nikostz99 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα μηπως καποιος θα μπορουσε να μου πει καποια βιταμινη για την συγκεντρωση? εχω ακουσει οτι περνουν πολλοι μολλερς... αν εχει κανεις καμια ιδεα ή περνει ο ιδιος ας μου πει ευχαριστω
SilentVoice Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, nikostz99 είπε Καλησπερα μηπως καποιος θα μπορουσε να μου πει καποια βιταμινη για την συγκεντρωση? εχω ακουσει οτι περνουν πολλοι μολλερς... αν εχει κανεις καμια ιδεα ή περνει ο ιδιος ας μου πει ευχαριστω Καλή διατροφή, λαχανικά και ψάρια κυρίως, συχνά να κάνεις διάλειμμα και σωματική άσκηση. Όλα τα υπόλοιπα θα σου κάνουν κακό. Μικρές ποσότητες βιταμινών σε χάπια, καταστρέφουν πιο πολύ το σώμα σου. Μπορείς να επικοινωνήσεις με διατροφολογο ή γιατρό για να δει καλύτερα την περίπτωση σου.
NT1G Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, SilentVoice είπε ... Όλα τα υπόλοιπα θα σου κάνουν κακό. Μικρές ποσότητες βιταμινών σε χάπια, καταστρέφουν πιο πολύ το σώμα σου. ... Γιατί;
mecanomecano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μην λετε οτι ναναι.Βιταμινες σε χαπια ΔΕΝ "καταστρεφουν το σωμα" .Αν και καποιοι ανθρωποι δεν τις απορροφουν τοσο καλα-καθε ενας ειναι διαφορετικος.Κανε εξεταση αιματος να δεις αν εχεις ελλεψη σε καποια βιταμινη ωστε να παρεις συμπληρωμα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από mecanomecano 2
nikostz99 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 ναι παιδια ευχαριστω αλλα εγω θελω για συγκεντρωση πιο πολυ μιας και δινω πανελληνιες
mecanomecano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δεν υπαρχει κατι ακριβως για την μνημη αν και καποιους τους βοηθαει το Gingko Biloba.Σωστη διατροφη ασκηση και ξεκουραση ειναι τα πιο σημαντικα 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Στην εποχή μας, καθηγήτρια φιλόλογος κάθε λίγο πριν τις τελικές εξετάσεις μας έλεγε να τρώμε κάθε ημέρα 2-3 δάχτυλα από μαύρη σοκολάτα καθώς είχανε λεκιθινη που βοηθούσε την μνημη. Βέβαια, κανείς δεν τα έπαιρνε στα σοβαρά. Άλλο που θυμάμαι είναι να τρώμε ελαφριά φαγητά και να πίνουμε νερό επειδή ήταν καλοκαίρι.
mecanomecano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Η ελλειψη Β12 "τσακιζει" την μνημη.Ο πατερας μου κοντεψε να παθει ανοια απο αυτο και "εστρωσε" με συμπληρωματα Β12
SilentVoice Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, NT1G είπε Γιατί; Τα χάπια προκαλούν προβλήματα στο στομάχι και στο συκώτι, οπότε με τον καιρό και σε όλα τα υπόλοιπα όργανα. Τα αναβραζοντα δισκία όχι τόσο, αλλά έρευνες έχουν δείξει ότι επηρεάζουν το συκώτι. Επίσης ο οργανισμός-μεταβολισμός 'μαθαίνει' με τις έξτρα ποσότητες και αν τις ξεκινήσεις, δεν τις κόβεις εύκολα, θα έχει παρενέργειες.Ούτως ή άλλως τα πρώτα σημάδια βελτίωσης φαίνονται μετά από 20 ημέρες Όχι από την πρώτη ημέρα. Όλοι συνιστούν αρχικά να εφαρμόζεις καλή διατροφή και σωματική άσκηση. Υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάζονται οι βιταμίνες ως συμπλήρωμα διατροφής, αλλά πάντα αφου γίνει έλεγχος από γιατρό και ειδικό επιστήμονα. Π.χ. Σε περιοχές του εξωτερικού, δεν έχουν τον ήλιο που έχουμε στην Ελλάδα, οπότε υπάρχουν πολλοί με έλλειψη βιταμίνης D . Εκεί την συνιστούν αρκετοί γιατροί ως συμπλήρωμα. Ευτυχώς είμαστε στην Ελλάδα, δυστυχώς ακολουθούμε ξένες περιπτώσεις και παρασυρόμαστε από αυτές. Φιλικά πάντα, είμαι αυτός που θα προτείνω να συμβουλευτεί πρώτα 1-2 γιατρούς πριν πάρει κάποιος χάπια από μόνος του. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από SilentVoice 2
mecanomecano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν καποιος δεν θελει χαπια υπαρχουν βιταμινες σε παστιλιες.σκονη,σταγονες,σπρει,σιροπια και ενεσεις.Σε συνεργασια με γιατρο-διατροφολογο βλεπει ο καθενας τι δουλευει για αυτον. 20 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Π.χ. Σε περιοχές του εξωτερικού, δεν έχουν τον ήλιο που έχουμε στην Ελλάδα, οπότε υπάρχουν πολλοί με έλλειψη βιταμίνης D . Εκεί την συνιστούν αρκετοί γιατροί ως συμπλήρωμα. Ευτυχώς είμαστε στην Ελλάδα, δυστυχώς ακολουθούμε ξένες περιπτώσεις και παρασυρόμαστε από αυτές. Αρκετος κοσμος πασχει απο έλλειψη βιταμίνης D στην Ελλαδα γιατι πολλοι απλα δεν βγαινουνε εξω στον ηλιο αρκετα ειδικα μεγαλυτεροι σε ηλικια Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από mecanomecano 2
seventh_son Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Καλό ύπνο, αρκετό νερό και καλη διατροφή για αρχή. Η σοκολάτα σε μικρές ποσότητες που ειπώθηκε πριν βοηθάει. Εγώ έχω δοκιμάσει αρκετές βιταμίνες. Νομίζω ότι είχα δεί μια μικρή διαφορά με centrum performance αλλά μπορεί και να ήταν η ιδέα μου. Απλά πριν πάρεις οτιδήποτε κάνε εξετάσεις για να δεις οτι είσαι οκ. Και μην πάρεις καμία βιταμίνη για πολύ καιρό. Και ότι πάρεις διάλειμμα ένα μήνα και μετά συνεχίζεις αν θέλεις.
mecanomecano Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Εκτος απο βιταμινες,τα μεταλλα και τα αμινοξεα ειναι το ιδιο σημαντικα.Πχ καρνιτίνη στο Tonotil.
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, mecanomecano είπε Η ελλειψη Β12 "τσακιζει" την μνημη.Ο πατερας μου κοντεψε να παθει ανοια απο αυτο και "εστρωσε" με συμπληρωματα Β12 Είχα βρεθεί εγώ με ανεπαρκεια Β12 και Β9 πριν 4 χρόνια, μου είχαν προκαλέσει νευρολογικές διαταραχές, πέρασα έναν εφιάλτη για 1 έτος χονδρικά μέχρι να βρούμε τι συνέβαινε καθώς δεν ήξερα σε τι γιατρο να αποταθώ τόσο λόγω πολλών προυπαρχουσων παθήσεων αλλά και εμφάνισης ευρείας γκάμας συμπτωμάτων που ήταν καμιά 10αρια. 1
SilentVoice Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, mecanomecano είπε Αρκετος κοσμος πασχει απο έλλειψη βιταμίνης D στην Ελλαδα γιατι πολλοι απλα δεν βγαινουνε εξω στον ηλιο αρκετα ειδικα μεγαλυτεροι σε ηλικια Και πολλοί δεν τρώνε καθόλου φρούτα ή κρέας η πίνουν γάλα ή ακόμα δεν πίνουν και νερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις