definitio Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Πάντως στη λίστα που βγαίνει περιοδικά με τα βενζινάδικα στα οποία έχουν επιβληθεί πρόστιμα υπάρχουν θυμάμαι και εταιρικά πρατήρια. ...οπότε δεν είναι "εγγύηση" το εταιρικό... ...επίσης αμφιβάλλω και λίγο με τις αξιολογήσεις στο fuelgr, παρότι τις είχα ως γενικό μπούσουλα, γιατί εκεί είναι πολύ υψηλά βαθμολογημένο ένα βενζινάδικο ΕΚΟ που έχει την 100άρα μόνιμα <1,9€/λ (συνηθέστερα ~1,850-70)...δηλαδή πώς το έχει αυτός πάντα τουλάχιστον 0,10 φθηνότερα απ' όλους τους άλλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης; Προσωπικά εχω καταλήξει να βάζω κυρίως σε AVIN γιατί επιτρέπουν εξαργύρωση των πόντων σε καύσιμα, σε αντίθεση με την Shell κι έτσι όταν γεμίζω (Παρασκευή για 100άρα ή Τετάρτη που έχει περισσότερους πόντους) παίρνω και 3€υρη επιταγή. 2
mike15 Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου και εγω 100αρα βαζω απο 2 πρατηρια ανατολικα που εχουν κατω απο 1.86...το αν ειναι καθαρη 100αρα δεν το ξερω...το ενα ελιν το αλλο bp.τουλαχιστον θα εχω 95 σιγουρα,ενω με την 95αρα δεν νομιζω.
Nabuko Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου «Λουκέτο» σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο Σε διετή σφράγιση πέντε πρατηρίων καυσίμων σε Αττική και Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Τα πρατήρια είχαν παρέμβει στους μηχανισμούς των αντλιών και στο σύστημα εισροών-εκροών, παρέχοντας μικρότερη ποσότητα καυσίμου από την αναγραφόμενη.
meletis_m Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 3 ώρες πριν, Nabuko είπε «Λουκέτο» σε 5 πρατήρια καυσίμων και άλλα 5 στο μικροσκόπιο Σε διετή σφράγιση πέντε πρατηρίων καυσίμων σε Αττική και Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Τα πρατήρια είχαν παρέμβει στους μηχανισμούς των αντλιών και στο σύστημα εισροών-εκροών, παρέχοντας μικρότερη ποσότητα καυσίμου από την αναγραφόμενη. Η λίστα πότε θα δημοσιοποιηθεί; 1
Nabuko Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 λεπτά πριν, meletis_m είπε Η λίστα πότε θα δημοσιοποιηθεί; Δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζω. Μπες κατά καιρούς εδώ να δεις 1
mike15 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου σημερα πηγα μασουτη bp ,το βλεπω κλειστο ,περιφραγμενο γυρω-γυρω με ταινια ,συνεργεια να κανουν κατι πανω απο την δεξαμενη,βανακι καθαρισματος δεξαμενης,γενικα πολυ τζαρτζαλο και κινητικοτητα.ρωταω τι εγινε και μου λεει η υπαλληλος με κατεβασμενα ομως τα ματια κατω,γινονται συντηρησεις.ειπε οτι θα ανοιξει την δευτερα.για να δουμε..λετε να ειναι ενα απο αυτα? χθες που περασα ηταν οκ,παρεπιπτοντως.
The_Judas Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2025 στις 9:14 ΠΜ, Snoob είπε Δεν το πίστευα όταν διάβαζα τέτοιου είδους σχόλια, μέχρι που έτυχε να βάλω σε εταιρικό της Shell και ήταν τεράστια η διαφορά. Κατ' αρχάς γέμισε με πολύ λιγότερα από ό,τι γέμιζε σε πρατήριο της Revoil και το καύσιμο "κράτησε" πολύ περισσότερο, έχω την αίσθηση. Τρόπο να τα μετρήσω όλα αυτά (πέρα από την ένδειξη των λίτρων στην αντλία) δεν είχα, αλλά η γενική αίσθηση είναι πως -με μικρή διαφορά στην τιμή- είχα καλύτερη σχέση τιμής/απόδοσης. Να μην είχαν και την ενοχλητική συνήθεια να προσπαθούν να σου πλασάρουν την κατοστάρα τους... δεν είναι και 100% εγγυημένο ότι τα shell είναι όλα καλά αν και βάζω και εγώ συχνά και συνήθως είναι. δεν ανήκουν όλα στην ίδια εταιρεία. και από την avin έχω καλές εντυπώσεις και αυτά ανήκουν όλα στην μητρική. Κάτι άλλες μπλε εταιρείες συνήθως τις αποφεύγω. Πλέον προτού αγοράσω βενζίνη πάντα κοιτάω κριτικές σε fuel.gr και google. Επεξ/σία 20 Μαϊου από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα