panoskentros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα/καλημέρα και καλή χρονιά.θέλω μια καλή καρεκλα που να στηρίζει την μέση γιατί κάθομαι πολλές ώρες μπροστά απτον υπολογιστή. Πιστεύετε, λοιπόν, ότι αξίζει τα λεφτά της αυτή η Καρέκλα? https://www.necseating.gr/en/comfort-plus-anatomic-orthopaedic-office-chair-p-13.html Επίσης σκεφτόμουν για μια Herman miller μέχρι 300-400 ευρώ μαζί με μεταφορικα.. Έχετε κάποιο site να μου προτείνετε? Εκτιμώ κάθε απάντηση ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από panoskentros
marios457 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Κοιτα φιλε σε καμια περιπτωση δε θα σου πω πως να ξοδεψεις τα λεφτα σου αλλα το θεωρω λιγο αχρειαστο το ξοδεμα τοσων χρηματων για τη συγκεκριμενη καρεκλα που εδειξες, σε αυτη τη τιμη υπαρχουν αλλες που εχουν δερμα κανονικο και τουλαχιστον για εμας που ειμαστε στο Gaming θεωρουνται "μαρκες" για τσεκαρε μια αυτην εδω θεωρειται ικανη για πολλες ωρες Gaming αρα δηλαδη πολλες ωρες στο γραφειο. Δεν εχει επιθετικη εμφανιση ισα ισα που ειναι και για σοβαρο στησιμο. https://www.skroutz.gr/s/19984954/Anda-Seat-Axe-Black.html?from=best_sellers_tag
panoskentros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, marios457 είπε Κοιτα φιλε σε καμια περιπτωση δε θα σου πω πως να ξοδεψεις τα λεφτα σου αλλα το θεωρω λιγο αχρειαστο το ξοδεμα τοσων χρηματων για τη συγκεκριμενη καρεκλα που εδειξες, σε αυτη τη τιμη υπαρχουν αλλες που εχουν δερμα κανονικο και τουλαχιστον για εμας που ειμαστε στο Gaming θεωρουνται "μαρκες" για τσεκαρε μια αυτην εδω θεωρειται ικανη για πολλες ωρες Gaming αρα δηλαδη πολλες ωρες στο γραφειο. Δεν εχει επιθετικη εμφανιση ισα ισα που ειναι και για σοβαρο στησιμο. https://www.skroutz.gr/s/19984954/Anda-Seat-Axe-Black.html?from=best_sellers_tag Έχω δει όλες τις Gaming αλλά να σου πω την αλήθεια δεν θα ξαναπάρω μια από αυτές. Είχα μια Gaming γνωστής Μαρκας γύρω στο 200αρι και δεν με βόλεψε καθόλου. Την έβαλα για πούλημα σε 6 μηνες οπότε ψάχνω μια εργονομική για γραφείο. Ευχαριστώ 1
deltaf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα εδώ για εργονομικές καρέκλες, με αρκετές πληροφορίες, που ξεκίνησε με αφορμή την προσφορά (στην Black Friday) από την ελληνική εταιρεία Dromeas. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από deltaf
peiraiask Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 δεν αποδιδουν πολυ οι καρεκλες για την υγεια, οσο η ηπια κινητικη αθλητικη ζωη κ υγιεινη διατροφη. οποιοδηποτε ζωο βαλεις σε 8ωρο καθισιο χωρις καθημερινη κινηση κ να μην τρωει καλα σε λιγα χρονια θα αρρωστησει,θα πιανεται κλπ 5 χλμ καθημερινη κινητικοτητα σε ολη την ημερα ισως επιβαλλεται να γινεται. σε ορισμενες περιπτωσεις, ειδικα για πολυωρες καθιστικες απασχολησεις
panoskentros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, deltaf είπε Υπάρχει ήδη ανοικτό θέμα εδώ για εργονομικές καρέκλες, με αρκετές πληροφορίες, που ξεκίνησε με αφορμή την προσφορά (στην Black Friday) από την ελληνική εταιρεία Dromeas. Σε ευχαριστώ 4 ώρες πριν, peiraiask είπε δεν αποδιδουν πολυ οι καρεκλες για την υγεια, οσο η ηπια κινητικη αθλητικη ζωη κ υγιεινη διατροφη. οποιοδηποτε ζωο βαλεις σε 8ωρο καθισιο χωρις καθημερινη κινηση κ να μην τρωει καλα σε λιγα χρονια θα αρρωστησει,θα πιανεται κλπ 5 χλμ καθημερινη κινητικοτητα σε ολη την ημερα ισως επιβαλλεται να γινεται. σε ορισμενες περιπτωσεις, ειδικα για πολυωρες καθιστικες απασχολησεις Έχεις δίκιο...αλλά παίζω ποδόσφαιρο 12 χρόνια και κάνω βάρη στο σπίτι μου τώρα στη καραντίνα οπότε το μόνο που μπορεί να φταίει είναι η καρεκλα
Salvation81 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/1/2021 στις 9:11 ΠΜ, marios457 είπε Κοιτα φιλε σε καμια περιπτωση δε θα σου πω πως να ξοδεψεις τα λεφτα σου αλλα το θεωρω λιγο αχρειαστο το ξοδεμα τοσων χρηματων για τη συγκεκριμενη καρεκλα που εδειξες, σε αυτη τη τιμη υπαρχουν αλλες που εχουν δερμα κανονικο και τουλαχιστον για εμας που ειμαστε στο Gaming θεωρουνται "μαρκες" για τσεκαρε μια αυτην εδω θεωρειται ικανη για πολλες ωρες Gaming αρα δηλαδη πολλες ωρες στο γραφειο. Δεν εχει επιθετικη εμφανιση ισα ισα που ειναι και για σοβαρο στησιμο. https://www.skroutz.gr/s/19984954/Anda-Seat-Axe-Black.html?from=best_sellers_tag Προσπαθω να καταλαβω τι συγκρινεις, την Gaming που ειναι απλα για μοστρα με την καρεκλα που ειναι κατασκευασμενη για ατομα που θελουν σωστη υποστηριξη; Καλα καταλαβα; Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις σε Ergo, Herman και αυτη που ειπες. Καμια σχεση με τις gaming. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από Salvation81
peiraiask Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, panoskentros είπε Σε ευχαριστώ Έχεις δίκιο...αλλά παίζω ποδόσφαιρο 12 χρόνια και κάνω βάρη στο σπίτι μου τώρα στη καραντίνα οπότε το μόνο που μπορεί να φταίει είναι η καρεκλα βολτες εξω , η μεση αναζοωγονειται σχεδον μονο με περπατημα κινηση βαδιση γενικοτερα. οσοι δεν περπαταμε ουτε 3-5 χιλιομετρα περιοπου ημερησιως εστω λογω καραντινας δεν βλεπω να την παλευουμε για πολλους μηνες. μπορει να φταιει η καρεκλα ειδικα αν ειναι πολυ απλη. εγω εχω βαλει μια με μαξιλαρια και κανω και διαλειμματα. τα βαρη ισως επιδεινωνουν τη μεση. ειδικα αν ειναι ισχυρη προπονηση θελει βαδιση απο ο,τι νομιζω δεν επιμενω, απο το κομπιουτερ δεν μπορω να δωσω συνταγες για 7 δις περιπτωσεις
panoskentros Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Προσπαθω να καταλαβω τι συγκρινεις, την Gaming που ειναι απλα για μοστρα με την καρεκλα που ειναι κατασκευασμενη για ατομα που θελουν σωστη υποστηριξη; Καλα καταλαβα; Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις σε Ergo, Herman και αυτη που ειπες. Καμια σχεση με τις gaming. Ακριβώς. Ενταξει ευχαριστώ πολύ. Επίσης ξέρεις που να πάρω Herman μεταχειρισμένη από Ευρώπη γύρω στα 350-400? 1 λεπτό πριν, peiraiask είπε βολτες εξω , η μεση αναζοωγονειται σχεδον μονο με περπατημα κινηση βαδιση γενικοτερα. οσοι δεν περπαταμε ουτε 3-5 χιλιομετρα περιοπου ημερησιως εστω λογω καραντινας δεν βλεπω να την παλευουμε για πολλους μηνες. μπορει να φταιει η καρεκλα ειδικα αν ειναι πολυ απλη. εγω εχω βαλει μια με μαξιλαρια και κανω και διαλειμματα. τα βαρη ισως επιδεινωνουν τη μεση. ειδικα αν ειναι ισχυρη προπονηση θελει βαδιση απο ο,τι νομιζω δεν επιμενω, απο το κομπιουτερ δεν μπορω να δωσω συνταγες για 7 δις περιπτωσεις Έχετε δίκιο. Πιστέψτε είχα μια άθλια καρέκλα που μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην μέση οπότε θέλω μια καλή εργονομική γύρω στα 300. Μήπως ξέρετε κάποια καλή σε αυτά τα λεφτά?
peiraiask Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) μπορει να φταιει η καρεκλα αν δεν ειναι αρκετα καλη Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2021 από peiraiask
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα