Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά στη Γερμανία όσοι δεν έχουν χρόνο ή διάθεση να πάρουν λίγα λεφτά παραπάνω τα δίνουν ανταλλαγή στη Mercedes για καινούρια αυτοκίνητα. Η Mercedes δεν ασχολείται να τα πουλήσει ως μεταχειρισμένα, τα βγάζει σε δημοπρασίες και τα σκοτώνει. Ουσιαστικά οι έμποροι αγοράζουν γουρούνι στο σακί και μετά όταν τους έρθει το μαζεύουν με το λιγότερο δυνατό κόστος. Κάποια είναι σε καλή κατάσταση, κυρίως αυτοκίνητα ιδιωτών, κάποια είναι σκισμένα, ειδικά όσα ήταν εταιρικά, μικτή ασφάλεια και αντίο ζωή. Οι έμποροι στη Γερμανία δεν ασχολούνται με αυτοκίνητα πλέον τόσο παλιά ή smart πετρέλαιο γιατί ο κόσμος δεν τα αγοράζει, αλλά τα παίρνουν εν Ελλάδι έμποροι και τα πουλάνε σα ζεστό ψωμί.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Γενικά στη Γερμανία όσοι δεν έχουν χρόνο ή διάθεση να πάρουν λίγα λεφτά παραπάνω τα δίνουν ανταλλαγή στη Mercedes για καινούρια αυτοκίνητα. Η Mercedes δεν ασχολείται να τα πουλήσει ως μεταχειρισμένα, τα βγάζει σε δημοπρασίες και τα σκοτώνει. Ουσιαστικά οι έμποροι αγοράζουν γουρούνι στο σακί και μετά όταν τους έρθει το μαζεύουν με το λιγότερο δυνατό κόστος. Κάποια είναι σε καλή κατάσταση, κυρίως αυτοκίνητα ιδιωτών, κάποια είναι σκισμένα, ειδικά όσα ήταν εταιρικά, μικτή ασφάλεια και αντίο ζωή. Οι έμποροι στη Γερμανία δεν ασχολούνται με αυτοκίνητα πλέον τόσο παλιά ή smart πετρέλαιο γιατί ο κόσμος δεν τα αγοράζει, αλλά τα παίρνουν εν Ελλάδι έμποροι και τα πουλάνε σα ζεστό ψωμί.

Ζητώντας το VIM αν είναι smart η επιλογή μου και πινακίδα , μπορώ να μάθω μέσω της αντιπροσωπείας το ιστορικό του ?

Από την πινακίδα μέσω ενός ασφαλιστή φίλου θα μάθω αν έχει εμπλακεί σε κάποιο τροχαίο. Αλλά μέσω σειριακού αυτοκινήτου δεν θα μάθω από που προέρχεται , ποτέ αγοράστηκε ΚΤΛ?

5 λεπτά πριν, MikeToumpa είπε

Το ιδανικό νομίζω είναι να προτιμήσεις το αυτοκίνητο που πουλάει κάποιος ιδιώτης και φυσικά ακόμα καλύτερα αν τον γνωρίζεις κιόλας και έχεις και μια εικόνα για την κατάσταση και τον τρόπο χρησιμοποίησης του οχήματος. Φυσικά πρώτο χέρι και με βιβλίο service. Το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό είναι ένα άλλο θέμα.

Θα ήταν το ιδανικό αν είχα κάποιο γνωστο να πουλάει κάτι αυτή την στιγμή. Έχω πει σε 2 φίλους που γνωρίζουν κόσμο και περιμένω και απο εκεί απάντηση .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, anonymGR είπε

Τα έχω δει και αυτά. Αλλά τα θεωρώ ογκώδες για εδώ κέντρο. Εντάξει αν βγω λίγο παραέξω είναι ωραία. Αλλά αυτό συμβαίνει 1 φορά τον χρόνο άντε 2. και όχι τρομερές χιλιομετρικές αποστάσεις. Δηλαδή στο 2ωρο - 3ωρο. 

Πήγα με το beverly κατω αχαια 250χλμ χωρις θεμα. Δεν θα παω με το σμαρτ? εστω και με μια σταση ?

Είχα punto της γενιάς εκείνης που θα βρεις σε cng, 2002 - 2003, εμενα κέντρο - κέντρο Θεσσαλονίκης τότε, με είχε βολέψει απίστευτα, ήταν το 1ο μου αμάξι, το είχε και συνάδελφος οπότε δεν πήγα σε μεγαλύτερο που σκεφτόμουν, εντάξει άλλη φάση το smart για κέντρο αλλά... 

plus το άνοιγμα του πρατηρίου στον Ψαθοπυργο που θα βολεύει για τις κάτω από τ αυλάκι εξορμήσεις 

3 ώρες πριν, anonymGR είπε

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
15 ώρες πριν, anonymGR είπε

Καλησπέρα στην παρέα. 

Θα ήθελα την βοήθεια σχετικά με αγορά αυτοκινήτου για μετακίνηση κατα 95% εντός πόλης. Αττικής συγκεκριμένα. Και 1 φορά το έτος κανένα ταξίδι 2ωρο - 3ωρο μακριά. Στα πιο μακρινά συμφέρει να πάρεις αεροπλάνο και να νοικιάσεις πια. Και στην μεγάλη ανάγκη , έχω ένα corolla των γονιων .

Έχω ένα beverly του 19 που θα το δωσω, διοτι ψιλοβαρεθηκα τα μηχανακια. 15 χρονια πανω σε ενα τετοιο ειμαι.

Θέλω κάτι οικονομικό και εύκολο στην πόλη. Για παρκάρισμα πιο πολύ και άνετο στην κίνηση. 

Το ταβάνι σε λεφτά που θέλω να δώσω είναι 5000 ευρώ. Δεν είμαι γκαζιαρης πια . Όποτε δεν με ενδιαφέρει αυτο το κομμάτι. Πιο πολύ η ασφάλεια. Θα μου πεις και το γκάζι ασφάλεια είναι όταν χρειαστεί. αλλά μέσα στην πόλη δεν χρειάζεται τόσο.

Στο car.gr αυτο που μου γυαλιζει, ειναι το 451 smart 2010-2011 μοντελο σε diesel. καιει γυρω τα 3.5λ/100 , οικονομικα σερβις φαινεται να εχει , μικρο , ευελικτο , το παρατας ευκολα καπου. Για το βραδυ υπαρχει πυλωτη. Θα μπει και συναγερμος. Οσο να ναι ειμαι καπως καλυμενος.

Σε βενζινοκίνητο smart βρίσκω και 2012 -2013 σε αυτά τα λεφτά μερικές φορές , αλλά βλέπω καίνε 6λ/100. 2007 - 2014 είναι ίδια από όσο ξέρω , εκτός από το facelift μεσα εξω που εχει υποστει.

Δεν ξέρω οι κινητήρες θέλουν αλλαγή σε αυτά τα μοντέλα? τι πρέπει να προσέξω? τα χλμ που βρίσκω είναι από 130.000 έως 200.000. Θα πάω με μηχανικό να το δει ,(spot a mechanic) αλλά εκ πρώτης άποψης που θα κάνω βόλτα στα μαγαζιά τι να προσέχω ?

Βλέπω κάτι polo , κατι fiesta , punto , 207-208 ,αλλα ειναι μεγαλα για κίνηση μέσα στην πόλη κατα την άποψη μου. Φίλους δεν βάζω συχνά. Μόνο την κοπέλα μου και τον σκυλο μου. 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρονο σας.

Τα SMART τα κλεβουν ακομα και οταν εισαι εσυ μεσα..........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, anonymGR είπε

ποιον αριθμό? τις εμφανίσεις της αγγελίας ? 

Αν έχει όλα τα χαρτιά , ας είναι εισαγωγής. Λέει ότι έχει book service. Θα το ελέγξει και μηχανικός μετά.

δεν παίζουν στα 5000 αυτά. Και δεν θέλω να πάω παραπάνω αυτή την στιγμή. 

Σε αυτό που λες ότι μάλλον είναι εισαγωγής διάβασα σε αξιολογήσεις του google οτι ειναι αγενης ο τυπος.

Τον αριθμό της αγγελιασ-είναι παλιός. Όχι τις εμφανισεις. Σίγουρα είναι πριν τον Μάρτιο Απρίλιο που έδωσα το δικό μου. Αυτή τη στιγμή (εδώ κ κανένα δίμηνο βασικά) οι αγγελίες ξεκινάνε από 3...

Για εμένα καλύτερα βρες από ιδιώτη κ σίγουρα ελληνικό. Πριν από λίγο καιρό έπαιζαν καλά 451 του 09-10 γύρω κ κάτω από 5Κ. 
σκέψου το παντως σοβαρά, θα έχεις συνέχεια το νου σου οπου πας που θα το παρκάρεις για να μη στο ψειρίσουν κλπ... οσο πρακτικό είναι άλλο τόσο βάσανο θα το χαρακτήριζα (είχα κ εγώ)

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, anonymGR είπε

Ναι καταλαβαίνω τι λες . Αυτό που με προβληματίζει με τα λίγο μεγαλύτερα είναι , μην δυσκολευτώ στο θέμα Πάρκιν και ευκολίας , διότι προέρχομαι από μηχανάκι. Την ευκολία του scouter δεν θα την παρω απο κανενα , αλλα σκεφτομαι οτι πιο κοντα ειναι ενα σμαρτ. Γι αυτο κλέινω προς τα εκει. Εχει τα καλα του και τα κακα του βεβαια. Οπως το καθε τι. 

Αλλά θα βάλω στον παράγοντα και αλλά αυτοκίνητα λίγο μεγαλύτερα.

Σε smart προς το παρον έχω δει αυτά :

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/25044532-smart-fortwo

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/22702855-smart-fortwo

Για μενα να βαλεις κατι παραπανω και να κοιταξεις το 500αρακι! Εχω την εντυπωση στο μελλον θα σου ερθει πιο οικονομικα απο το smart!Επισης τραβαει καλα χαμηλομεσαια επειδη ειναι 8v! Με συγκεκριμενη οδηγηση μπορεις να εχεις και αρκετα καλη καταναλωση εντος!  Εντος του δινει 6,4λ και εκτος 4.3λ

https://www.car.gr/29988372-fiat-500

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, arispz είπε

Τα SMART τα κλεβουν ακομα και οταν εισαι εσυ μεσα..........

χααχαχ ισχύει αυτό.. Θέλει πολύ προσοχή .

Τώρα πρωί πρωί κέντρο , με συναγερμό , με κόσμο να περνάει όσο να είναι είναι δύσκολο. 

3 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Για μενα να βαλεις κατι παραπανω και να κοιταξεις το 500αρακι! Εχω την εντυπωση στο μελλον θα σου ερθει πιο οικονομικα απο το smart!Επισης τραβαει καλα χαμηλομεσαια επειδη ειναι 8v! Με συγκεκριμενη οδηγηση μπορεις να εχεις και αρκετα καλη καταναλωση εντος!  Εντος του δινει 6,4λ και εκτος 4.3λ

https://www.car.gr/29988372-fiat-500

Δεν έχω αυτό το κάτι παραπάνω. Είναι πολύ ωραίο το 500αρακι.

5 ώρες πριν, terry308 είπε

Είχα punto της γενιάς εκείνης που θα βρεις σε cng, 2002 - 2003, εμενα κέντρο - κέντρο Θεσσαλονίκης τότε, με είχε βολέψει απίστευτα, ήταν το 1ο μου αμάξι, το είχε και συνάδελφος οπότε δεν πήγα σε μεγαλύτερο που σκεφτόμουν, εντάξει άλλη φάση το smart για κέντρο αλλά... 

plus το άνοιγμα του πρατηρίου στον Ψαθοπυργο που θα βολεύει για τις κάτω από τ αυλάκι εξορμήσεις 

Δεν θέλω να πάω σε 20ετιας αυτοκίνητο , μόνο και μόνο για το cng. 

4 ώρες πριν, paylidis είπε

Τον αριθμό της αγγελιασ-είναι παλιός. Όχι τις εμφανισεις. Σίγουρα είναι πριν τον Μάρτιο Απρίλιο που έδωσα το δικό μου. Αυτή τη στιγμή (εδώ κ κανένα δίμηνο βασικά) οι αγγελίες ξεκινάνε από 3...

Για εμένα καλύτερα βρες από ιδιώτη κ σίγουρα ελληνικό. Πριν από λίγο καιρό έπαιζαν καλά 451 του 09-10 γύρω κ κάτω από 5Κ. 
σκέψου το παντως σοβαρά, θα έχεις συνέχεια το νου σου οπου πας που θα το παρκάρεις για να μη στο ψειρίσουν κλπ... οσο πρακτικό είναι άλλο τόσο βάσανο θα το χαρακτήριζα (είχα κ εγώ)

Πήγα είδα το ένα από κοντά. το καφέ. Γερμανικό , βιβλίο σέρβις ίσως και υπάρχει μ είπε , Σκουριασμένες δισκοπλακες-μπουλόνια , χτύπηματα γύρω γύρω , λάστιχα πόρτας έσω - έξω ξεραμένα , τζαμί Πορτ-παγκαζ κολαγε . Αν το έψαχνα και αλλο θα έβρισκα. Γιαυτο έχει μείνει μάλλον.

Δεν με πειράζει να έχει φυσιολογικές φθορές γύρω γύρω . αλλά μην είναι του πεταματού.

Γενικά πολύ κακό.

2 ώρες πριν, SchinasN είπε

το toyota iq το έχεις στα υπόψιν ;

Θα προτιμούσα κανένα aygo , c1 παρα το iq να σου πω την αληθεια μου.

Επεξ/σία από anonymGR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...