Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία από Banggood με tracking τύπου AS123456789CN (priority direct mail).

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από BigG,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχει τύχη σε κάποιον άλλον από εδώ να του στείλει το banggood με china post? Μάλλον έχουμε μια νέα μέθοδο και δεν έχω ιδέα ποσό safe είναι.

Δημοσ.

Όντως τι παίζει με αυτό το post; Και αν κάποιος παραγγέλενει ακόμα συνέχεια, ποια είναι η καλύτερη δίοδος αυτό το καιρό; (την εποχή μου λ.χ. μέχρι πριν 2 έτη ήταν τριγωνική από Βέλγιο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστειλα mail στο support και μου λένε ότι εκανες την παραγγελία σου με το standard shipping και ότι πρέπει να πληρώσω εγώ επειδή δεν αγόρασα tariff insurance(εννοω όταν πατάω στο order information λέει οτι το tariff insurance είναι "free"). Τα έχουν παίξει οι Κινέζοι.... 

Επεξ/σία από BigG
Δημοσ.

καλησπερα, εχω και εγω ενα δεμα στην china post εσεις που ειστε και πιο εμπειροι γνωριζετε αμα θα περασει τελωνειο; φυσιολογικα με direct mail δεν θα επρεπε να κανει τριγωνικη; επισης ρε παιδια για tracking ποιο site προτεινεται;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BigG είπε

Έστειλα mail στο support και μου λένε ότι εκανες την παραγγελία σου με το standard shipping και ότι πρέπει να πληρώσω εγώ επειδή δεν αγόρασα tariff insurance(εννοω όταν πατάω στο order information λέει οτι το tariff insurance είναι "free". Τα έχουν παίξει οι Κινέζοι.... 

Τι πρέπει να πληρώσεις εσύ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christakos07 είπε

Τι πρέπει να πληρώσεις εσύ;

αν περασει τελωνείο θα πληρώσω το φπα + 15 ευρώ. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, george_gourzoulidis είπε

καλησπερα, εχω και εγω ενα δεμα στην china post εσεις που ειστε και πιο εμπειροι γνωριζετε αμα θα περασει τελωνειο; φυσιολογικα με direct mail δεν θα επρεπε να κανει τριγωνικη; επισης ρε παιδιά για tracking ποιο site προτεινεται;

δεν ξέρουμε ακόμα αλλα αν δεν κανω λάθος το china post το αναλαμβάνει η ελτα οπότε υπάρχει περίπτωση να περασει. Σου προτείνω το 17Track. 

Δημοσ.

μου ξαναήρθε και 2ο email από την banggood αυτή την φορα μου είπαν οτι αν περασει τελωνείο θα μου καλύψουν τους δασμούς.

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν παιδιά απίστευτο αυτό αλλά μόλις μετα απο 6 ήμερες που στάλθηκε η παραγγελία μου ήρθε μήνυμα απο την comet οτι θα την παραλάβω σήμερα. Οπότε τα AS....CN tracking μάλλον έρχονται super γρηγορά με comet! 

Επεξ/σία από BigG
  • Thanks 1
Δημοσ.

κ΄λα

8 ώρες πριν, BigG είπε

λοιπόν παιδιά απίστευτο αυτό αλλά μόλις μετα απο 6 ήμερες που στάλθηκε η παραγγελία μου ήρθε μήνυμα απο την comet οτι θα την παραλάβω σήμερα. Οπότε τα AS....CN tracking μάλλον έρχονται super γρηγορά με comet! 

Φιλε ευχαριστω πολυ για την πληροφορία😊! αλλααα.... τι εννοεις μόνο 6 μέρες; απο την ημέρα παραγγελείας ή απο την αποστολή του δέματος; α και κάτι αλλο άμα σου είναι ευκολο, μπορεις να μου πεις πως εκανες tracking το δέμα; μήπως έχεισ κανένα screenshot χωρις τα στοιχεια σου εννωείται(θα με βοήθαγε πάρα πολύ γιατι έχω 2 πακέτα με AS....CN):)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, george_gourzoulidis είπε

κ΄λα

Φιλε ευχαριστω πολυ για την πληροφορία😊! αλλααα.... τι εννοεις μόνο 6 μέρες; απο την ημέρα παραγγελείας ή απο την αποστολή του δέματος; α και κάτι αλλο άμα σου είναι ευκολο, μπορεις να μου πεις πως εκανες tracking το δέμα; μήπως έχεισ κανένα screenshot χωρις τα στοιχεια σου εννωείται(θα με βοήθαγε πάρα πολύ γιατι έχω 2 πακέτα με AS....CN):)

Συνολικά από την μερα που εκανα την παραγγελία μέχρι την μερα που το παρέλαβα πηρε 7 μόλις ήμερες. Το tracking σταμάτησε με το που εφυγε απο την κινα και όταν έφτασε μου ήρθε απλα μήνυμα απο την comet.   

χρησιμοποίησα το 17track

2021-03-06 12:26

Mail has been cleared and sent to the airport

2021-03-05 22:04

Shenzhen, leaving Shenzhen, China

2021-03-05 18:11

Shenzhen, China

2021-03-05 12:34

Guangzhou City, leave the "Provincial International Mei Garden Business Department", the next stop "Shenzhen International"

2021-03-05 12:02

Guangzhou City, "Provincial International Mei Garden Business Department" has been received and sent, the pitcher: Peng Ming, tel: 17391391390

Δημοσ.
Στις 12/3/2021 στις 12:30 ΜΜ, BigG είπε

Συνολικά από την μερα που εκανα την παραγγελία μέχρι την μερα που το παρέλαβα πηρε 7 μόλις ήμερες. Το tracking σταμάτησε με το που εφυγε απο την κινα και όταν έφτασε μου ήρθε απλα μήνυμα απο την comet.   

χρησιμοποίησα το 17track

2021-03-06 12:26

Mail has been cleared and sent to the airport

2021-03-05 22:04

Shenzhen, leaving Shenzhen, China

2021-03-05 18:11

Shenzhen, China

2021-03-05 12:34

Guangzhou City, leave the "Provincial International Mei Garden Business Department", the next stop "Shenzhen International"

2021-03-05 12:02

Guangzhou City, "Provincial International Mei Garden Business Department" has been received and sent, the pitcher: Peng Ming, tel: 17391391390

Φίλε σε ευχαριστω παρα πολύ! Μου εφηγε το αγχος με τις απαντησεις σου.Κάτι τελευταίο μόνο, πως σου εστειλαν το μηνυμα; σε email, με sms;  Άμα βρεις λίγο χρόνο να μου απαντησεις θα το εκτιμούσα πάρα πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...