Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια τράπεζα ζητάνε από την μητέρα μου υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εργάζεται. Πρέπει να συμπληρωθεί εκείνη η δήλωση του Ν. 1599/86 που συμπληρωνουν για δημόσιες υπηρεσίες ή αρκεί και μια οποιαδήποτε δική της; 

Δημοσ.

μια οποιοαδηποτε δηλωση με γνησιο υπογραφης, η ηλεκτρονικη απο το gov.gr που γινεται σε 5 λεπτα με την προυποθεση οτι η μητερα σου εχει ebanking με καποια απο τις μεγαλες τραπεζες.

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, fredd0 είπε

μια οποιοαδηποτε δηλωση με γνησιο υπογραφης, η ηλεκτρονικη απο το gov.gr που γινεται σε 5 λεπτα με την προυποθεση οτι η μητερα σου εχει ebanking με καποια απο τις μεγαλες τραπεζες.

Δεν έχει ebanking, θέλω να την προσθέσω συνδικαιούχο σε έναν λογαριασμό δικό μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε

Σε μια τράπεζα ζητάνε από την μητέρα μου υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εργάζεται. Πρέπει να συμπληρωθεί εκείνη η δήλωση του Ν. 1599/86 που συμπληρωνουν για δημόσιες υπηρεσίες ή αρκεί και μια οποιαδήποτε δική της; 

Γιατί δεν ρωτάς την ίδια την τράπεζα ώστε να είσαι 100% σίγουρος?

Πάντως δεν είναι τίποτα να εκτυπώσεις μια δήλωση του Ν. 1599/86 ή να αγοράσεις μία από περίπτερο/βιβλιοπωλείο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Δεν έχει ebanking, θέλω να την προσθέσω συνδικαιούχο σε έναν λογαριασμό δικό μου.

Για να μην παιδευεσαι αδικα, αν δεν ειναι ηδη πελατης της τράπεζας δεν μπορεις να την προσθέσεις ουτε με εξουσιοδότηση, πρπει να παει στο κατάστημα ή να εχεις πληρεξούσιο απο συμβολαιογραφο

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω καινουριο, αυτο το φοβερο σαιτ το gov.gr τα χει παιξει γενικα η μονο σε εμενα? Δεν την γλιτωνω την επισκεψη σε κεπ για μια υπευθυνη δηλωση?

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Παρουσιάστηκε σφάλμα στη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων σας. (gsis_conf.call_failed)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, miucce είπε

Για να μην ανοιγω καινουριο, αυτο το φοβερο σαιτ το gov.gr τα χει παιξει γενικα η μονο σε εμενα? Δεν την γλιτωνω την επισκεψη σε κεπ για μια υπευθυνη δηλωση?

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα

Παρουσιάστηκε σφάλμα στη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων σας. (gsis_conf.call_failed)

Το δοκίμασα για να σε βοηθήσω στην απορία σου και επιβεβαιώνω ότι δεν είναι μόνο σε σένα

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, miucce είπε

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα

έχει θέμα σήμερα γιατί δηλώνουν τα rapid test.. δοκίμασε προς το απόγευμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...