Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αν ξέρει κάποιος το Iban σου μπορεί να κλέψει χρήματα από το λογαριασμό; 

Πήρε ένας τηλέφωνο για την αγγελία που έχω και μου λέει να δώσω iban και στοιχεία για να μου κάνει κατάθεση λεφτά στο λεπτό, είπα οκ. Αλλά κάτι μου μυρίζει γιατί μου είπε να βάλω πόσο για να του στείλω και δεν είχα ευτυχώς υπόλοιπο. 

Για πείτε 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Αν έχει κάποιος απλά το iban δεν μπορεί να σου κλέψει λεφτά.

2. Τα λεφτά στο λεπτό είναι υπηρεσία για να στείλεις λεφτα αποκλειστικά. Αν κάποιος θέλει να σου στείλει λεφτά μέσα από την υπηρεσία "Λεφτά στο Λεπτό" , πρέπει να μπει στο δικό του ebanking, εσύ δεν έχεις καμία δουλειά , ουτε χρειάζεται iban ή οτιδήποτε από πλευράς σου να δώσεις. Θα σου δώσει μετά αυτός έναν κωδικό και εσύ πηγαίνεις στο ATM βάζεις το πόσο που συμφωνήσατε και τον κωδικό κ παίρνεις τα λεφτά.

Επεξ/σία από Billator
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Billator είπε

1. Αν έχει κάποιος απλά το iban δεν μπορεί να σου κλέψει λεφτά.

2. Τα λεφτά στο λεπτό είναι υπηρεσία για να στείλεις λεφτα αποκλειστικά. Αν κάποιος θέλει να σου στείλει λεφτά μέσα από την υπηρεσία "Λεφτά στο Λεπτό" , πρέπει να μπει στο δικό του ebanking, εσύ δεν έχεις καμία δουλειά. Θα σου δώσει μετά έναν κωδικό και εσύ πηγαίνεις στο ATM βάζεις το πόσο που συμφωνήσατε και τον κωδικό κ παίρνεις τα λεφτά.

Εχει iban και όνομα μου. Καλά τον κατάλαβα τον πονηρό.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Τι να πουμε;Η πιο παλιά απάτη.

Αυτός πρέπει να σου δώσει κωδικό για να πας στην τράπεζα ,όχι εσύ.

Ναι Οκ θα πάρω τηλέφωνο στην ασφάλεια να δώσω το κινητό του για να μην την πατήσουν κ άλλοι. 

Ευτυχώς που δεν είχα το υπόλοιπο γιατί δεν το έκανα ποτέ αυτό. 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Εχει iban και όνομα μου. Καλά τον κατάλαβα τον πονηρό.

Ναι Οκ θα πάρω τηλέφωνο στην ασφάλεια να δώσω το κινητό του για να μην την πατήσουν κ άλλοι. 

Ευτυχώς που δεν είχα το υπόλοιπο γιατί δεν το έκανα ποτέ αυτό. 

Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορεί να σου φάει λεφτά :)

Κάνε ένα μπλοκ τον αριθμό του για να μην προσπαθήσει να σε εκφοβίσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Τώρα και στην αστυνομία να δώσεις το τηλέφωνο δεν γίνεται τίποτα, το έχω κάνει άπειρες φορές και οι τυπαδες συνεχίζουν να παίρνουν με το ίδιο τηλέφωνο κάθε τόσο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Billator είπε

Δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν μπορεί να σου φάει λεφτά :)

Κάνε ένα μπλοκ τον αριθμό του για να μην προσπαθήσει να σε εκφοβίσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Τώρα και στην αστυνομία να δώσεις το τηλέφωνο δεν γίνεται τίποτα, το έχω κάνει άπειρες φορές και οι τυπαδες συνεχίζουν να παίρνουν με το ίδιο τηλέφωνο κάθε τόσο.

Δηλαδή η αστυνομία δεν τους κάνει τίποτα.... Ωραία χώρα είμαστε. 

Τεσπα σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μπορείς να του λες ναι το έκανα και να του δίνεις ψευτικους κωδικους.Και ασε τον να τρεχει απο ΑΤΜ σε ΑΤΜ.

Τώρα που έμαθα το κόλπο ναι θα το κάνω. 

Εντωμεταξύ επειδή δεν είχα το υπόλοιπο μου λέει πάνε να κάνεις κατάθεση. 

Του λέω δεν έχω φραγκο πάνω μου άστο. 

Βαρέθηκε και το έκλεισε. 

Αν γίνει κάτι τέτοιο και σε κλέψουν δηλαδή πάει τέλος τα χρήματα τα χάνεις; 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τώρα που έμαθα το κόλπο ναι θα το κάνω. 

Εντωμεταξύ επειδή δεν είχα το υπόλοιπο μου λέει πάνε να κάνεις κατάθεση. 

Του λέω δεν έχω φραγκο πάνω μου άστο. 

Βαρέθηκε και το έκλεισε. 

Αν γίνει κάτι τέτοιο και σε κλέψουν δηλαδή πάει τέλος τα χρήματα τα χάνεις; 

Ρε συ ,σου λέει να πας να κάνεις κατάθεση και εσύ σκεφτεσαι τι και πως;Ποσο πιο δυνατά να φωνάξει ότι πάει να σε φάει;

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Παιδιά αν ξέρει κάποιος το Iban σου μπορεί να κλέψει χρήματα από το λογαριασμό; 

Πήρε ένας τηλέφωνο για την αγγελία που έχω και μου λέει να δώσω iban και στοιχεία για να μου κάνει κατάθεση λεφτά στο λεπτό, είπα οκ. Αλλά κάτι μου μυρίζει γιατί μου είπε να βάλω πόσο για να του στείλω και δεν είχα ευτυχώς υπόλοιπο. 

Για πείτε 

Τι να πούμε και εμείς, ευτυχώς που δεν είχες υπόλοιπο, η αφραγκία σου σε γλίτωσε από του απατεώνα τα δόντια.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Τι να πούμε και εμείς, ευτυχώς που δεν είχες υπόλοιπο, η αφραγκία σου σε γλίτωσε από του απατεώνα τα δόντια.

Νταξει όχι άφραγκος ρε φίλε απλά δεν τα έχω στην Πειραιώς ριλαξ. 

Αλλά ότι με γλύτωσε με γλύτωσε όντως. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Νταξει όχι άφραγκος ρε φίλε απλά δεν τα έχω στην Πειραιώς ριλαξ. 

Αλλά ότι με γλύτωσε με γλύτωσε όντως. 

Καλά ρε φίλε άμα είναι να το διορθώσω, η αφραγκία σου το χαμηλό υπόλοιπο σου στην Πειραιώς σε γλίτωσε :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zeniath είπε

Παιδιά έχεις;

Εχω ναι 

Μόλις τώρα, naimore είπε

κι εμένα μου έτυχε ο αλήτης, έλεος, βάλε στο google το κινητό και θα βρεις σχόλια κλπ

Θα το βάλω ναι σε ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...