Bitbit Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 χρησιμοποιώ τον opera browser. μπαίνω σε μια σελίδα και κάθε φορά μου πετάει ένα pop up (τετράγωνο πλαίσιο κάτω αριστερά) που σε πετάει σε στοιχηματική. κακό ψόφο να έχουν. μπαίνω με chrome δε πετάει τίποτα. πίστευα ήταν από τη σελίδα και ότι ο chrome έκανε καλύτερη δουλειά στο μπλοκάρισμα. Ενεργοποιώ το ενσωματωμένο vpn στον opera και δε μου πετάει το pop up. Πλέον όμως και στον chrome πετάγεται (στην ίδια σελίδα πάντα). τυχαία μπάινω και σε μια δεύτερη και πάλι το ίδιο pop up και στον chrome. το ψάχνω λίγο και το domain είναι το .asrv.dalecta.com. είναι μπλοκαρισμένο το cookie αλλά πάλι πετάγεται. τι ακριβώς γίνεται τώρα; κόλλησα κάτι;
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Έχεις ενεργοποιήσει το ενσωματωμένο ad blocker του Opera?
chesty Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Web feed popup , block site, στα extensions του οπερα
Bitbit Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Στις 19/3/2021 στις 12:01 ΠΜ, TheoAlex50 είπε Έχεις ενεργοποιήσει το ενσωματωμένο ad blocker του Opera? ναι 11 ώρες πριν, micos000 είπε Βάλε ublock origin στον chrome για αρχή. το έχω το θέμα είναι ότι μπήκα και από tablet Και από laptop και στα ίδια sites βλέπω το ίδιο pop up. Βρήκα κι άλλο ένα site που πετάει ακριβώς το ίδιο pop up. Ενημερωτικό και αυτό. το θέμα είναι ότι πρώτη φορά το επισκέπτομαι και δεν ξέρω αν το πετούσε και πριν. μου κάνει εντύπωση που 3 ενημερωτικά πετάνε το ίδιο pop up και φοβόμουν μήπως δεν είναι θέμα του site αλλά κάτι κόλλησα Spoiler βάζω το ένα από αυτά αν μπορεί να το τεστάρει κάποιος https://www.nafpaktianews.gr/
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Σε αυτό που εβαλες δεν μου πετάει κάτι. chrome με ublock
l337 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δεν έχεις κολλήσει κάτι. Σε FF με adbock μου το βγάζει (μόνο το λευκό ορθογώνιο αλλά χωρίς contents). Σε FF χωρίς adblock δεν μου το βγάζει. (δοκιμή από desktop)
aces Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 13 ώρες πριν, Bitbit είπε Απόκρυψη περιεχομένων βάζω το ένα από αυτά αν μπορεί να το τεστάρει κάποιος https://www.nafpaktianews.gr/ εισαι κομπλε βγαζει μονο το μικρό παραθυρο χωρις καποιο περιεχομενο μεσα με ublock + adblock plus
Bitbit Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, l337 είπε Δεν έχεις κολλήσει κάτι. Σε FF με adbock μου το βγάζει (μόνο το λευκό ορθογώνιο αλλά χωρίς contents). Σε FF χωρίς adblock δεν μου το βγάζει. (δοκιμή από desktop) 54 λεπτά πριν, aces είπε εισαι κομπλε βγαζει μονο το μικρό παραθυρο χωρις καποιο περιεχομενο μεσα με ublock + adblock plus παλιότερα είχα καολλήσει κάτι και μου πετούσε χαζομάρες, φοβήθηκα μην είναι το ίδιο. κι εμένα μου πετάει το άσπρο παράθυρο χωρίς να εμφανίζεται το περιεχόμενο. Μου εμφανίζει το περιεχόμενο στον edge. Η καλυτερη λύση είναι ο Opera με ενεργοποιημένο το VPN. Δεν εμφναίζει ούτε το πλαίσιο. αν απενεργοποιήσω το vpn το εμφανίζει (έχω ενεργοποιημένο το adblock) σε chrome και firefox (όπου εμφανίζει μόνο το πλαίσιο -αλλά είναι ενοχλητικό) χρησιμοποιώ το uBlock Origin. Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. και απορώ αυτό το pop up πως εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες γιατί όπως είπα εμφανίζεται ακριβώς το ίδιο και σε άλλα sites. απλα΄ανέφερα το ένα από αυτά. Να χρησιμοποιήσω άλλο extension; Επι ευκαιρίας, απορώ πως μερικοί σερφάρουν χωρίς adblock. έχει ξεφτιλιστεί το θέμα διαφημίσεις
chesty Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 η καλύτερη λύση ειναι αυτό που σου έγραψα πιο πάνω αλλά το προσπέρασες
Bitbit Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, chesty είπε η καλύτερη λύση ειναι αυτό που σου έγραψα πιο πάνω αλλά το προσπέρασες δε κατάλαβα ποιο extension λες. Web feed popup ? δε μου βγάζει κάτι.
aces Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Bitbit είπε κι εμένα μου πετάει το άσπρο παράθυρο χωρίς να εμφανίζεται το περιεχόμενο. Μου εμφανίζει το περιεχόμενο στον edge. Επι ευκαιρίας, απορώ πως μερικοί σερφάρουν χωρίς adblock. έχει ξεφτιλιστεί το θέμα διαφημίσεις Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου βάζω το ένα από αυτά αν μπορεί να το τεστάρει κάποιος https://www.nafpaktianews.gr/ το παραδοξο ειναι οτι εμφανιζει το παραθυρο (κενο μεσα χωρις περιεχομενο) μόνο την 1η φορα που μπαινεις. Αν κλεισω το tab & κανω εκ νεου επισκεψη δεν εμφανιζει κατι οπως κ σημερα 3η επισκεψη - προφανως το εχει σωσει το adblock plus & ublock στις ρυθμισεις τους αφου τρεχουν παραλληλα με καποιο τροπο. Ναι εχει πολλες διαφημισεις/σπαμ και καποιες σελιδες εχουν pop-up στο popup με redirect σε ερωτηματολογια...... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα