Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, KoreanW είπε ε και συ τότε τί τα θεςτώρα τα ψάχνεις έναντι κ εκκαθαριστικό μην τα σκαλίζεις και πλήρωνέ τα γιατί παίζει να φας καμιά φρίκη και με τους λογαριασμούς του προηγούμενου σπιτιού όταν λέμε προηγούμενο σπίτι νοίκιασες κι ερχόταν ΔΕΗ το τρίμηνο, εννοούμε πρόαφατα την τελευταία εικοσαετία, έτσι; τα οικονομικά αποτελέσματα της ΔΕΗ βγαίνουν ανά τρίμηνο αν δεν το ξέρεις κύριε Δεν το ξέρει αλλα με κράζει. Ναι φιλε μου προσφατα... τη τελευταια 3 ετια 3 λεπτά πριν, fredd0 είπε Ναι σιγουρα ΔΕΝ εχει σχεση με τη ΔΕΗ. Για καποιο λογο που δεν μπορωνα κατανοησω αρνεισαι να καταλαβεις απλα πραγματα. Τα λεφτα του λογαριασμου της ΔΕΗ δε πανε στην τσεπη του ιδιοκτητη, στη ΔΕΗ πανε. Δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με το οποιο προβλημα εχεις εσυ με τον ιδιοκτητη. Εσυ στο μυαλο σου τα συνδεεις γιατι σε συμφερει. Το οτι ο ιδιοκτητης επιθυμει να εισαι/ειναι συνεπης με τη ΔΕΗ δεν ειναι κουσουρι. Δεν διαφωνώ. Αλλα κ εγώ μετά αφου ο ιδιοκτητης ειναι τοσο ψειρας θα ξεκινουσα να ειμαι και εγώ. Επομενως θέλω να φτιαχτουν οι εκρεμμοτητες εφοσον πληρώνω ολοκληρο το ενοικιο κ θέλω να πληρωθούν άμεσα. Ειδάλλως προκυπτει προβλημα στο μισθιο. To opoio θα καταγγειλω με εξωδικο και θα απαιτησω τη μειωση του. Να μιλησω με το δικηγορο μου το απογευμα ; Εντάξει τη ΔΕΗ θα τη πληρωσουμε. Συμφωνεις με αυτο ; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από Magic_Nature
fredd0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Δεν το ξέρει αλλα με κράζει. Ναι φιλε μου προσφατα... τη τελευταια 3 ετια Δεν διαφωνώ. Αλλα κ εγώ μετά αφου ο ιδιοκτητης ειναι τοσο ψειρας θα ξεκινουσα να ειμαι και εγώ. Επομενως θέλω να φτιαχτουν οι εκρεμμοτητες εφοσον πληρώνω ολοκληρο το ενοικιο κ θέλω να πληρωθούν άμεσα. Ειδάλλως προκυπτει προβλημα στο μισθιο. To opoio θα καταγγειλω με εξωδικο και θα απαιτησω τη μειωση του. Να μιλησω με το δικηγορο μου το απογευμα ; Εντάξει τη ΔΕΗ θα τη πληρωσουμε. Συμφωνεις με αυτο ; ωραιτατα. Πληρωσε τη ΔΕΗ και μετα πηγαινε και στο Δικαστηριο Δικαιωματων του Ανθρωπου αν θες για το απροσδιοριστο κουσουρι. Το ενα δεν εχει καμια σχεση με το αλλο. 1
KoreanW Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 3 minutes ago, Magic_Nature said: Ναι φιλε μου προσφατα... τη τελευταια 3 ετια Εννοούμε τελευταία 3ετία που ήσουν έξω, έτσι;
Magic_Nature Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, fredd0 είπε ωραιτατα. Πληρωσε τη ΔΕΗ και μετα πηγαινε και στο Δικαστηριο Δικαιωματων του Ανθρωπου αν θες για το απροσδιοριστο κουσουρι. Το ενα δεν εχει καμια σχεση με το αλλο. Ωραία τωρα μιλάς δίκαια. Ολοι εχουμε δικαιωματα λοιπον. ΕΠΕΙΔΗ μου εγραψε ο αλλος οτι δεν θα με ήθελε για ενοικιαστη και οτι θα με πεταγε εξω εντος βδομάδας. Αυτα με τσαμπουκάδες δεν γινονται και α ου και να με αγριεψει εμενα ο άλλος. Εγω δειχνω κατανοηση στο προβλημα που προέκυψε. Θελω λιγο κ απο τους άλλους. Ειπαμε δεν ειμαι υποχρεωμενος να φωναξω μαστορους να φτιαξω κανενος το σπιτι ακομη κ αν πληρώνει αυτος... οι συνενοησεις θα γινουν απο αυτον λοιπον. 2 λεπτά πριν, KoreanW είπε Εννοούμε τελευταία 3ετία που ήσουν έξω, έτσι; Στο προηγουμενο σπιτι ακριβως που εκατσα 2.5 χρονια. Εφυγα πριν τη 3ετια γιατι ο ιδιοκτητης ηταν στο κοσμο του αν και δεν ηταν κακος άνθρωπος. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από Magic_Nature
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, Magic_Nature είπε Δεν το ξέρει αλλα με κράζει. Ναι φιλε μου προσφατα... τη τελευταια 3 ετια Δεν διαφωνώ. Αλλα κ εγώ μετά αφου ο ιδιοκτητης ειναι τοσο ψειρας θα ξεκινουσα να ειμαι και εγώ. Επομενως θέλω να φτιαχτουν οι εκρεμμοτητες εφοσον πληρώνω ολοκληρο το ενοικιο κ θέλω να πληρωθούν άμεσα. Ειδάλλως προκυπτει προβλημα στο μισθιο. To opoio θα καταγγειλω με εξωδικο και θα απαιτησω τη μειωση του. Να μιλησω με το δικηγορο μου το απογευμα ; Εντάξει τη ΔΕΗ θα τη πληρωσουμε. Συμφωνεις με αυτο ; Επειδή επιμένεις Η ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ εφαρμόζει κατά κανόνα τετραμηνιαία καταμέτρηση στους καταναλωτές μικρής ισχύος Χαμηλής Τάσης και μηνιαία καταμέτρηση στους καταναλωτές Μέσης και Χαμηλής Τάσης με ισχύ μεγαλύτερη των 35 kVA. Συνολικά, η ΔΕΔΔΗΕΑΕ λαμβάνει κάθε έτος 24 εκ. ενδείξεις των μετρητών των 7,2 εκ. περίπου καταναλωτών, που υπάγονται στη Χαμηλή και Μέση Τάση. Στους συνήθεις καταναλωτές Χαμηλής Τάσης (οικίες, καταστήματα, κλπ), οι καταμετρητές του ΔΕΔΔΗΕ καταγράφουν απλώς την ένδειξη που βλέπουν στον μετρητή, και η συνολική κατανάλωση του τετραμήνου προκύπτει αυτόματα από το μηχανογραφικό σύστημα εξυπηρέτησης καταναλωτών ως διαφορά της ένδειξης αυτής από την ένδειξη που είχε καταγραφεί πριν 4 μήνες. https://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/xrisimes-plirofories-gia-katametrisi/
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Τώρα πρόσεξα που είπες ότι ο λογαριασμός είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη, οπότε λογικό να αγχώνεται και να απαιτεί να πληρωθεί διότι αν μείνει οφειλή αυτός θα πρέπει να πληρώσει. Λάθος του βέβαια που το άφησε στο δικό του όνομα.
papp0us Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, fredd0 είπε Το οτι ο ιδιοκτητης επιθυμει να εισαι/ειναι συνεπης με τη ΔΕΗ δεν ειναι κουσουρι. Θα μπορούσε βέβαια να ήταν νόμιμος -λέμε τώρα- να είχε ανεξάρτητο ρολόι στο κάθε σπίτι -λέμε τώρα- να είχε ως απαίτηση να μπει ο λογαριασμός στο όνομα του ενοικιαστή -λέμε τώρα- και να ήταν ήσυχος, και αυτός και οι υπόλοιποι ενοικιαστές, ειτε πληρώνει μια φορά το μήνα ο ένας, είτε μια φορά το 6μηνο. λέμε τώρα. Δηλαδή αν ο TS ζορίστει ξέρω γώ ένα 6μηνο θα μείνουν 5 σπίτια χωρίς ρεύμα γιατι δε θα έχει να δώσει το ποσοστό του; Και το πρόβλημα ειναι οτι πληρώνει ανα τετράμηνο και όχι τους έναντι; 1
DownUNDERground Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Και το πρόβλημα ειναι οτι πληρώνει ανα τετράμηνο και όχι τους έναντι; Αναλύουμε το πρόβλημα που ο ίδιος έθεσε αρχικά. Φυσικά αυτό είναι σημαντικότερο πρόβλημα, αλλά δε φαίνεται να πειράζει τόσο τον TS όσο οι έναντι.
fredd0 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, papp0us είπε Θα μπορούσε βέβαια να ήταν νόμιμος -λέμε τώρα- να είχε ανεξάρτητο ρολόι στο κάθε σπίτι -λέμε τώρα- να είχε ως απαίτηση να μπει ο λογαριασμός στο όνομα του ενοικιαστή -λέμε τώρα- και να ήταν ήσυχος, και αυτός και οι υπόλοιποι ενοικιαστές, ειτε πληρώνει μια φορά το μήνα ο ένας, είτε μια φορά το 6μηνο. λέμε τώρα. Δηλαδή αν ο TS ζορίστει ξέρω γώ ένα 6μηνο θα μείνουν 5 σπίτια χωρίς ρεύμα γιατι δε θα έχει να δώσει το ποσοστό του; Και το πρόβλημα ειναι οτι πληρώνει ανα τετράμηνο και όχι τους έναντι; το ειπα απο την αρχη οτι το ολο setup ειναι καραπαρανομο. Και ακριβως επειδη ειναι μια παροχη που λεει εξυπηρετει 3 σπιτια λεω οτι δεν ειναι κουσουρι το να θελει να ειναι συνεπης, γιατι σε μια στραβη θα μεινουν και οι 3 χωρις ρευμα.
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, papp0us είπε Θα μπορούσε βέβαια να ήταν νόμιμος -λέμε τώρα- να είχε ανεξάρτητο ρολόι στο κάθε σπίτι -λέμε τώρα- να είχε ως απαίτηση να μπει ο λογαριασμός στο όνομα του ενοικιαστή -λέμε τώρα- και να ήταν ήσυχος, και αυτός και οι υπόλοιποι ενοικιαστές, ειτε πληρώνει μια φορά το μήνα ο ένας, είτε μια φορά το 6μηνο. λέμε τώρα. Δηλαδή αν ο TS ζορίστει ξέρω γώ ένα 6μηνο θα μείνουν 5 σπίτια χωρίς ρεύμα γιατι δε θα έχει να δώσει το ποσοστό του; Και το πρόβλημα ειναι οτι πληρώνει ανα τετράμηνο και όχι τους έναντι; Σίγουρα θα μπορούσε, όπως επίσης και ο ts αν ήθελε να ήταν σωστός και νόμιμος θα προσπερνούσε, δεν θα νοίκιαζε το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Λέμε τώρα.
papp0us Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Σίγουρα θα μπορούσε, όπως επίσης και ο ts αν ήθελε να ήταν σωστός και νόμιμος θα προσπερνούσε, δεν θα νοίκιαζε το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Λέμε τώρα. Και βέβαια, αλλα δεν έχει φαγούρα ο TS για τους λογαριασμούς, ο ιδιοκτήτης την έχει. Αν ο άλλος είναι οκ με τα ενοίκια του και το ρεύμα έστω και ανα τετράμηνο, δεν μπορείς να του λες "Θα σε αναγκάσω να πληρώνεις κάθε μήνα λογαριασμό στο όνομα μου χωρίς ημέρα καθυστέρησης, γιατί έχω κάνει με ωραιότατη λαμογιά και τώρα νιώθω άσχημα για τους άλλους" Εκτός βέβαια αν το είχανε συμφωνήσει πριν δώσουν τα χέρια, που δεν διορθώνει και πάλι τη λαμογιά, αλλα τουλάχιστον θα ήταν ξεκάθαρος, και θα ήξερε ο άλλος, αν του κάνει η όχι.
DTsuras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Πως μπορω να επικοινωνήσω μαζι τους ρε παιδια; παιρνω στο 800 900 1000 και δεν το σηκωνουν..
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, papp0us είπε Και βέβαια, αλλα δεν έχει φαγούρα ο TS για τους λογαριασμούς, ο ιδιοκτήτης την έχει. Αν ο άλλος είναι οκ με τα ενοίκια του και το ρεύμα έστω και ανα τετράμηνο, δεν μπορείς να του λες "Θα σε αναγκάσω να πληρώνεις κάθε μήνα λογαριασμό στο όνομα μου χωρίς ημέρα καθυστέρησης, γιατί έχω κάνει με ωραιότατη λαμογιά και τώρα νιώθω άσχημα για τους άλλους" Κάτσε γιατί κάπου μπερδεύτηκες, η "λαμογιά" δεν είναι μόνο του ιδιοκτήτη που έχει 1 ρολόι για 3-4 διαμερίσματα, είναι και των ενοικιαστών που μίσθωσαν τα συγκεκριμένα διαμερίσματα ενώ ήξεραν την κατάσταση. Αυτή η "λαμογιά" χρειάζεται δύο, δεν μπορεί να την κάνει κάποιος μόνος του, τώρα τι κέρδος είχε ο καθένας τους από αυτό δεν το γνωρίζω. Και φυσικά είναι δεδομένο πως απαραίτητη προϋπόθεση κάθε μίσθωσης είναι ο μισθωτής να πληρώνει εγκαίρως όλους τους λογαριασμούς που εκδίδονται στο όνομα του ιδιοκτήτη, κανένας ιδιοκτήτης δεν θα έβαζε στο σπίτι του ενοικιαστή που είχε δηλώσει εξ αρχής ότι δεν θα ήταν συνεπής σε κάθε λογαριασμό. 25 λεπτά πριν, papp0us είπε Εκτός βέβαια αν το είχανε συμφωνήσει πριν δώσουν τα χέρια, που δεν διορθώνει και πάλι τη λαμογιά, αλλα τουλάχιστον θα ήταν ξεκάθαρος, και θα ήξερε ο άλλος, αν του κάνει η όχι. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα, και τίποτα να μην είχε πει ο ιδιοκτήτης για την κατάσταση (που ότι έγραψε ο ts είναι σαφές ότι ήταν ενήμερος για την κατάσταση), ο ενοικιαστής - εφόσον ήθελε να ήταν νόμιμος και σωστός - τη στιγμή που έδωσαν τα χέρια θα ζητούσε έναν παλιό λογαριασμό ρεύματος ώστε να γυρίσει άμεσα την παροχή στο δικό του όνομα. 1
papp0us Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτσε γιατί κάπου μπερδεύτηκες, η "λαμογιά" δεν είναι μόνο του ιδιοκτήτη που έχει 1 ρολόι για 3-4 διαμερίσματα, είναι και των ενοικιαστών που μίσθωσαν τα συγκεκριμένα διαμερίσματα ενώ ήξεραν την κατάσταση. Αυτή η "λαμογιά" χρειάζεται δύο, δεν μπορεί να την κάνει κάποιος μόνος του, τώρα τι κέρδος είχε ο καθένας τους από αυτό δεν το γνωρίζω. Σου ξαναλέω οτι έτσι ακριβώς ειναι, αλλα σε αυτή την περίπτωση δεν συμφώνησαν, και ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ο μισθωτής άρχισε να κάνει παράπονα για το "μα γιατι έχουμε ένα ρολόι όλοι μαζί;" Ο ιδιοκτήτης γκρινιάζει. Οταν έχει κάνει τέτοιο πράγμα, ΠΡΙΝ μπει ο άλλος, του ξεκαθαρίζεις "Εδώ πληρώνουμε κάθε μήνα γιατι έτσι και έτσι, δυστυχώς δεν μπορώ να το παραβλέψω γιατι θα έχω θέμα με τους άλλους. Δεν μπορείς κάθε μήνα, δε πειράζει, ας περάσει ο επόμενος." Δεν τον βάζεις μέσα, τσεπώνεις ενοίκια, εγγυήσεις κτλ και μετά του λες "ναι αλλα να πληρώνεις και κάθε μήνα τον λογαριασμό της ΔΕΗ, γιατί έτσι μας βολεύει όλους" Αυτό είναι συγκατοίκηση δεν είναι μίσθωση. 10 λεπτά πριν, Joshua21 είπε και τίποτα να μην είχε πει ο ιδιοκτήτης για την κατάσταση Δεν είπα οτι έκρυψε το κοινό ρολόι , είπα το οτι "αφήνεις έναν λογαριασμό απλήρωτο, μένουν 5 οικογένειες χωρίς ρεύμα" είναι κάτι που λες στον άλλον πριν μπει μέσα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από papp0us 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, papp0us είπε Σου ξαναλέω οτι έτσι ακριβώς ειναι, αλλα σε αυτή την περίπτωση δεν συμφώνησαν, και ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕ ο μισθωτής άρχισε να κάνει παράπονα για το "μα γιατι έχουμε ένα ρολόι όλοι μαζί;" Όσες φορές και να το επαναλάβεις δεν αλλάζει κάτι, δεν προκύπτει από κάπου ότι δεν το συμφώνησαν. Αν και έχω διαβάσει όλα τα post του ts στο συγκεκριμένο δεν είδα να γράφει κάτι τέτοιο, ο μισθωτής άρχισε να κάνει παράπονα για το "δε θέλω να πληρώνω έναντι λογαριασμό, μόνο εκκαθαριστικό". Το μόνο πράγμα που ο ιδιοκτήτης απέκρυψε - σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ts πάντα - ήταν ένα πρόβλημα σε ένα ντουλάπι. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από Joshua21
Προτεινόμενες αναρτήσεις