Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω κλείσει ραντεβού σε γιατρό μέσω της εφαρμογής doctor anytime και μου στάλθηκε μήνυμα επιβεβαίωσης. Το θέμα είναι ότι πρέπει να μεταβώ σε άλλο νομό. Αν με σταματήσουν για έλεγχο μπορούν να με γράψουν ή χρειάζεται και άλλο έγγραφο?

Δημοσ.

ρίσκαρε το. η ζωή είναι για τους τολμηρούς.

Εγώ μετακινήθηκα σε άλλο νομο για παρόμοιο λόγο (Νοσοκομείο) και μου είπαν ότι δε στέλνουμε μήνυμα επιβεβαίωσης. Γράψε ένα χαρτί και έλα.

Πήγα, δε με σταμάτησε κανείς.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nasosgtech είπε

Καλησπέρα. Έχω κλείσει ραντεβού σε γιατρό μέσω της εφαρμογής doctor anytime και μου στάλθηκε μήνυμα επιβεβαίωσης. Το θέμα είναι ότι πρέπει να μεταβώ σε άλλο νομό. Αν με σταματήσουν για έλεγχο μπορούν να με γράψουν ή χρειάζεται και άλλο έγγραφο?

Σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού και ποια έγγραφα χρειάζονται για τον έλεγχο

Μετακίνηση εκτός νομού για λόγους υγείας
β) Μετακίνηση για λόγους υγείας που πιστοποιείται με σχετική ιατρική βεβαίωση.

http://www.politesrotoun.gr/question/μετακινηση-εκτοσ-νομού-4/

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Σε ποιες περιπτώσεις επιτρέπεται η μετακίνηση εκτός νομού και ποια έγγραφα χρειάζονται για τον έλεγχο

Μετακίνηση εκτός νομού για λόγους υγείας
β) Μετακίνηση για λόγους υγείας που πιστοποιείται με σχετική ιατρική βεβαίωση.

http://www.politesrotoun.gr/question/μετακινηση-εκτοσ-νομού-4/

Θεωρείται ιατρική βεβαίωση το sms που μου στείλανε;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nasosgtech είπε

Στέλνεις 1 και πας κανονικά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nasosgtech είπε

Εκτύπωσε την επιβεβαίωση απο το doctoranytime και είναι οκ. Είναι βεβαίωση ότι έχεις ραντεβού. Επίσης μόνο στα διόδια ελέγχουν και ρωτούν τον λόγο της μετακίνησης. Εγώ κατέβηκα απο Θεσσαλονική -> Αθήνα έτσι. Αν πάλι αγχώνεσαι πές την γραμματεία του γιατρού να σου στείλει σκαναρισμένη/φωτογραφία μία βεβαίωση ραντεβού.

Αν δεν έχεις διόδια δεν υπάρχει έλεγχος.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...