Προς το περιεχόμενο

αξίζει το iCloud?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Θέλω μια βοήθεια. Επέστρεψα σε MacBook αφού το προηγούμενο που είχα ήταν το snow leopard. Θα ήθελα μια βοήθεια. Στον windows έχω ένα φάκελο με κάτι άρθρα για το μεταπτυχιακό μου 1.5gb περίπου και θέλω να τα μεταφέρω στο MacBook μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως να τα περάσω μέσω iCloud? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

https://support.apple.com/el-gr/guide/icloud-iphone/mmd0b4a7f5e8/icloud

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήγα να πληρώσω συνδρομή για 50gb στο icloud. Με την πρώτη προσπάθεια και πληρωμή με Apple pay δεν προχώρησε. Μετά συνέχισα με τα στοιχεία της κάρτας που έχω στο Apple pay και την δεύτερη κάρτα revolut και σταματάει εδώ. 

IMG_8E61880070A5-1.jpeg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω downgrade (change plan) το iCloud+ που έχω από τα 200GB στα 50GB. Ενώ το έκανα όμως βλέπω ότι πάλι με χρέωσε 2,99 ευρώ σήμερα, όπως κάθε φορά, κάθε 27 του έκαστου μήνα. Είχα περίπου 10.000 φωτογραφίες στο Photos, τις οποίες τις έσβησα και κράτησα σύνολο γύρω στα 6-7GB. Synching έχει ήδη γίνει στο iCloud εδώ και δύο ώρες, και ολοκληρώθηκε και στο MacBook και στο iPhone και στο iPad. Επισυνάπτω το μήνυμα που παίρνω από System Settings...

Screenshot 2025-07-27 at 6.52.35 PM.png

Δημοσ.
Στις 9/2/2021 στις 6:17 ΜΜ, zoranb είπε

Το 32GB iPad γέμισε. Τη λύση του iCloud θα την προτείνατε ή μήπως δεν αξίζει;

Οχι δεν αξιζει...Next topic

Δημοσ.

Με ποια επιχειρήματα το λες αυτό ότι δεν αξίζει το iCloud.. μια χαρά κάνει τη δουλειά του το plus και δεν είναι και πολύ ακριβό. Εγώ για παράδειγμα στο δικό μου workflow επεξεργάζομαι raw και jpeg απο το MacBook στο iPad και ξανα πισω στο MacBook για τελικές διορθώσεις - εκτυπωσεις και ούτω κάθε εξής. Μέσα σε δευτερόλεπτα. Και είμαι και με 50ρι vdsl ιντερνετ όπου το upload είναι αργό. 

Δημοσ.
Στις 27/7/2025 στις 12:05 ΜΜ, qrstuv είπε

Καλησπέρα, προσπαθώ να κάνω downgrade (change plan) το iCloud+ που έχω από τα 200GB στα 50GB. Ενώ το έκανα όμως βλέπω ότι πάλι με χρέωσε 2,99 ευρώ σήμερα, όπως κάθε φορά, κάθε 27 του έκαστου μήνα. Είχα περίπου 10.000 φωτογραφίες στο Photos, τις οποίες τις έσβησα και κράτησα σύνολο γύρω στα 6-7GB. Synching έχει ήδη γίνει στο iCloud εδώ και δύο ώρες, και ολοκληρώθηκε και στο MacBook και στο iPhone και στο iPad. Επισυνάπτω το μήνυμα που παίρνω από System Settings...

Screenshot 2025-07-27 at 6.52.35 PM.png

Το 50Gb θα ενεργοποιηθει 27 Αυγούστου, λεει το μήνυμα που παραθέτεις. 

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tetrix είπε

Το 50Gb θα ενεργοποιηθει 27 Αυγούστου, λεει το μήνυμα που παραθέτεις. 

Ναι, για λίγο νόμιζα ότι είχαμε Αύγουστο! ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/7/2025 στις 9:54 ΜΜ, panatha1369 είπε

Οχι δεν αξιζει...Next topic

Αξίζει και με το παραπάνω. Ωστόσο το τραγικό είναι ότι από τα 200 gb με 2,99€ σε πηγαίνει στα 2 Tb στα 9,99 € ενώ με ένα 5ευρω το 1 Tb θα ήταν σούπερ περίπτωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...