anestis1975 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 βουνό απο αλάτι !! Αλυκές Κίτρους Πιερίας !!! 18
greekgreek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Χτες στις εκβολές του Λουδία ήταν η πιο παραγωγική μέρα μου ,σε φωτογράφιση πανίδας . Μερικές φώτο: 19
Iliemp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φωτογραφίες από τον καινούριο macro ( η τελευταία είναι με πολύ crop γιατί την έβγαλα από μακριά, γι αυτό αυτή η ανάλυση) Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2023 από Iliemp 20 1
Yannis1976 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 14 hours ago, greekgreek said: Χτες στις εκβολές του Λουδία ήταν η πιο παραγωγική μέρα μου ,σε φωτογράφιση πανίδας . Μερικές φώτο: Πολύ καλή! Πολύ σπάνια έχω πετύχει κάτι αντίστοιχο στην Αττική… (μόνο στο Σχοινιά μέχρι στιγμής)… Επίσης συνήθως είναι και αρκετά μακριά.. 9 hours ago, Iliemp said: Φωτογραφίες από τον καινούριο macro ( η τελευταία είναι με πολύ crop γιατί την έβγαλα από μακριά, γι αυτό αυτή η ανάλυση) Πολύ καλή! 3
alx301 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 21 hours ago, Iliemp said: Φωτογραφίες από τον καινούριο macro ( η τελευταία είναι με πολύ crop γιατί την έβγαλα από μακριά, γι αυτό αυτή η ανάλυση) ενα φλας η λιιιγο καλύτερο φως να πετύχαινες και θα φαινόντουσαν ακόμα ποιο ζωηρές οι φωτο! Σε aps-c πιάνεις και 1.5:1 magnification ...μια χαρα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα