Προς το περιεχόμενο

Τα παιχνιδια του 2021 and Beyond


firepc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρολο που λογο covid ολα εμειναν στασιμα, το 2020 ηταν μια πολυ πλουσια gaming χρονια. Ο λογος ηταν γτ τα παιχνιδια που βγηκαν το 2020, φτιαχνονταν τις προηγουμενες χρονιες.

Οι χρονιες που θα πληγουν απ τον covid στην ουσια, θα ειναι το 2021 και το 2022

Ηδη ο Ιανουαριος περα απο ενα Ηitman 3, δεν ειχε κατι αλλο Big

Ο Φλεβαρης πασχει επισης. Το μοναδικο must που βλεπω για φλεβαρη ειναι το LN2. Ο Μαρτης εχει ενα (ο θεος να το κανει) Remake του PoP και το indie παιχνιδι του Fares

Τι πιστευετε για φετος? Θα κολλησουν στη λασπη τα Games ή θα φτιαξει το πραμα προς τα μεσα της χρονιας?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών που έγιναν την άνοιξη σε πολλά παιχνίδια, αποκλείεται να μην γέμισαν μέχρι και τις σκουπιδοσακούλες των δημιουργών.
Άρα θα πέσει αρκετό χρήμα μόλις αρθούν οι περιορισμοί και ξαναδουλέψουν στα γραφεία κανονικά όλοι. Όχι όλοι, όσοι έχουν εκδώσει παλιότερα κάποια παιχνίδια.

Από στρατηγικής μόνο τα Humankind και Stronghold Warlords έχουν ρητή ημερομηνία διάθεσης. Στο επίκ υπάρχει το Old World, βέβαια είναι ήδη σε πρόωρη πρόσβαση. Αν και είναι συζητήσιμο το πόσο καλά θα είναι.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

btw To Stronghold μοιαζει με κακο mobile game και πηρε και αναβολη. Κριμα γτ τα πρωτα ηταν παιχνιδαρες

 

 

17 ώρες πριν, G.TH. είπε

Τα ρεκόρ ταυτόχρονων χρηστών που έγιναν την άνοιξη σε πολλά παιχνίδια, αποκλείεται να μην γέμισαν μέχρι και τις σκουπιδοσακούλες των δημιουργών.
Άρα θα πέσει αρκετό χρήμα μόλις αρθούν οι περιορισμοί και ξαναδουλέψουν στα γραφεία κανονικά όλοι. Όχι όλοι, όσοι έχουν εκδώσει παλιότερα κάποια παιχνίδια.

Αυτο ισχυει γι αυτο και το 20 ηταν καλη χρονια απο games εσοδα κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 13/1/2021 στις 8:03 ΜΜ, firepc είπε

Nooooo!! Το Hogwarts το περιμένω πως και πως ρε γμτ.. -.-"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

Μερικοί από τους τίτλους που περιμένω μέσα στο 2021:

Βlood Bowl 3: Μια fantasy, αιματηρή εκδοχή του αμερικανικού ποδοσφαίρου, τοποθετημένη στον κόσμο του Warhammer Fantasy (βλ. Total War: Warhammer για τους αμύητους στον κόσμο των μινιατούρων της Games Workshop). Παρότι πάλι θα γίνει ο κακός χαμός με τα DLC και 99,9% θα έχουμε 2-3-4 "εκδόσεις" του παιχνιδιού μέχρι να ολοκληρωθεί, δείχνει μεγαλύτερο και πλουσιότερο από το 2, κι υπάρχει νέα εταιρία παραγωγής να στηρίξει τη Cyanide. Δώδεκα ομάδες με την κυκλοφορία σημαίνει αρκετή ποικιλία και προοπτική για επιστροφή παλιών και είσοδο νέων παικτών σε ένα παιχνίδι που, ας είμαστε ρεαλιστές, ζει και πεθαίνει με το multiplayer κομμάτι του.

