Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Σε μια τράπεζα ζητάνε από την μητέρα μου υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εργάζεται. Πρέπει να συμπληρωθεί εκείνη η δήλωση του Ν. 1599/86 που συμπληρωνουν για δημόσιες υπηρεσίες ή αρκεί και μια οποιαδήποτε δική της;
Bitbit Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 τράπεζες, ο ρουφιάνος της εφορίας. Δώσε τους μια Ν. 1599/86 να είσαι σίγουρος
fredd0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 μια οποιοαδηποτε δηλωση με γνησιο υπογραφης, η ηλεκτρονικη απο το gov.gr που γινεται σε 5 λεπτα με την προυποθεση οτι η μητερα σου εχει ebanking με καποια απο τις μεγαλες τραπεζες.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, fredd0 είπε μια οποιοαδηποτε δηλωση με γνησιο υπογραφης, η ηλεκτρονικη απο το gov.gr που γινεται σε 5 λεπτα με την προυποθεση οτι η μητερα σου εχει ebanking με καποια απο τις μεγαλες τραπεζες. Δεν έχει ebanking, θέλω να την προσθέσω συνδικαιούχο σε έναν λογαριασμό δικό μου.
Joshua21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Σε μια τράπεζα ζητάνε από την μητέρα μου υπεύθυνη δήλωση ότι δεν εργάζεται. Πρέπει να συμπληρωθεί εκείνη η δήλωση του Ν. 1599/86 που συμπληρωνουν για δημόσιες υπηρεσίες ή αρκεί και μια οποιαδήποτε δική της; Γιατί δεν ρωτάς την ίδια την τράπεζα ώστε να είσαι 100% σίγουρος? Πάντως δεν είναι τίποτα να εκτυπώσεις μια δήλωση του Ν. 1599/86 ή να αγοράσεις μία από περίπτερο/βιβλιοπωλείο.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν έχει ebanking, θέλω να την προσθέσω συνδικαιούχο σε έναν λογαριασμό δικό μου. Για να μην παιδευεσαι αδικα, αν δεν ειναι ηδη πελατης της τράπεζας δεν μπορεις να την προσθέσεις ουτε με εξουσιοδότηση, πρπει να παει στο κατάστημα ή να εχεις πληρεξούσιο απο συμβολαιογραφο
miucce Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Για να μην ανοιγω καινουριο, αυτο το φοβερο σαιτ το gov.gr τα χει παιξει γενικα η μονο σε εμενα? Δεν την γλιτωνω την επισκεψη σε κεπ για μια υπευθυνη δηλωση? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα Παρουσιάστηκε σφάλμα στη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων σας. (gsis_conf.call_failed)
Nabuko Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, miucce είπε Για να μην ανοιγω καινουριο, αυτο το φοβερο σαιτ το gov.gr τα χει παιξει γενικα η μονο σε εμενα? Δεν την γλιτωνω την επισκεψη σε κεπ για μια υπευθυνη δηλωση? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα Παρουσιάστηκε σφάλμα στη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων σας. (gsis_conf.call_failed) Το δοκίμασα για να σε βοηθήσω στην απορία σου και επιβεβαιώνω ότι δεν είναι μόνο σε σένα 1
onelonelystar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, miucce είπε Για να μην ανοιγω καινουριο, αυτο το φοβερο σαιτ το gov.gr τα χει παιξει γενικα η μονο σε εμενα? Δεν την γλιτωνω την επισκεψη σε κεπ για μια υπευθυνη δηλωση? Υπάρχει κάποιο πρόβλημα Παρουσιάστηκε σφάλμα στη διαδικασία επιβεβαίωσης των στοιχείων σας. (gsis_conf.call_failed) έχει θέμα σήμερα γιατί δηλώνουν τα rapid test.. δοκίμασε προς το απόγευμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα