takoulou Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, proktos είπε @Vasileios-gr πράγματι, αλλά η εταιρεία που πουλάει το ρεύμα (έστω Ηρων) περιμένει να γίνει η επεξεργασία της ΥΔΕ απο τον Δεδδηε στο σύστημα. Αυτή η επεξεργασία ρωτάω αν ξέρουμε περίπου το χρόνο που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί, γιατί δεν μπορεί η εταιρεία (Ηρων) να κάνει αιτημα συνδεσης χωρις αυτή. Ευχαριστώ πολύ! Αυτο γινεται σε 2-3 ημερες... Αν ζητησεις επανασυνδεση...
Vasileios-gr Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου H Αίσθηση μου είναι , ότι τον τελευταίο καιρό καθηστερούν σημαντικά. Μέχρι πριν απο λίγους μήνες, έπαιρνε μία με δύο μέρες. Τελευταία αργούν πολύ. Αλλά είναι διαφορετικά ανάλογα το τοπικό κατάστημα , και το πόσο στελεχωμένο είναι. Η ΥΔΕ δεν παιρνάει κεντρικά , αλλά από τα περιφερειακά καταστήματα. 1
takoulou Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε H Αίσθηση μου είναι , ότι τον τελευταίο καιρό καθηστερούν σημαντικά. Μέχρι πριν απο λίγους μήνες, έπαιρνε μία με δύο μέρες. Τελευταία αργούν πολύ. Αλλά είναι διαφορετικά ανάλογα το τοπικό κατάστημα , και το πόσο στελεχωμένο είναι. Η ΥΔΕ δεν παιρνάει κεντρικά , αλλά από τα περιφερειακά καταστήματα. Πλέον έχουν φύγει απο τα πρακτορεία οι υπάλληλοι.. Έχουν μεταφερθεί κεντρικά.. Έχουν μείνει ελάχιστοι στα καταστήματα...
Vasileios-gr Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) To έμαθα σήμερα αυτό. Ο έλεγχος έφυγε από τα καταστήματα και γίνεται κεντρικά. Αλλά οι υπάλληλοι είναι νέοι και άπειροι ακόμα. Ίσως συνέλθει το σύστημα σέ λίγο χρόνο. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από Vasileios-gr
Vasileios-gr Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Σήμερα 18/3 μου ήρθε ειδοποίηση ότι καταχωρήθηκε πιστοποιητικό που είχα υποβάλλει 3/03, περιοχή Αμπελόκηποι Αθήνα.
ss42ss Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Vasileios-gr είπε Σήμερα 18/3 μου ήρθε ειδοποίηση ότι καταχωρήθηκε πιστοποιητικό που είχα υποβάλλει 3/03, περιοχή Αμπελόκηποι Αθήνα. Γενικά είναι ότι ναναι… κατάθεση ΥΔΕ στις 5/3 μου την γυρίζουν στις 11/3 ορθώς γιατί είχα κάνει ένα μικρό λάθος, την διορθώνω την στέλνω πάλι και στις 12/3 μου την γυρίζουν πάλι πίσω χωρίς αιτιολόγηση, την ξαναστέλνω 13/3 και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση… χθες 17/3 ανεβάζω άλλες δυο ΥΔΕ για άσχετες με τις προηγούμενες παροχές και σήμερα 18/3 μου ήρθε η ενημέρωση ότι περάστηκαν στο σύστημα…
gatos01 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Καλησπέρα παιδιά,μόλις με πήρε η Ζενίθ να μου πει ότι το ρολόι μου χρειάζεται επισκευή,ανανέωση κάτι τέτοιο,δεν συγκράτησα γιατί οδηγούσα και δεν άκουγα καλά και ότι θα στείλουν δικό τους ηλεκτρολόγο και θα πληρώσω 60€ σε βάθος χρόνου μέσω των λογαριασμών. Είναι οκ ή είναι τίποτα μουφα που είναι αχρειαστο?
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 9 λεπτά πριν, gatos01 είπε Καλησπέρα παιδιά,μόλις με πήρε η Ζενίθ να μου πει ότι το ρολόι μου χρειάζεται επισκευή,ανανέωση κάτι τέτοιο,δεν συγκράτησα γιατί οδηγούσα και δεν άκουγα καλά και ότι θα στείλουν δικό τους ηλεκτρολόγο και θα πληρώσω 60€ σε βάθος χρόνου μέσω των λογαριασμών. Είναι οκ ή είναι τίποτα μουφα που είναι αχρειαστο? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ καταλάβες καλά? Η υδε έχει λήξει?
gatos01 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ καταλάβες καλά? Η υδε έχει λήξει? Ευχαριστώ ρε Gregorymo,μέσα στην κίνηση δεν άκουγα τίποτα.Ναι,αυτό ανέφερε, οπότε προχωράω κανονικά ε?
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 10 λεπτά πριν, gatos01 είπε Ευχαριστώ ρε Gregorymo,μέσα στην κίνηση δεν άκουγα τίποτα.Ναι,αυτό ανέφερε, οπότε προχωράω κανονικά ε? Η ζενίθ σου βρίσκει άνθρωπο να φτιάξει την υδε με 60€ μόνο. Αν δεν έχεις κάποιον να σου πάρει λιγότερα, να απευθυνθείς στην ζενιθ 13 λεπτά πριν, gatos01 είπε Ευχαριστώ ρε Gregorymo,μέσα στην κίνηση δεν άκουγα τίποτα.Ναι,αυτό ανέφερε, οπότε προχωράω κανονικά ε? Τι περιοχή είσαι?
gatos01 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, κατάλαβα. Κέρκυρα Επεξ/σία 24 Απριλίου από gatos01
Sebu Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 minutes ago, GREGORYMO said: Η ζενίθ σου βρίσκει άνθρωπο να φτιάξει την υδε με 60€ μόνο. Αν δεν έχεις κάποιον να σου πάρει λιγότερα, να απευθυνθείς στην ζενιθ Τι περιοχή είσαι? Ξέρουμε αν η Ζενίθ καλύπτει με 60€ την υδε και στην επαρχία λχ σε ορεινό χωριό;
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Sebu είπε Ξέρουμε αν η Ζενίθ καλύπτει με 60€ την υδε και στην επαρχία λχ σε ορεινό χωριό; Την ζενίθ θα ρωτήσεις. Τι πιο απλό? 12 λεπτά πριν, gatos01 είπε Ευχαριστώ, κατάλαβα. Κέρκυρα Οπότε ΔΕΝ θα βρεις με 60€.... 15 λεπτά πριν, Sebu είπε Ξέρουμε αν η Ζενίθ καλύπτει με 60€ την υδε και στην επαρχία λχ σε ορεινό χωριό; Στο αίτημα που θα κάνεις θα αναγράφει εκ των πραγμάτων το χωριό... 1
turbat0s Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Την ζενίθ θα ρωτήσεις. Τι πιο απλό? Εδώ είναι φόρουμ για να ρωτάμε. Σιγά μην ακούμε το τί ισχυρίζεται η (κάθε) ζενίθ.
Sorath Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Μπες στο παρακάτω επίσημο link να δεις αν έχει λήξει: https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Απο εκεί και πέρα μπορείς να αναζητήσεις δικό σου ηλεκτρολόγο που να αναλαμβάνει να εκδώσει το πιστοποιητικό. Εμένα μέσω εταιρίας που βρήκα στο Internet, πριν 5 μήνες, μου στοίχισε 50€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα