Peachy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Είμαι φοιτήτρια, προστατευομενο μέλος και άνεργη, και θέλω να εγγραφώ στο taxisnet (για να κάνω αϋλη συνταγογραφηση) για το οποίο χρειάζομαι κλειδαριθμο, για τον οποίο χρειάζομαι iban, το οποίο δε διαθέτω καθώς δεν έχω προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό. Με την εφορία δε μπορώ να επικοινωνησω, δε σηκώνουν κανένα τηλέφωνο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με τη ΓΓΠΣΔΔ χωρίς επιτυχία πάλι. Μια λύση θα ήταν να φτιάξω λογαριασμό, αλλά χρειάζεται να βάλω κάποια πηγή εσόδων γι αυτό,αλλα δεν έχω 🤷♀️ Μπορεί οποιοσδήποτε να με διαφωτίσει; τι μπορώ να κάνω; pls help ❤️
Ather Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 43 λεπτά πριν, Peachy είπε Καλησπέρα σε όλους, Είμαι φοιτήτρια, προστατευομενο μέλος και άνεργη, και θέλω να εγγραφώ στο taxisnet (για να κάνω αϋλη συνταγογραφηση) για το οποίο χρειάζομαι κλειδαριθμο, για τον οποίο χρειάζομαι iban, το οποίο δε διαθέτω καθώς δεν έχω προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό. Με την εφορία δε μπορώ να επικοινωνησω, δε σηκώνουν κανένα τηλέφωνο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με τη ΓΓΠΣΔΔ χωρίς επιτυχία πάλι. Μια λύση θα ήταν να φτιάξω λογαριασμό, αλλά χρειάζεται να βάλω κάποια πηγή εσόδων γι αυτό,αλλα δεν έχω 🤷♀️ Μπορεί οποιοσδήποτε να με διαφωτίσει; τι μπορώ να κάνω; pls help ❤️ Από πότε χρειάζεσαι iban για να βγάλεις κλειδάριθμο;
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Και εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα IBAN στους 2 κλειδαριθμους που βγάλαμε πριν χρόνια. Κανείς εκεί μια αίτηση στην σελίδα της ΑΑΔΕ και λογικά προχωράς στην διαδικασία.
vasilisga Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Η αίτηση για κλειδάριθμο στην covid εποχή χρειάζεται στοιχεία iban Αν δεν έχεις πρέπει να πας από την ΔΟΥ η ίδια, κοίταξε το γιατί ενδεχομένως να χρειάζεσαι ραντεβού 3
Ghost_Rider Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, Ather είπε Από πότε χρειάζεσαι iban για να βγάλεις κλειδάριθμο; Απο τοτε που βιοποριζομαστε σε καθεστως Covid
Peachy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δεν ξέρω πως θα κλείσω ραντεβού για την ΔΟΥ αν δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο 😬
george1807 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Άνοιξε ένα λογαριασμό Alpha bank ή Εθνικής που πλέον γίνεται online. Δεν θέλει εισόδημα ή κάτι άλλο. Μια ταυτότητα και ένα ΑΦΜ και επαλήθευση διεύθυνσης.
eu@ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Peachy είπε Δεν ξέρω πως θα κλείσω ραντεβού για την ΔΟΥ αν δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο 😬 Προσπάθησε να στείλεις ένα μειλ. Εμένα μου απάντησαν 2-3 φορες ήδη. Στη ΔΟΥ που ανήκεις.
vanni Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 3) Δεν είναι εφικτή η εγγραφή του παιδιού μου που είναι άνω τω 18 ετών; Εφόσον το παιδί δεν έχει δικούς του κωδικούς taxisnet, μπορεί να πάει αυτοπροσώπως στη Μονάδα Υγείας / γιατρό να εγγραφεί και να του δοθούν κωδικοί πρόσβασης στην εφαρμογή ΠΦΥ.
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Peachy είπε Δεν ξέρω πως θα κλείσω ραντεβού για την ΔΟΥ αν δεν σηκώνουν ποτέ το τηλέφωνο 😬 Με επιμονή, κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου που χρειάστηκε έπαιρνα κάθε 5 λεπτά για 3 ώρες περίπου μέχρι να το σηκώσουν. 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επειδη κανω και εγω τωρα την εγγραφη (αν και δεν λεει να στειλουν το mail για την επιβεβαιωση του mail), αναφερει οτι ο κλειδαριθμος στελενται σε sms και mail 14 ώρες πριν, Peachy είπε Είμαι φοιτήτρια, προστατευομενο μέλος και άνεργη, και θέλω να εγγραφώ στο taxisnet (για να κάνω αϋλη συνταγογραφηση) για το οποίο χρειάζομαι κλειδαριθμο, για τον οποίο χρειάζομαι iban, το οποίο δε διαθέτω καθώς δεν έχω προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό. Προσωπικη γνωμη παντα, αλλα μιας και αλλαξε η χρονια, θεωρητικα εχεις κλεισει και τα 18. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρκετοι δεν βαζετε σαν προτεραιοτητα να φτιαξετε λογαριασμο δικο σας. Επειδη εκλεισα νωρις τα 18 (Μαρτιο) ειχα κανει πριν καν τελειωσω 3η λυκειου, και εχω ακομα συμφοιτητες (5 χρονια μετα) που δεν εχουν δικο τους και βασιζονται στα λεφτα το λεπτο κτλ. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από SabotazNic
gnffilos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Στις 20/1/2021 στις 12:05 ΠΜ, Peachy είπε Καλησπέρα σε όλους, Είμαι φοιτήτρια, προστατευομενο μέλος και άνεργη, και θέλω να εγγραφώ στο taxisnet (για να κάνω αϋλη συνταγογραφηση) για το οποίο χρειάζομαι κλειδαριθμο, για τον οποίο χρειάζομαι iban, το οποίο δε διαθέτω καθώς δεν έχω προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό. Με την εφορία δε μπορώ να επικοινωνησω, δε σηκώνουν κανένα τηλέφωνο. Προσπάθησα να επικοινωνήσω και με τη ΓΓΠΣΔΔ χωρίς επιτυχία πάλι. Μια λύση θα ήταν να φτιάξω λογαριασμό, αλλά χρειάζεται να βάλω κάποια πηγή εσόδων γι αυτό,αλλα δεν έχω 🤷♀️ Μπορεί οποιοσδήποτε να με διαφωτίσει; τι μπορώ να κάνω; pls help ❤️ τον κλειδαριθμο μπορεις να τον λαβεις μεσω email αφου πιστοποιηθεις μεσω βιντεοκλησης σε προγραμματισμενη ωρα απο το aade live. Φτιαξε πρωτα λογαριασμο στο taxis και την ενεργοποιηση θα την κανεις με τον κλειδαριθμο που θα σου αποσταλει με τον τροπο που σου ειπα. περισσοτερες πληροφοριες εδω http://www.aade.gr/kleidarithmos-myaadelive
Alexmar26 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Σε περιπτωση που δεν εχει επιλυθει ακομη το θεμα, γινεται και χωρις iban. Μολις το εκανα, απλα πρεπει να μην βαλεις τικ στο κουτακι κατω που λεει να αποδεχθεις να χρησιμοποιηθει ο iban και να μην βαλεις τιποτα εκει που λεει iban. Ολοκληρωνεται η αιτηση μετα και στελνεται mail για να κλεισεις ραντεβου με βιντεοκληση που θα σου δωθει ο κλειδαριθμος.
Dt0003 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα και εγώ με το Taxisnet, παλιά είχα προσπαθήσει να φτιάξω λογαριασμό και υποτίθεται ότι θα μου έδιναν τον κλειδάριθμο μέσω κάποιας τηλεδιάσκεψης έτσι ώστε να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό, όμως ποτέ κανείς δεν έμπαινε την ώρα του ραντεβού για να δώσει τον κλειδάριθμο, είχα πάει παλιότερα και από την εφορία - ΔΟΥ αλλά δεν λύθηκε το θέμα καθώς δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία στο θέμα και έτσι το άφησα, φέτος όμως για να κάνεις εμβόλιο πρεπει να έχεις οπωσδήποτε taxisnet για να κλείσεις το ραντεβού σου, εγώ όμως δεν θυμάμαι το username και τον κωδικό που είχα βάλει και αν πάω να φτιάξω νέο λογαριασμό δεν με αφήνει διότι είχα βάλει τον ΑΦΜ στο παλιό account. Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση ξέρει κανένας? Έχω κλείσει για αύριο ραντεβού στην ΔΟΥ αλλά θα μπορούν να κάνουν κάτι όπως πχ να βρούνε τα στοιχεία που είχα βάλει η να αφαιρέσουν τον ΑΦΜ με κάποιο τρόπο από το παλιό για να φτιάξω καινούριο? Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από Dt0003
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Dt0003 είπε Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα και εγώ με το Taxisnet, παλιά είχα προσπαθήσει να φτιάξω λογαριασμό και υποτίθεται ότι θα μου έδιναν τον κλειδάριθμο μέσω κάποιας τηλεδιάσκεψης έτσι ώστε να ενεργοποιήσω τον λογαριασμό, όμως ποτέ κανείς δεν έμπαινε την ώρα του ραντεβού για να δώσει τον κλειδάριθμο, είχα πάει παλιότερα και από την εφορία - ΔΟΥ αλλά δεν λύθηκε το θέμα καθώς δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία στο θέμα και έτσι το άφησα, φέτος όμως για να κάνεις εμβόλιο πρεπει να έχεις οπωσδήποτε taxisnet για να κλείσεις το ραντεβού σου, εγώ όμως δεν θυμάμαι το username και τον κωδικό που είχα βάλει και αν πάω να φτιάξω νέο λογαριασμό δεν με αφήνει διότι είχα βάλει τον ΑΦΜ στο παλιό account. Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση ξέρει κανένας? Έχω κλείσει για αύριο ραντεβού στην ΔΟΥ αλλά θα μπορούν να κάνουν κάτι όπως πχ να βρούνε τα στοιχεία που είχα βάλει η να αφαιρέσουν τον ΑΦΜ με κάποιο τρόπο από το παλιό για να φτιάξω καινούριο? Το ραντεβού το κλείνεις και απο το φαρμακείο αρκεί να ξερεις ΑΜΚΑ.Το πιστοποιητικό δεν μπορείς να βγάλεις μονος σου,μπορείς όμως να πας στο ΚΕΠ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα