Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας 

Ήρθε ή ώρα να δηλώσω που θέλω να παω στο στρατοχαρτο, και δεν γνωρίζω διάφορες που υπάρχουν πχ θα ήθελα ειδικές δυνάμεις αλλα ποιες η διάφορες μεταξύ καταδρομών και πεζοναυτών?? Η ακόμα και να μη βάλω ειδικές δυνάμεις ποια η διαφορά με την πολεμική αεροπορία?? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Και καλή τύχη σε όσους ειναι στην θεση μου.. 

Δημοσ.

οτι και δηλωσεις απο τις ειδικες δυναμεις θα παρουσιαστεις στο Μεγαλο Πευκο, και θα περασεις απο εξετασεις για 2 εβδομαδες (τρελο σκισιμο), οι 8 στους 10 κοβονται, και τους στελνουν συνηθως στα τεθωρακισμενα!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Μόνο εγώ μπήκα για να δω ποιον δίσκο του Διονυσίου ψάχνει;

Ha Ha Smile GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

8 λεπτά πριν, arispz είπε

οτι και δηλωσεις απο τις ειδικες δυναμεις θα παρουσιαστεις στο Μεγαλο Πευκο, και θα περασεις απο εξετασεις για 2 εβδομαδες (τρελο σκισιμο), οι 8 στους 10 κοβονται, και τους στελνουν συνηθως στα τεθωρακισμενα!!!!!

Εάν δεν βάλω ειδικές δύναμης γνωρίζεις διάφορα μετάξι στρατού ξηράς και αεροπορία ?? (αντέχω λιώσιμο άλλα άμα είναι να λουφάρω κάπου ας ξέρω που μπορώ πιο πολύ)

Επεξ/σία από dragonboy123
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dragonboy123 είπε

Ha Ha Smile GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Εάν δεν βάλω ειδικές δύναμης γνωρίζεις διάφορα μετάξι στρατού ξηράς και αεροπορία ?? (αντέχω λιώσιμο άλλα άμα είναι να λουφάρω κάπου ας ξέρω που μπορώ πιο πολύ)

Ναι..... στρατος ξηρας ειναι αυτο που θα πας, αεροπορια ειναι αυτο που ΔΕΝ θα πας.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι σίγουρο ότι θα λουφαρεις στον στρατο ξηράς. Μπορεί να τύχεις σε μονάδα με διοικητη που θα σας σέρνει από εδώ και από εκεί. Θα πηξεις ψαρουλη. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Sad 1
Δημοσ.

Η αεροπορια γιατι ειναι τοσο δυσκολο να παει καποιος???

εγω καταταχτηκα εκει χωρις βυσμα χωρις τιποτα απολυτως,ουτε μετεπειτα εβαλα...

αν εξαιρεσεις κατι χωριατες εποπ με κομπλεξ οι μοναδες και οι αξιωματικοι ηταν κυριοι με Κ κεφαλαιο..

Οι εποπ πραγματικα οτι χειροτερο εχω συναντησει..

Μια ερωτηση οι εποπ δεν προσεληφθην για να κανουνε σκοπιες ξερω γω???

7 υπηρεσιες τον μηνα κανανε και προσπαθουσαν με καθε τροπο να χωσουν τους σμηνιτες για να μην κανουν...

Και σας μιλαω για στρατοπεδο που λογω λιγου κοσμου ΑΝΤΙΣΜΗΝΑΡΧΟΙ KANANE  ΠΕΡΙΠΟΛΟ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ...

Φιλε πουθενα δεν θα βρεις καλυτερα απο αεροπορια..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...