Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεταφορα ποσου απο λογαριασμο στην Αυστραλια σε ΕΥΡΩ σε λογαριασμο σε ΕΥΡΩ στην Ευρωπη π.χ. στην Ελλαδα.

Ποιος ειναι ο πιο φθηνος τροπος?

Δημοσ.
2 minutes ago, IoannisSM said:

Ευχαριστω. Αλλα ειναι σε ΕΥΡΩ ήδη. Αρα θελει swift. Οποτε δεν αξιζει το Wise...

Δωρεάν δεν πρόκειται να τα στείλεις γιατί είναι έμβασμα εξωτερικού. Μέχρι στιγμής θα χρεωθείς για να στείλεις το έμβασμα εκτός Αυστραλίας και για την προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος από την εγχώρια ελληνική τράπεζα.. Η Wise είναι η οικονομικότερη. Ο άλλος τρόπος είναι με την κάρτα από την Αυστραλία θα τα στείλεις στον iban λογαριασμό της Wise σαν αγορά.

Διαφορετικά ανοίγεις revolut στην Αυστραλία και τα στέλνεις από revolut σε revolut όπου η δεύτερη θα είναι σε ευρωπαϊκό χώρο.

Δημοσ.

Η λύση των κρυπτο παιζει; Να τα κανει δλδ κρυπτο από ένα λογαριασμό/wallet αυστραλεζικο και να τα στείλει σε αλλο λογαριασμό/wallet ελληνικό και από κει ξανά από crypto σε ευρω; 

Δεν ξέρω αν είναι φθηνότερο από έμβασμα, απλα ρωτάω κι εγω για να μάθω.

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Δωρεάν δεν πρόκειται να τα στείλεις γιατί είναι έμβασμα εξωτερικού. Μέχρι στιγμής θα χρεωθείς για να στείλεις το έμβασμα εκτός Αυστραλίας και για την προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος από την εγχώρια ελληνική τράπεζα.. Η Wise είναι η οικονομικότερη. Ο άλλος τρόπος είναι με την κάρτα από την Αυστραλία θα τα στείλεις στον iban λογαριασμό της Wise σαν αγορά.

Διαφορετικά ανοίγεις revolut στην Αυστραλία και τα στέλνεις από revolut σε revolut όπου η δεύτερη θα είναι σε ευρωπαϊκό χώρο.

H λογαριασμος wise στην Αυστραλια δεχεται σε δολλαρια μονο. Το ιδιο φανταζομαι και η Revolut στην Αυστραλια.

Δημοσ.
6 minutes ago, IoannisSM said:

H λογαριασμος wise στην Αυστραλια δεχεται σε δολλαρια μονο. Το ιδιο φανταζομαι και η Revolut στην Αυστραλια.

Θα ανοίξεις και λογαριασμό ευρώ και θα τα στείλεις εκεί με την κάρτα σου, που είναι συνδεδεμένη με τον Αυστραλιανό τραπεζικό λογαριασμό σου που έχει μέσα ευρώ, ισχύει και για τα 2.

Επίσης μην φοβάσαι την μετατροπή συναλλάγματος εάν δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Η λύση των κρυπτο παιζει; Να τα κανει δλδ κρυπτο από ένα λογαριασμό/wallet αυστραλεζικο και να τα στείλει σε αλλο λογαριασμό/wallet ελληνικό και από κει ξανά από crypto σε ευρω; 

Δεν ξέρω αν είναι φθηνότερο από έμβασμα, απλα ρωτάω κι εγω για να μάθω.

Οι 2 φίλτατοι που βάλατε τις αντιδράσεις, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί;

Ερώτηση έκανα αλλα απάντηση ουσιαστικά δεν έλαβα! Είναι πιο ακριβό; Πιο δύσκολο; 

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, vins είπε

Οι 2 φίλτατοι που βάλατε τις αντιδράσεις, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί;

Ερώτηση έκανα αλλα απάντηση ουσιαστικά δεν έλαβα! Είναι πιο ακριβό; Πιο δύσκολο; 

Ευχαριστώ!

Μπορεί να βγει πιο φθηνά (ανάλογος το ποσό που στέλνει) αλλά σίγουρα πιο πολύπλοκα.. KYC, έμβασμα, μετατροπή, μετατροπή, KYC, έμβασμα.. :eek:

Επεξ/σία από Adrian
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...