Προς το περιεχόμενο

FPS DROP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα!!

Εχτισα προσφατα καινούργιο υπολογιστή εν μεσω καραντινας με συνολικο bugdet 700€.

Κατεβασα LoL,Valorant και για να τα δοκιμασω και αν και εχω παρει και οθονη 144ghz τα fps που εχω ειναι 50 και κάτω (ενω εχω κανει και μερικες ρυθμισεις που εψαξα και βρηκα στο youtube)

Υπαρχει καποιος που να ξερει πως μπορω να πιάσω 144fps η αν μπορω?

Ram 16gb 3200MHz

VGA MSI GeForce 1650 D6 GAMING X

SSD 240GB

PSU CORSAIR 650W

CPU Intel Core i5 10400F 1200

Επεξ/σία από Sotiris1312
Ρυθμισεις Για Καλυτερα Fps
  • Like 1
Δημοσ.

cpu?

34 λεπτά πριν, Sotiris1312 είπε

Καλησπερα!!

Εχτισα προσφατα καινούργιο υπολογιστή εν μεσω καραντινας με συνολικο bugdet 700€.

Κατεβασα LoL,Valorant και για να τα δοκιμασω και αν και εχω παρει και οθονη 144ghz τα fps που εχω ειναι 50 και κάτω (ενω εχω κανει και μερικες ρυθμισεις που εψαξα και βρηκα στο youtube)

Υπαρχει καποιος που να ξερει πως μπορω να πιάσω 144fps η αν μπορω?

Ram 16gb 3200MHz

VGA MSI GeForce 1650 D6 GAMING X

SSD 240GB

PSU CORSAIR 650W

Αν την πάτησες και αγόρασες AMD παλιά γενιά και εσύ που προτείνουν για games εδώ μέσα πολλοί βράσε ρύζι , μαζί την nv1650 που προσωπικά ΠΑΝΤΑ λέω την 1660super ως entry-gaming τότε βράσε πρασόριζο. 

Δημοσ.

Σε αυτά τα παιχνίδια που ανέφερες έπρεπε να χτυπήσεις για πλακα 200+ στο League of Legends και 100+ στο Valorant. Δες τα drivers&bios ότι είναι όλα updated. Σκέψου εγώ με APU έχω σταθερό 120 fps στο LOL (όλα στο max).

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sammaros είπε

Σε αυτά τα παιχνίδια που ανέφερες έπρεπε να χτυπήσεις για πλακα 200+ στο League of Legends και 100+ στο Valorant. Δες τα drivers&bios ότι είναι όλα updated. Σκέψου εγώ με APU έχω σταθερό 120 fps στο LOL (όλα στο max).

Εχεις δίκιο , για βάλε το HWinfo να δούμε θερμοκρασίες

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Sammaros είπε

Νομιζω εχω κανει ολα τα updates..

Υπαρχει περίπτωση να εχει γινει λαθος στην συναρμολογηση του υπολογιστη;

46 λεπτά πριν, Sotiris1312 είπε

Νομιζω εχω κανει ολα τα updates..

Υπαρχει περίπτωση να εχει γινει λαθος στην συναρμολογηση του υπολογιστη;

Η οθονη μου βεβαια ειναι 144ghz

1 ώρα πριν, jgeorgiou είπε

1) ποια οθόνη έχεις

2) ποια μητρική έχεις

3) ότι και αν έχεις από τα 2 που σε ρωτάω φταίει η 1650 

Samsung curved 144ghz

Asus H410M-D 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα επρεπε να τα πιανεις στα games που αναφερεις.. Περιεργο.. Απο περιεργεια, oχι οτι βοηθαει, την οθονη την εχεις βαλει στα 144hz στο nvidia control panel? Κ τα settings εκει στο performance? 

Επεξ/σία από niko13
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, niko13 είπε

Θα επρεπε να τα πιανεις στα games που αναφερεις.. Περιεργο.. Απο περιεργεια, oχι οτι βοηθαει, την οθονη την εχεις βαλει στα 144hz στο nvidia control panel? Κ τα settings εκει στο performance? 

Ναι το εχω βάλει 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, niko13 είπε

Κατεβασμα Hwinfo κ ελεγχο.. Μπας κ κανει throttle τιποτα απο θερμοκρασιες που ειπαν κ τα παιδια.

Το κατεβασα αλλα μου βγαζει διάφορα..τι να κανω?

Summary?

Save Report?

Sensors?

Driver Update?

Bios Update?

About?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Sotiris1312 είπε

Το κατεβασα αλλα μου βγαζει διάφορα..τι να κανω?

Summary?

Save Report?

Sensors?

Driver Update?

Bios Update?

About?

Ρε δεν πιστευω να εχεις συνδεσει το καλωδιο της οθονης στην θυρα της μητρικης και ΟΧΙ στην καρτα γραφικων(Wild guess)

Επεξ/σία από Turbani
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Turbani είπε

Ρε δεν πιστευω να εχεις συνδεσει το καλωδιο της οθονης στην θυρα της μητρικης και ΟΧΙ στην καρτα γραφικων(Wild guess)

Το πιο πιθανό

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Turbani είπε

Στην γραφικων ειναι

Μόλις τώρα, Sotiris1312 είπε

Στην γραφικων ειναι

Επισης απο ενα τεστ που έκανα μου εβγαλε αυτο:

Το 45,3% είναι λογική βαθμολογία 3D. Αυτή η GPU μπορεί να χειριστεί την πλειονότητα των πρόσφατων παιχνιδιών, αλλά θα παλέψει με αναλύσεις μεγαλύτερες από 1080p σε επίπεδα εξαιρετικά λεπτομερών. γενικές εργασίες υπολογιστών δεν απαιτούν 3D γραφικά
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο hwinfo σου βγαζει κανονικα το gpu?Στειλε μια φωτογραφια απο εδω να δουμε.

Επίσης ανοιξε ενα παιχνιδι και οσο παιζει ανοιξε το task manager στην καρτελα των επιδοσεων για να δουμε σε τι φορτιο ειναι η gpu την ωρα που παιζεις.(Οταν πιανεις τα 40 fps)

Update τα drivers τα εκανες εσυ?Αν ναι πως?

Τέλος,ποια motherboard εχεις?

Επεξ/σία από Turbani

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...