BigG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Γεια σας, έχει τύχη σε κάποιον άλλον από εδώ να του στείλει το banggood με china post? Μάλλον έχουμε μια νέα μέθοδο και δεν έχω ιδέα ποσό safe είναι.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Όντως τι παίζει με αυτό το post; Και αν κάποιος παραγγέλενει ακόμα συνέχεια, ποια είναι η καλύτερη δίοδος αυτό το καιρό; (την εποχή μου λ.χ. μέχρι πριν 2 έτη ήταν τριγωνική από Βέλγιο)
BigG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έστειλα mail στο support και μου λένε ότι εκανες την παραγγελία σου με το standard shipping και ότι πρέπει να πληρώσω εγώ επειδή δεν αγόρασα tariff insurance(εννοω όταν πατάω στο order information λέει οτι το tariff insurance είναι "free"). Τα έχουν παίξει οι Κινέζοι.... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από BigG
george_gourzoulidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 καλησπερα, εχω και εγω ενα δεμα στην china post εσεις που ειστε και πιο εμπειροι γνωριζετε αμα θα περασει τελωνειο; φυσιολογικα με direct mail δεν θα επρεπε να κανει τριγωνικη; επισης ρε παιδια για tracking ποιο site προτεινεται;
christakos07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, BigG είπε Έστειλα mail στο support και μου λένε ότι εκανες την παραγγελία σου με το standard shipping και ότι πρέπει να πληρώσω εγώ επειδή δεν αγόρασα tariff insurance(εννοω όταν πατάω στο order information λέει οτι το tariff insurance είναι "free". Τα έχουν παίξει οι Κινέζοι.... Τι πρέπει να πληρώσεις εσύ;
BigG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, christakos07 είπε Τι πρέπει να πληρώσεις εσύ; αν περασει τελωνείο θα πληρώσω το φπα + 15 ευρώ.
christakos07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, BigG είπε αν περασει τελωνείο θα πληρώσω το φπα + 15 ευρώ. Ε ποιος θα το πληρώσει, ο γείτονας;
BigG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, george_gourzoulidis είπε καλησπερα, εχω και εγω ενα δεμα στην china post εσεις που ειστε και πιο εμπειροι γνωριζετε αμα θα περασει τελωνειο; φυσιολογικα με direct mail δεν θα επρεπε να κανει τριγωνικη; επισης ρε παιδιά για tracking ποιο site προτεινεται; δεν ξέρουμε ακόμα αλλα αν δεν κανω λάθος το china post το αναλαμβάνει η ελτα οπότε υπάρχει περίπτωση να περασει. Σου προτείνω το 17Track.
BigG Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 μου ξαναήρθε και 2ο email από την banggood αυτή την φορα μου είπαν οτι αν περασει τελωνείο θα μου καλύψουν τους δασμούς.
Λύση BigG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Λύση Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) λοιπόν παιδιά απίστευτο αυτό αλλά μόλις μετα απο 6 ήμερες που στάλθηκε η παραγγελία μου ήρθε μήνυμα απο την comet οτι θα την παραλάβω σήμερα. Οπότε τα AS....CN tracking μάλλον έρχονται super γρηγορά με comet! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από BigG 1
george_gourzoulidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 κ΄λα 8 ώρες πριν, BigG είπε λοιπόν παιδιά απίστευτο αυτό αλλά μόλις μετα απο 6 ήμερες που στάλθηκε η παραγγελία μου ήρθε μήνυμα απο την comet οτι θα την παραλάβω σήμερα. Οπότε τα AS....CN tracking μάλλον έρχονται super γρηγορά με comet! Φιλε ευχαριστω πολυ για την πληροφορία😊! αλλααα.... τι εννοεις μόνο 6 μέρες; απο την ημέρα παραγγελείας ή απο την αποστολή του δέματος; α και κάτι αλλο άμα σου είναι ευκολο, μπορεις να μου πεις πως εκανες tracking το δέμα; μήπως έχεισ κανένα screenshot χωρις τα στοιχεια σου εννωείται(θα με βοήθαγε πάρα πολύ γιατι έχω 2 πακέτα με AS....CN):)
BigG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 15 ώρες πριν, george_gourzoulidis είπε κ΄λα Φιλε ευχαριστω πολυ για την πληροφορία😊! αλλααα.... τι εννοεις μόνο 6 μέρες; απο την ημέρα παραγγελείας ή απο την αποστολή του δέματος; α και κάτι αλλο άμα σου είναι ευκολο, μπορεις να μου πεις πως εκανες tracking το δέμα; μήπως έχεισ κανένα screenshot χωρις τα στοιχεια σου εννωείται(θα με βοήθαγε πάρα πολύ γιατι έχω 2 πακέτα με AS....CN):) Συνολικά από την μερα που εκανα την παραγγελία μέχρι την μερα που το παρέλαβα πηρε 7 μόλις ήμερες. Το tracking σταμάτησε με το που εφυγε απο την κινα και όταν έφτασε μου ήρθε απλα μήνυμα απο την comet. χρησιμοποίησα το 17track: 2021-03-06 12:26 Mail has been cleared and sent to the airport 2021-03-05 22:04 Shenzhen, leaving Shenzhen, China 2021-03-05 18:11 Shenzhen, China 2021-03-05 12:34 Guangzhou City, leave the "Provincial International Mei Garden Business Department", the next stop "Shenzhen International" 2021-03-05 12:02 Guangzhou City, "Provincial International Mei Garden Business Department" has been received and sent, the pitcher: Peng Ming, tel: 17391391390
george_gourzoulidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Στις 12/3/2021 στις 12:30 ΜΜ, BigG είπε Συνολικά από την μερα που εκανα την παραγγελία μέχρι την μερα που το παρέλαβα πηρε 7 μόλις ήμερες. Το tracking σταμάτησε με το που εφυγε απο την κινα και όταν έφτασε μου ήρθε απλα μήνυμα απο την comet. χρησιμοποίησα το 17track: 2021-03-06 12:26 Mail has been cleared and sent to the airport 2021-03-05 22:04 Shenzhen, leaving Shenzhen, China 2021-03-05 18:11 Shenzhen, China 2021-03-05 12:34 Guangzhou City, leave the "Provincial International Mei Garden Business Department", the next stop "Shenzhen International" 2021-03-05 12:02 Guangzhou City, "Provincial International Mei Garden Business Department" has been received and sent, the pitcher: Peng Ming, tel: 17391391390 Φίλε σε ευχαριστω παρα πολύ! Μου εφηγε το αγχος με τις απαντησεις σου.Κάτι τελευταίο μόνο, πως σου εστειλαν το μηνυμα; σε email, με sms; Άμα βρεις λίγο χρόνο να μου απαντησεις θα το εκτιμούσα πάρα πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα