Προς το περιεχόμενο

Ελληνικο προιον


cheaptech

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα συμφορουμιτες.

Λοιπον,γενικα προσπαθώ να υποστηρίζω καταναλωτικά τις ελληνικές εταιρείες. Πήγα λοιπον και αγόρασα προϊόν το οποίο γράφει ελληνικο προιον, ποιο ακριβα απο αλλο όμοιο του.

Αργοτερα οταν επεστρεψα στο σπιτι και διαβασα καλυτερα την ετικετα του ανακαλυψα οτι το κυριως συστατικο του ειναι κατα 93% απο τριτη χωρα (εχουμε στην ελλαδα ιδια παραγωγη).

Μπορει να υσχιει κατι τετοιο; προσπαθησα να επικοινωνησω με την εταιρεια και με τηλεφωνο και με μειλ αλλα ακομα περιμενω.

Το θεωρό μεγάλη κοροϊδία.

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό γίνετε και με μεγάλη εταιρία με συμπληρώματα διατροφής που πάντα βάζει την ελληνική σημαία και στις διαφημίσεις τις. Τα προϊόντα εισάγονται από την Γερμανία σε λευκά tubes, και στην Ελλάδα βάζουν τις ετικέτες.... και guess what ? Ελληνικό barcode........ βέβαια τα ίδια προϊόντα πωλούνται νόμιμα στα supermarket τις Γερμανίας (στην Ελλάδα δεν επιτρεπόταν πώληση στα supermarket, και η εταιρία θέλοντας να προστατεύσει τα φαρμακεία δεν θέλει να πουλήσει στα supermarket) για περίπου 2€ ενώ στην Ελλάδα τα κορόιδα πληρώνουν σχεδόν 10€ στα φαρμακεία !!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cheaptech είπε

 υποστηρίζω καταναλωτικά τις ελληνικές εταιρείες.

προϊόν το οποίο γράφει ελληνικο προιον, ποιο ακριβα

Μπορει να υσχιει κατι τετοιο;

Το θεωρό μεγάλη κοροϊδία.

Ποια ειναι η γνωμη σας;

Οι λόγοι που στηρίζεις τις ελληνικές εταιρείες,είναι η παπάρα στη σαλάτα που λίγοι τολμούν οταν στο τραπέζι είναι ενα πιάτο μόνο.

Βούτα τη σύντροφε!

Επεξ/σία από momotis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...