Humankind, από τους δημιουργούς του Endless Legend και Endless Space, μια εναλλακτική πρόταση στο Civilization. Εξαιρετικό track record από τους Γάλλους και τα πρώτα βίντεο δείχνουν πολύ καλά. Συνθετότερες μάχες από ό,τι στα Civ παιχνίδια και στιβαροί μηχανισμοί. 

Songs of Conquest, μια pixel art προσέγγιση του HoMM από ένα μικρό, σουηδικό studio, τους Lavapotion. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη και το υλικό που έχουν δείξει μέχρι στιγμής με κάνουν αισιόδοξο. Ανοιχτό για εγγραφές στην alpha.

Rising Lords, μια indie προσπάθεια από τους Argonwood, ένα μικρό γερμανικό στούντιο. Βρίσκεται ήδη σε early access στο Steam, είχα συμμετάσχει στην πρώτη alpha (πριν ακόμη το EA) και, παρότι δείχνει "απλό", έχει αρκετό βάθος και θα μπορούσε να είναι εξαιρετικό σε multiplayer, ενώ η ΑΙ είναι ήδη αρκετά καλή ώστε να εκμεταλλεύεται τα λάθη του παίκτη, σε επίπεδο πάνω από το εντελώς βασικό.

Inkulinati, ένα παιχνίδι όπου χρησιμοποιείς μικρογραφίες εμπνευσμένες από αυθεντικά μεσαιωνικά βιβλία για να εξοντώσεις τον αντίπαλο στρατό. Άφθονο χιούμορ και έξυπνες ιδέες, συνθέτουν ένα αισθητικά εξαιρετικό σκηνικό για ΤΒΤ μάχες. Από τις πλέον πρωτότυπες, αισθητικά, προτάσεις που έχω υπόψη μου. 

Burden of Command, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες που έχουν προταθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό στη wargaming σκηνή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου: ο παίκτης υποδύεται ένα λοχαγό των Cottonbalers, ενός από τα παλαιότερα συντάγματα του αμερικανικού στρατού, καθώς προσπαθεί να οδηγήσει τους άντρες του στο πεδίο της μάχης. Εκτός από το κλασικό, τακτικό κομμάτι, τεράστιο ρόλο παίζει η ψυχολογία των αντρών, που αντιδρούν ανθρώπινα σε βομβαρδισμούς, ενέδρες και απώλειες, με το ηθικό να αποτελεί εξίσου απαραίτητο στοιχείο με τα πολεμοφόδια. Συνδυάζει στοιχεία TBT και RPG, με όμορφη παρουσίαση και ιδιαίτερη έμφαση στην ιστορική ακρίβεια.

Genesis Noir, για να συνεχίσουμε με έναν ακόμη indie τίτλο ιδιαίτερης αισθητικής. Μεταφυσικό, σουρεαλιστικό adventure παιχνίδι, όπου προσπαθούμε να... αποτρέψουμε το Bing Bang για να σώσουμε τη σύντροφό μας. Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό και οπωσδήποτε παράξενο, το Genesis Noir είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.  

Κι αφού ξεκίνησα με ένα παιχνίδι όπου στόχος είναι να σακατέψεις τον αντίπαλο όσο περισσότερο μπορείς για να σκοράρεις ευκολότερα, είναι μάλλον ταιριαστό να κλείσω με κάτι πολύ πιο ζεν:

Sable, εξαιρετικής αισθητικής open world adventure, όπου υποδυόμαστε μια νομάδα που ταξιδεύει με το hoverbike της σε έναν έρημο κόσμο, εξερευνώντας και ανακαλύπτοντας μυστικά. Υπόσχεται εξερεύνηση με τους δικούς μας ρυθμούς και μια χαλαρωτική αλλά ταυτόχρονα συγκινητική περιπέτεια. Επίσης πολύ όμορφο, αισθητικά, με δυνατή μουσική επένδυση.

 

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...