Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Belial είπε

Αν απευθύνεστε σε εμένα κανένα πρόβλημα ακόμα.  Έχω βρεθεί με μία παροχή στο όνομά μου στην εφαρμογή της δεδηέ επιπλέον από αυτή που έχω κανονικά.  Έχω δώρο την ΥΔΕ από το συμβόλαιο που έκανα. Οπότε κι αυτό είναι οκ. Με την γυναίκα τί θα κάνω που μου λέει τί παίζει με την Λάρισα; Άντε να την πείσω ότι δεν έχω γκαρσονιέρα στην Λάρισα. 😂🤣 

Κατάλαβα. Μήπως είχες νοικιάσει παλαιότερα εκει; 

Αυτό που πρέπει να έχει συμβεί, είναι να έκανε κάποιο λάθος στο ΑΦΜ κάποιος ιδιοκτήτης ή ενοικιαστης εκείνου του ακινήτου, μετά να μην το πήρε κανένας άλλος στο όνομα του και να έμεινε έτσι, τώρα στο εμφανίζει εσφαλμένα ως δικό σου. 

Είναι γενικά ότι να ναι τα στοιχεία μέσα στα μητρώα των ΔΕΚΟ, αλλα έχει ο ΔΕΔΔΗΕ, αλλά η ΔΕΗ, μπέρδεμα με νοικαρηδες και ιδιοκτήτες. Στον από κάτω διαμέρισμα που είναι δικό μας ξαφνικά άρχισε να στελνει η ΕΥΔΑΠ τον λογαριασμό με στοιχεία ενός καταστήματος πιο κάτω, μπηκα στο σύστημα και τα διόρθωσα με τα δικά μου. 

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 1/6/2025 στις 8:22 ΜΜ, vasilllis είπε

εννοεις εχεις εκτυπωσει τις παλιες?Δεν εχει αλλαξει τιποτα στην εγκατάσταση? 

Συνεχεια εχει ο ηλεκτρολογος οπου θα ερθει να μετρησει καποια στοιχεια της εγκαταστασης σου ή απλα θα υπογραψει.Καταθεση γινεται ηλεκτρονικά.

ναι οκ ευχαριστώ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε κομμένη παροχή με ληγμένο ΥΔΕ, δεν ενεργοποιείται η παροχή αν δε κατατεθεί πρώτα ΥΔΕ; 🤡

Ρε σεις, τι παράνοια είναι αυτή! Πώς θα ελέγξει / υπογράψει ο ηλεκτρολόγος αν η εγκατάσταση είναι ασφαλής αν δεν έχει ρεύμα; 🤪

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Σε κομμένη παροχή με ληγμένο ΥΔΕ, δεν ενεργοποιείται η παροχή αν δε κατατεθεί πρώτα ΥΔΕ; 🤡

Ρε σεις, τι παράνοια είναι αυτή! Πώς θα ελέγξει / υπογράψει ο ηλεκτρολόγος αν η εγκατάσταση είναι ασφαλής αν δεν έχει ρεύμα; 🤪

Μία αντίστοιχη περίπτωση που είχα συναντήσει. Βγάζει ο ηλεκτρολόγος κάποια προσωρινή ΥΔΕ και γίνεται ενεργοποίηση παροχής και μετά σε κάποιο μικρό διάστημα (δεν θυμάμαι ακριβώς, περίπου 1 μήνα πρέπει να βγει κανονική ΥΔΕ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ATmega said:

Μία αντίστοιχη περίπτωση που είχα συναντήσει. Βγάζει ο ηλεκτρολόγος κάποια προσωρινή ΥΔΕ και γίνεται ενεργοποίηση παροχής και μετά σε κάποιο μικρό διάστημα (δεν θυμάμαι ακριβώς, περίπου 1 μήνα πρέπει να βγει κανονική ΥΔΕ) 

Τη προσωρινή τη πάμε στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ; Η έχει κι αυτή την ίδια γραφειοκρατεία με ηλεκτρονική καταχώρηση;

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τη προσωρινή τη πάμε στο τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ; Η έχει κι αυτή την ίδια γραφειοκρατεία με ηλεκτρονική καταχώρηση;

Ίδια διαδικασία έχει 

Δημοσ.
6 minutes ago, ss42ss said:

Ίδια διαδικασία έχει 

Για την προσωρινη επιλέγουμε εκεί που λέει Αρχικό Έλεγχο ή Έκτακτο έλεγχο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψιλοάσχετο.

Φίλος παρατήρησε ότι στους 2 τελευταίους μηνιαίους λογαριασμούς, η ένδειξη του ημερήσιου έχει παραμείνει ίδια ενώ η ένδειξη του νυχτερινού προχωράει κανονικά!

Κατέβηκε στο ρολόι χθες τράβηξε φωτό και όντως σήμερα είδε ότι ο ημερήσιος δίσκος δεν περιστρέφεται.

Προφανώς τον βολεύει, αλλά μήπως να μην κάνει την πάπια?

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
1 ώρα πριν, turbat0s είπε

Ψιλοάσχετο.

Φίλος παρατήρησε ότι στους 2 τελευταίους μηνιαίους λογαριασμούς, η ένδειξη του ημερήσιου έχει παραμείνει ίδια ενώ η ένδειξη του νυχτερινού προχωράει κανονικά!

Κατέβηκε στο ρολόι χθες τράβηξε φωτό και όντως σήμερα είδε ότι ο ημερήσιος δίσκος δεν περιστρέφεται.

Προφανώς τον βολεύει, αλλά μήπως να μην κάνει την πάπια?

Να το δώσει βλάβη στον ΔΕΔΔΗΕ να έρθουν για έλεγχο και αντικατάσταση, τώρα έμπλεξε…

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Για την προσωρινη επιλέγουμε εκεί που λέει Αρχικό Έλεγχο ή Έκτακτο έλεγχο;

Ο Τακτικό επανέλεγχος επιλέγετε και στις δύο περιπτώσεις (μη οριστικοποιημένη και οριστικοποιημένη)

Δημοσ.
13 minutes ago, ss42ss said:

Τακτικό επανέλεγχος επιλέγετε και στις δύο περιπτώσεις (μη οριστικοποιημένη και οριστικοποιημένη)

Τhanks, βρήκα και οδηγίες.

Spoiler

2.jpg.487d532cd07b83e1aea86058908af8f7.jpg

Εξακολουθώ να θεωρώ παρανοϊκό να υπάρχουν παροχές με ληγμένες ΥΔΕ εδώ και χρόνια / δεκαετίες και να δίνεται 6 μήνες περιθώριο όταν η παροχή είναι ενεργή... ενώ σ'αυτή τη περίπτωση που δε πρόκειται για αρχική ηλεκτροδότηση αλλά για επανεργοποίηση να απαιτείται τέτοια γραφειοκρατία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Τhanks, βρήκα και οδηγίες.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

2.jpg.487d532cd07b83e1aea86058908af8f7.jpg

Εξακολουθώ να θεωρώ παρανοϊκό να υπάρχουν παροχές με ληγμένες ΥΔΕ εδώ και χρόνια / δεκαετίες και να δίνεται 6 μήνες περιθώριο όταν η παροχή είναι ενεργή... ενώ σ'αυτή τη περίπτωση που δε πρόκειται για αρχική ηλεκτροδότηση αλλά για επανεργοποίηση να απαιτείται τέτοια γραφειοκρατία.

Βαζε ΤΟΥΣ ιδέες...

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ μένω σε ενοίκιο.στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ λέει για ληγμένη ΥΔΕ από 14 Ιουλίου απαιτείται ανανέωση.δεν ήρθε κάποιο χαρτί όμως που να λέει κάτι.να περιμένω να έρθει,και μετά να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης; Η να τον ενοχλήσω τώρα;σε κάποιους από ότι γνωρίζω ήρθε χαρτί για 6 μήνες να το φτιάξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...