PanagiotisRs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Πληροφορικής και θα ήθελα άμεσα βοήθεια σε κάποια μαθήματα για τις εξετάσεις(με το αζημίωτο φυσικά). Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας απαντήσει εδώ ή να μου στείλει π.μ. Ευχαριστώ Υ.Γ. Αν έχω γράψει στη λάθος ενότητα ας το διορθώσει κάποιος διαχειριστής. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2021 από PanagiotisRs
Moderators Kercyn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, bahamut_zero είπε Εχει πανεπιστημιο η δυτικη αττικη; ΤΕΙ Αθήνας + ΤΕΙ Πειραιά
bahamut_zero Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Kercyn είπε ΤΕΙ Αθήνας + ΤΕΙ Πειραιά Τα βαφτισαν πανεπιστήμια; nice
Moderators Kercyn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 12 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Τα βαφτισαν πανεπιστήμια; nice Ενώθηκαν οι δύο σχολές και άλλαξε το πρόγραμμα σπουδών. Νομίζω κάτι λέγανε να το κάνουν 5ετή και να γίνει πολυτεχνείο, αλλά δεν ξέρω τι έγινε.
bahamut_zero Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Kercyn είπε Ενώθηκαν οι δύο σχολές και άλλαξε το πρόγραμμα σπουδών. Νομίζω κάτι λέγανε να το κάνουν 5ετή και να γίνει πολυτεχνείο, αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Μαλιστα, οκ τι να πω.. δεν λεω τπτ ειμαι και οφ τοπικ
White_Cat Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα ! Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να γράψεις λίγο πιο αναλυτικά σε τι μάθημα χρειάζεσαι βοήθεια και ποια ακριβώς βοήθεια... Όσο πιο αναλυτικά γράψεις, τόσο πιο βέβαιο είναι ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Αλλιώς πώς να ξέρουμε ; Να είσαι καλά, Ο Άσπρος Γάτος
PanagiotisRs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση(σου γράφω τόσο καθυστερημένα γιατί τώρα είδα το μήνυμα σου). Έχεις δίκιο έπρεπε να τα γράψω λίγο πιο αναλυτικά. Ευτυχώς βρήκα βοήθεια από αλλού στα μαθήματα που ήθελα. Εάν χρειαστώ βοήθεια και σε αυτή την εξεταστική θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα