Προς το περιεχόμενο

SMS ΜΕΣΩ PC;!;


Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γράψουμε SMS μέσω του PC ώστε να αποφύγουμε να μας πιάνονται τα δάχτυλα όταν ιδίως θέλουμε να γράψουμε πολλά μηνύματα; Ξέρω για τα Web2SMS της Otenet και τέτοια site. Εκεί το άσχημο είναι ότι σου περιορίζει τον αριθμό χαρακτήρων σε ένα μήνυμα και επίσης δε σε αφήνει να στείλεις παραπάνω από 5 μηνύματα ανά μέρα. Απ'ότι έχω ψάξει όλα τα παρόμοια sites έχουν τέτοιυς περιορισμούς. Οπότε αυτό που ψάχνω τώρα είναι αν υπάρχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία π.χ. σε μορφή κάρτας στυλ Smile, ΑCN που πουλάνε στα περίπτερα ή αλλού και να μπορείς να γράψεις στο PC σου και να στείλεις μέσω αυτής της υπηρεσίας από την οποία και να χρεώνεσαι. Ελπίζω να είμαι κατανοητός.

Μια άλλη λύση θα ήταν ένα σωστό προγραμματάκι που να συνδέει το PC με το κινητό σου. Έχω ένα, το float's Mobile Agent, που δουλεύει μέσω Bluetooth τουλάχιστον με το Z600 που έχω εγώ, αλλά ενώ σε όλα είναι πολύ καλό, δυστυχώς με τα SMS μηνύματα έχει προβλήματα. Εκτός του ότι έχει πρόβλημα με τα ελληνικά αν δεν στείλεις μέσω UCS-2 Encoding που είναι επιλογή στα Options για μηνύματα σε ξένες γλώσσες, οπότε βγάζει αλαμπουρνέζικα, επιπλέον έχει και άλλο πρόβλημα: κόβει χαρακτήρες όπου και όποτε του τη βαρέσει, ιδιαίτερα στην αρχή και το τέλος του κάθε μηνύματος. Με άλλα λόγια το συγκεκριμένο software είναι προβληματικό στα SMS. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο άλλο καλό προγραμματάκι που να κάνει σωστά τη δουλειά;

Περιμένω το συντομότερο προτάσεις σας αν έχετε! Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

@ manxil: Ο Kostas75 δεν ψάχνει για τσαμπέ SMS, ψάχνει για πρόγραμμα που να στέλνει SMS μέσω του κινητού του (άρα να πληρώνει) αλλά να χρησιμοποιεί το PC για την εγγραφή του SMS.

 

@Kostas75: Για κινητά SonyEricsson, το float's Mobile Agent είναι αυτή τη στιγμή ό,τι το καλύτερο. Έχεις δίκιο, μερικές φορές κόβει χαρακτήρες αλλά με κωδικοποίηση UCS-2 γενικά τα πάει καλά - εγώ πάντως το χρησιμοποιώ κατά κόρον.

Πρέπει απλά να περιμένουμε αναβάθμιση του προγράμματος για να διορθωθούν τα bugs.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

re paidia emena to coolmobiles mou vgazei to exis minima otan pao na kano register kai dino ton arithmo tou kinitoy moy :

 

Λόγω συμφωνιών με τοπικούς οργανισμούς τηλεπικοινωνιών, η coolmobiles.com δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ορισμένες χώρες.Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...