Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 hours ago, filarhos said:

Εδώ σε εμένα το 1.8 μου φαινόταν αργό σε σχέση με το πετρέλαιο punto των 85 ίππων...
Μάλιστα είχα κάνει και ρεμπριζ με τον κουμπάρο και στα πρώτα 2 δευτερόλεπτα ήταν μπροστά το punto. Μετά το πέρναγε αλλά η αίσθηση, λόγω ατμόσφαιρας, είναι ότι είναι αργό κι ας έχει περίπου 9 το 0-100.

Μετά μπήκε ο 2,5 από ford κι ένα μπλοκέ και ίσιωσε, βασικά δεν ισιώνει πουθενά...

Υ.Γ. Αν το είχα τώρα που έχω το ηλεκτρικό θα είχα ακόμα χειρότερη γνώμη. Αλλά για πλαγιολίσθηση με δευτέρα ήταν μια χαρά και όχι τόσο καινούρια πίσω λάστιχα.

ποιο ηλεκτρικο εχεις τωρα?

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 hours ago, h3342 said:

ποιο ηλεκτρικο εχεις τωρα?

ID.3

Γενικά έχει παραπλήσιες επιδόσεις με ένα golf 150-170 ίππους στο sport, απλώς λόγω ακαριαίας απόκρισης νόμιζεις ότι έχεις κάτι πολύ δυνατότερο. Τόσο που το έχουμε μόνιμα στο eco (υπολογίζουν ότι βγάζει ~120 από τους 200 διαθέσιμους ίππους) και είναι μια χαρά για τα δεδομένα μας.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το myauto λέει προσωρινά μη διαθέσιμο, είναι όντως προσωρινά ή γενικά δεν λειτουργεί; Πρώτη φορά προσπάθησα να μπω σήμερα.

Δημοσ.
1 minute ago, zio10 said:

Το myauto λέει προσωρινά μη διαθέσιμο, είναι όντως προσωρινά ή γενικά δεν λειτουργεί; Πρώτη φορά προσπάθησα να μπω σήμερα.

Αν θυμάμαι καλά, είχα μπει στο παρελθόν. Άρα μάλλον είναι όντως προσωρινά.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 15/7/2025 στις 10:18 ΜΜ, jimakos234 είπε

Υπαρχει μια προωθητική ενργεια - εκπτωση  σε ελαστικα bridgestone - firestone αν ψαχνει κανεις αυτη την περιοδο

Εχει κανείς άποψη για τα firestone?

https://elastrak.gr/activities/elastrak-gr/

Στα μικρά δεν έχει, κρίμα.

Ερώτηση, με τι θα ήταν καλύτερα να κολλήσω τα γράμματα του μοντέλου στο πίσω μέρος που έχουν ξεκολλήσει; Σιλικόνη; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, zio10 είπε

Στα μικρά δεν έχει, κρίμα.

Ερώτηση, με τι θα ήταν καλύτερα να κολλήσω τα γράμματα του μοντέλου στο πίσω μέρος που έχουν ξεκολλήσει; Σιλικόνη; 

Ταινία διπλής όψης 3M?

• Like 2

• Δημιουργία νέου...