bestseller23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Θελω να παραλαβω μια τηλεοραση για ηρακλειο κρητης απο αθηνα αλλα ο πωλητης δεν μπορει να την μεταφερει στον χωρο μου μηοως ξερετε αν καμια μεταφορικη μπορει να την παρει απο το σπιτι του και να μου πει πανω κατω ποσο παει το κοστος?
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Εννοείς να πάει η μεταφορική στο σπίτι του πωλητή στην Αθήνα, να τη φορτώσει και να στη στείλει στο Ηράκλειο Κρήτης, σωστά;
bestseller23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Εννοείς να πάει η μεταφορική στο σπίτι του πωλητή στην Αθήνα, να τη φορτώσει και να στη στείλει στο Ηράκλειο Κρήτης, σωστά; ναι και αν γινεται γνωριζεις το κοστος;(περιπου) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από bestseller23
phanispal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται, πάρε αύριο στη ΜΕΤΜΠΑ και ρώτα.
Joshua21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, bestseller23 είπε ναι και αν γινεται γνωριζεις το κοστος;(περιπου) Ότι γίνεται γίνεται, τώρα ποιες ακριβώς μεταφορικές κάνουν το συγκεκριμένο δρομολόγιο και τι μπορεί να σε χρεώσουν δεν ξέρω. Με μια αναζήτηση στο google πάντως θα βρεις πολλές, πάρε τηλ: https://lmgtfy.app/?q=μεταφορικη+αθηνα+ηρακλειο+κρητης Αλήθεια, ο πωλητής έχει την συσκευασία της?
piiii Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Συνήθως το κόστος για να έρθουν απο το σπίτι να παραλάβουν παίζει κάπου στο 10ευρω. Πάντως σίγουρα είναι ΠΟΛΥ ποιό φθηνές για αποστολή βαριών αντικειμένων σε σχέση με την κούριερ που θα σε ξύριζε κόντρα. Ενδεικτικά, έστειλα μια μονάδα υπολογιστή(~10-15 κιλά) απο θεσσαλονίκη σε φίλο μου στην ΚΩ και το κόστος ήταν μόνο 15 ευρώ. Αλλά άφησα το πακέτο εγώ στην μεταφορική και αντίστροφα πήγε αυτός απο την συνεργαζόμενη μεταφορική να το παραλάβει.
bestseller23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, piiii είπε Συνήθως το κόστος για να έρθουν απο το σπίτι να παραλάβουν παίζει κάπου στο 10ευρω. Πάντως σίγουρα είναι ΠΟΛΥ ποιό φθηνές για αποστολή βαριών αντικειμένων σε σχέση με την κούριερ που θα σε ξύριζε κόντρα. Ενδεικτικά, έστειλα μια μονάδα υπολογιστή(~10-15 κιλά) απο θεσσαλονίκη σε φίλο μου στην ΚΩ και το κόστος ήταν μόνο 15 ευρώ. Αλλά άφησα το πακέτο εγώ στην μεταφορική και αντίστροφα πήγε αυτός απο την συνεργαζόμενη μεταφορική να το παραλάβει. φιλε ποια μεταφορικη χρησιμοποιησες;
piiii Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, bestseller23 είπε φιλε ποια μεταφορικη χρησιμοποιησες; ΚΙΦΑ Μεταφορική
bestseller23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΚΙΦΑ μεταφορικη σε ευχαριστω πολυ φιλε Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από bestseller23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα