Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dimitrisars6 είπε

Ο καθένας με τον πόνο του. Όλη μέρα ψάχνουμε στο Ίντερνετ, αυτό μας έλειπε τώρα να πληρώνουμε για συμβουλές τον κάθε άσχετο.

Προφανώς η υπηρεσία δεν αφορά ανθρώπους που έχουν χρόνο και όρεξη να αναζητήσουν στο internet.

Το βλέπω σαν υπηρεσία για ανθρώπους που δεν έχουν το χρόνο, τις γνώσεις αλλά θέλουν/διαθέτουν να πληρώσουν για να κάνει κάποιος άλλος αυτή τη δουλειά.

Εδώ υπάρχουν ψιλικατζίδικα που πουλάνε υπηρεσίες λογιστικού γραφείου, why not και κάτι σαν αυτό.

Δημοσ.

Νομίζω είναι καλή ιδέα και σίγουρα θα έχει ενδιαφερόμενους.

Νομίζω όμως ότι πρέπει να γίνει λίγο πιο fancy το site (είναι αρκετά σοβαρό τώρα).

Δημοσ.

Βασικά αν μου επιτρέπετε το site δεν είναι καθόλου καλό.

Από τι στιγμή που έχεις target άτομα που δεν γνωρίζουν πολλά από τεχνολογία πέραν του γραπτού κειμένου ως input, θα πρέπει να έχεις και άλλα κανάλια εξυπηρέτησης όπως παράδειγμα τηλέφωνο. Γιατί κάποιος αφού ξέρει να γράφει να μην ψάξει στο google και να απευθυνθεί σε εσένα? 

Αυτό που θες να κάνεις πάνω κάτω λέγετε concierge και δεν είναι κάτι πρωτότυπο. Ίσως εάν μπορέσεις να το εξελίξεις στον τομέα που αναφέρεσαι να γίνει ωραίο, συνήθως τέτοιες υπηρεσίες δουλεύουν με αποκλειστικότητες μιας και το google έχει τα πάντα από πληροφορίες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...