τι αλλο χρειαζομαστε περισσοτερους ανθρωπους out of the box.

Στις 10.000 χαζομαρες, θα ακουστει και κατι που θα κανει τον κοσμο μας καλυτερο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...