airtrelomike13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα Η ιδιωτικη μου ασφαλεια μου εκλεισε ραντεβου σε εναν ωριλα που ειναι συμβεβλημενος μαζι της για να μου γραψει μια μαγνητικη να κανω καθως εχω ενα θορυβο στα αυτια μου. Ωστοσο εγω δεν εμεινα ικανοποιημενος απο τον ωριλα και ο ιδιος εκανε ακυρωση παραπεμπτικου μαγνητικης στο συστημα του ΕΟΠΥΥ. Ήθελα να σας ρωτησω, τωρα που θα παω σε ωριλα της επιλογής μου, και θα μου γραψει εκεινος τη μαγνητικη που θα κανω, θα δει μεσα στον ΑΜΚΑ μου οτι μου ειχε γραψει αλλος ωριλας μαγνητικη και την ακυρωσε ή δεν φαινεται κατι?
SilentVoice Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Ισως δει οτι είχε γραφεί ήδη μαγνητική, αλλά τι σε νοιάζει αν το δει; το θέμα είναι να μπορεί να στην γράψει ο ίδιος. Το πιο συχνό φαινόμενο είναι ασθενείς να έχουν και δευτερη ιατρική γνωμάτευση ή να αλλάζουν γιατρούς.
airtrelomike13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε Ισως δει οτι είχε γραφεί ήδη μαγνητική, αλλά τι σε νοιάζει αν το δει; το θέμα είναι να μπορεί να στην γράψει ο ίδιος. Το πιο συχνό φαινόμενο είναι ασθενείς να έχουν και δευτερη ιατρική γνωμάτευση ή να αλλάζουν γιατρούς. Γιατι ειχα ξαναπαει σε αυτον που θα παω τωρα και απλα επειδη η ιδιωτικη ασφαλεια θα μου καλυπτε ολα τα εξοδα της μαγνητικης, φοβαμαι μη παρεξηγηθει. Παντως μου ειπαν οτι αν ακυρωθει το παραπεμπτικο μαγνητικης, τοτε θα μπορει ο γιατρος να μου γραψει αλλη
SilentVoice Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Γιατι ειχα ξαναπαει σε αυτον που θα παω τωρα και απλα επειδη η ιδιωτικη ασφαλεια θα μου καλυπτε ολα τα εξοδα της μαγνητικης, φοβαμαι μη παρεξηγηθει. Παντως μου ειπαν οτι αν ακυρωθει το παραπεμπτικο μαγνητικης, τοτε θα μπορει ο γιατρος να μου γραψει αλλη Και αν παρεξηγηθεί (δεν θα το κάνει), να του θυμίσεις πως έχει δώσει όρκο και είσαι ασθενής. Αν το κάνει, μην ξαναπάς τότε, γιατι δεν είναι επαγγελματίας γιατρός.
Philippe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Φαίνονται κανονικότατα και τα ακυρωμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα