Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παραλαβω μια τηλεοραση για ηρακλειο κρητης απο αθηνα αλλα ο πωλητης δεν μπορει να την μεταφερει στον χωρο μου μηοως ξερετε αν καμια μεταφορικη μπορει να την παρει απο το σπιτι του και να μου πει πανω κατω ποσο παει το κοστος?

Δημοσ.

Εννοείς να πάει η μεταφορική στο σπίτι του πωλητή στην Αθήνα, να τη φορτώσει και να στη στείλει στο Ηράκλειο Κρήτης, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, phanispal είπε

Εννοείς να πάει η μεταφορική στο σπίτι του πωλητή στην Αθήνα, να τη φορτώσει και να στη στείλει στο Ηράκλειο Κρήτης, σωστά;

ναι και αν γινεται γνωριζεις το κοστος;(περιπου)

Επεξ/σία από bestseller23
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bestseller23 είπε

ναι και αν γινεται γνωριζεις το κοστος;(περιπου)

Ότι γίνεται γίνεται, τώρα ποιες ακριβώς μεταφορικές κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο και τι μπορεί να σε χρεώσουν δεν ξέρω. Με μια αναζήτηση στο google πάντως θα βρεις πολλές, πάρε τηλ:

https://lmgtfy.app/?q=μεταφορικη+αθηνα+ηρακλειο+κρητης

Αλήθεια, ο πωλητής έχει την συσκευασία της?

Δημοσ.

Συνήθως το κόστος για να έρθουν απο το σπίτι να παραλάβουν παίζει κάπου στο 10ευρω.

Πάντως σίγουρα είναι ΠΟΛΥ ποιό φθηνές για αποστολή βαριών αντικειμένων σε σχέση με την κούριερ που θα σε ξύριζε κόντρα.

Ενδεικτικά, έστειλα μια μονάδα υπολογιστή(~10-15 κιλά) απο θεσσαλονίκη σε φίλο μου στην ΚΩ και το κόστος ήταν μόνο 15 ευρώ.

Αλλά άφησα το πακέτο εγώ στην μεταφορική και αντίστροφα πήγε αυτός απο την συνεργαζόμενη μεταφορική να το παραλάβει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, piiii είπε

Συνήθως το κόστος για να έρθουν απο το σπίτι να παραλάβουν παίζει κάπου στο 10ευρω.

Πάντως σίγουρα είναι ΠΟΛΥ ποιό φθηνές για αποστολή βαριών αντικειμένων σε σχέση με την κούριερ που θα σε ξύριζε κόντρα.

Ενδεικτικά, έστειλα μια μονάδα υπολογιστή(~10-15 κιλά) απο θεσσαλονίκη σε φίλο μου στην ΚΩ και το κόστος ήταν μόνο 15 ευρώ.

Αλλά άφησα το πακέτο εγώ στην μεταφορική και αντίστροφα πήγε αυτός απο την συνεργαζόμενη μεταφορική να το παραλάβει.

φιλε ποια μεταφορικη χρησιμοποιησες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...