XPHSTOS_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, Σήμερα το πρωί χτύπησαν κάποιοι το κουδούνι μιας φίλης και ζήτησαν να δουν έναν λογαριασμό της ΔΕΗ με σκοπό να βεβαιώσουν ότι ο λογαριασμός είναι "10-12" (έτσι μου το είπε) και ότι αν ήταν θα δικαιούταν έκπτωση ~50% στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Τους άνοιξε, έλεγξαν έναν λογαριασμό και όντως δικαιούταν την έκπτωση αυτή και προσπαθούσαν να την πείσουν άμεσα να το κάνει. Εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλ. και πραγματικά με το ζόρι τους έδιωξε και είπαν ότι θα περάσουν σε μια ώρα... Φοβήθηκε και δεν τους άνοιξε, αλλά έχει κάποιος από εσάς ιδέα περί τείνος πρόκειται?
Nabuko Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε αλλά έχει κάποιος από εσάς ιδέα περί τείνος πρόκειται? Μάλλον μια αναζήτηση στο γκουγκλ με "προσποιουνται υπαλλήλους δεη" θα σου λύσει την απορία 2 1
GREGORYMO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε Καλησπέρα, Σήμερα το πρωί χτύπησαν κάποιοι το κουδούνι μιας φίλης και ζήτησαν να δουν έναν λογαριασμό της ΔΕΗ με σκοπό να βεβαιώσουν ότι ο λογαριασμός είναι "10-12" (έτσι μου το είπε) και ότι αν ήταν θα δικαιούταν έκπτωση ~50% στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Τους άνοιξε, έλεγξαν έναν λογαριασμό και όντως δικαιούταν την έκπτωση αυτή και προσπαθούσαν να την πείσουν άμεσα να το κάνει. Εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλ. και πραγματικά με το ζόρι τους έδιωξε και είπαν ότι θα περάσουν σε μια ώρα... Φοβήθηκε και δεν τους άνοιξε, αλλά έχει κάποιος από εσάς ιδέα περί τείνος πρόκειται? Εννοεί την περίοδο Οκτωβρίου Δεκεμβριου, που ΟΛΟΙ έτσι είναι, οπότε κερδίζει στα σίγουρα.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Ανοιξε σε "υπαλλήλους" της δεη για να δουν το 10-12 Τι αλλο θα ακούσουμε; 3
XPHSTOS_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 hours ago, NikosKallithea said: Ανοιξε σε "υπαλλήλους" της δεη για να δουν το 10-12 Τι αλλο θα ακούσουμε; Δεν ήταν υπάλληλοι της ΔΕΗ, κάτι που φυσικά το κάνει ακόμη χειρότερο. Λέει ότι είχαν ταμπελάκια της Zενιθ... Τέρμα weird η όλη φάση, απορώ και εγώ γιατί άνοιξε, συνήθως είναι πιο καχύποπτη/κότα 1
korakios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Ας τσεκάρει πρώτα μην της ψυρίσανε τίποτα απο το σπίτι. Spoiler Και άσχετο μην ψαρώνει (αν όντως ήτανε απο άλλη εταιρία) με τα 50% έκπτωση και χαζομάρες , αναλυτικά στο άλλο θέμα "εναλλακτικό ΔΕΗ".... 2
takoulou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ανοιξε σε "υπαλλήλους" της δεη για να δουν το 10-12 Τι αλλο θα ακούσουμε; Καλησπερα.... Τιμολογια ειναι το 10 και 12...
DownUNDERground Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 @korakios να "δει το sticky" δεν είπες. Η νέα αγαπημένη σου φράση.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλησπερα.... Τιμολογια ειναι το 10 και 12... Που να ξέρω εγω τι ειναι το 10 12, ρωτα αυτη που ανοιξε την πόρτα
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Ετσι απλα ανοιγουμε την πορτα ????????? Αν ειναι δυνατος. Σιγουρα κλεφτες ηταν . Υπαλληλος της ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει κανενα δικαιωμα ουτε να χτυπησει τη πορτα . 3
takoulou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Καλημερα... Μπορει να ειναι πωλητες παροχου... Το εχουμε δει και αυτο... Να λενε σε ανθρωπους οτι ειναι απο μια αλλη Δεη....Πιο φθηνη.. 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Καλημέρα, Η αλήθεια είναι δεν βρήκε κάτι να της λείπει.. Ελπίζω να ήταν πραγματικά "πλασιέ" άλλης εταιρείας γιατί μένει και μόνη της και αν την έχουν σταμπάρει θα είναι πολύ χειρότερα. Μιλούσε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα και την έπιασαν εξαπίνης, ο τύπος μάλιστα ήταν τόσο θρασής που την ρώτησε ποιος είναι πιο ωραίος, αυτός ή αυτός που μιλούσε στο τηλέφωνο. Δεν μου έχει τύχει εμένα προσωπικά κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια αν δεν περιμένω κάτι και να χτυπήσουν το κουδούνι μου δεν ανοίγω. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αν έχω νεότερα, που ελπίζω πως όχι, θα σας ενημερώσω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Ισως να ηταν...διερευνητικη επισκεψη ! Πριν απο χρονια ημουν στη δουλεια (ΔΕΔΔΗΕ) και καποιοι χτυπησαν στη γυναικα μου τι τους εστειλα εγω να δουν κατι στον πινακα . Δασκαλεμενη βεβαια τους ξαποστηλε ! 1
MikeJ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Πάντως ισχύει ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι πέρα από τα τηλέφωνα τώρα στέλνουν και door to door που είναι παράξενο εν μέσω της κατάστασης. Χτυπούσε μια κοπελίτσα στη πολυκατοικία μας. Μόλις της είπα ότι έκανα το my home enter έφυγε θυμωμένη lol... Είναι το αντίστοιχο του να λες στο τηλέφωνο ότι έχεις φοιτητικό αριθμό όταν σου προωθούν κάποιο πάγιο κινητής. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, MikeJ είπε Πάντως ισχύει ότι οι εναλλακτικοί πάροχοι πέρα από τα τηλέφωνα τώρα στέλνουν και door to door που είναι παράξενο εν μέσω της κατάστασης. Χτυπούσε μια κοπελίτσα στη πολυκατοικία μας. Μόλις της είπα ότι έκανα το my home enter έφυγε θυμωμένη lol... Είναι το αντίστοιχο του να λες στο τηλέφωνο ότι έχεις φοιτητικό αριθμό όταν σου προωθούν κάποιο πάγιο κινητής. Ή να λες οτι δουλευεις σε ανταγωνιστη !!! Δοκιμασμενο !!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα