Lamogio01 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Καλησπέρα σε όλους, έχω μπει στο τριπάκι να ψάχνω μεταχειρισμένο πετρέλαιο, γιατί με ένα αυτοκίνητο στην οικογένεια δεν βγαίνει. Στα 2 που έχω καταλήξει και μου "αρέσουν" εμφανισιακά είναι το Megane 2016-2017 και μετά και στο Focus απο το 2018 και μετά. Ξέρουμε απο εμπειρίες για τους 2 συγκεκριμένους κινητήρες αν πονάνε κάπου και πιθανές βλάβες; Το Focus είναι με τον 1.5 και 120 άλογα. Το Megane τώρα βλέπω οτι είναι είτε με τον 1.5 είτε με τον 1.6 σε διάφορες ιπποδυνάμεις, 105, 110, 130. Επίσης τα αντίστοιχα αυτόματα έχουν μια κάποια αξιοπιστία ή καλύτερα χειροκίνητο να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο; Εννοείται αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση δεκτή.
Free_xariz Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Τί αυτοκίνητα (μάρκες, μοντέλα) θα προτείνατε για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αυτόματου, έως 3000€ , & έως 1.300 κυβικά??? Ευχαριστώ!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 24 λεπτά πριν, Free_xariz είπε Τί αυτοκίνητα (μάρκες, μοντέλα) θα προτείνατε για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αυτόματου, έως 3000€ , & έως 1.300 κυβικά??? Ευχαριστώ! Αυτοματο κατω απο 3000€? Καλυτερα παιξτα στο τζοκερ ισως κερδισει τιποτα να παρεις καποιο οχημα. Στα χειροκινητα ισως υπηρχαν καποιες προτασεις. 2
paylidis Δημοσ. 7 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Free_xariz είπε Τί αυτοκίνητα (μάρκες, μοντέλα) θα προτείνατε για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αυτόματου, έως 3000€ , & έως 1.300 κυβικά??? Ευχαριστώ! Σχεδόν αδύνατο … ή ότι βρεις θα είναι ρημάδι…. Όπως είπε ο Αλέξανδρος σε χειροκίνητο θα είχες επιλογές
imr Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 12 hours ago, Free_xariz said: Τί αυτοκίνητα (μάρκες, μοντέλα) θα προτείνατε για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αυτόματου, έως 3000€ , & έως 1.300 κυβικά??? Ευχαριστώ! Δύσκολα, Ίσως με τύχη βρεις κάποιο jazz, εχει ενα Στο car με 3500.
john1987 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Καλημερα σε όλους. Σκέφτομαι εάν αξίζει η εισαγωγή αυτοκίνητου απο Γερμανία και συγκεκριμένα κανενα phev suv τύπου Audi Q5 (έχει το μισό τέλος ταξινομησης). Έχει ασχοληθεί κανενας;
telis Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 ώρες πριν, john1987 είπε Καλημερα σε όλους. Σκέφτομαι εάν αξίζει η εισαγωγή αυτοκίνητου απο Γερμανία και συγκεκριμένα κανενα phev suv τύπου Audi Q5 (έχει το μισό τέλος ταξινομησης). Έχει ασχοληθεί κανενας; Νομίζω πληρώνεις μόνο το 25% αν είναι κάτω από 50gr το CO2. Ναι αξίζει εχω έναν γνωστό που θα μου έφερνε, έβγαινε πολύ καλή τιμή σε σχέση με αγορά από εδώ.
paylidis Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου Σε ερευνα που ειχα κανει προ καιρου, σε αυτοκινητα αξιας εως 45Κ προ φορων δεν αξιζε ιδιαίτερα η γερμανια καθως οι τιμές ηταν πολυ ψηλα και ακομα κ με μειωμενα ΤΤ εβγαινε πανω κατω στα ιδια με την Ελλάδα. Εαν αλλαξε προσφατα κατι κ εχουν πεσει πλεον εξω τοτε μη το φοβασαι, απλα εξωφρενικα καλο ελεγχο και απο οσο γινεται πιο νότια περιοχη(λιγοτερα αλατια) 1
VASILISKI Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες .. Σοβαρό δίλλημα , τι αυτοκίνητο να κοιτάξω να αγοράσω σε μεταχειρισμένο , vw polo 1000cc 115hp , Renault Clio lpg ( υγραέριο-βενζίνη) 1000cc 100hp με προβληματίζει λίγο η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν θα τραβάει , Toyota Yaris υβριδικό πολύ πιο ακριβό βέβαια το έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου .. αν προτείνετε κάτι άλλο ή την άποψη σας για αυτά τα τρία θα το εκτιμούσα .. ευχαριστώ!! Εχω βγάλει από την λίστα μου Ford fiesta και Peugeot 208. 10 λεπτά πριν, VASILISKI είπε Επεξ/σία 21 Αυγούστου από VASILISKI 1
tsofras Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, VASILISKI είπε Καλησπέρα παίδες .. Σοβαρό δίλλημα , τι αυτοκίνητο να κοιτάξω να αγοράσω σε μεταχειρισμένο , vw polo 1000cc 115hp , Renault Clio lpg ( υγραέριο-βενζίνη) 1000cc 100hp με προβληματίζει λίγο η αλήθεια είναι δεν ξέρω αν θα τραβάει , Toyota Yaris υβριδικό πολύ πιο ακριβό βέβαια το έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου .. αν προτείνετε κάτι άλλο ή την άποψη σας για αυτά τα τρία θα το εκτιμούσα .. ευχαριστώ!! Εχω βγάλει από την λίστα μου Ford fiesta και Peugeot 208. Yaris > Clio > Polo Εγώ με αυτή τη σειρά θα κοίταγα 2
bkran Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Πήραμε πρόσφατα ένα Clio V 1.0 βενζίνη, χωρίς το αέριο που έχει 90 άλογα. Γενικά το μοτέρ το κινεί μια χαρά το αυτοκίνητο, βοηθάει το τούρμπο - ροπή που εχει, Εθνική έχω βγει μόνος μου και πήγαινα εύκολα με 120-130 χωρίς ιδιαίτερο άγχος - πίεση. Λογικά με αέριο πρέπει να πηγαίνει ελαφρός καλύτερα μιας και έχει 10 άλογα παραπάνω. Από ότι έχω ψάξει, δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο σε προβλήματα τα συγκεκριμένα, είναι με καδένα και δεν έχουν άμεσο ψεκασμό. Από κατανάλωση δεν έχω πολύ καλή εικόνα, πρέπει να παίζει γύρω στα 7 συν πλην, ανάλογα τον οδηγό και τις διαδρομές. Το Yaris το είχα κοιτάξει κι εγώ λίγο σαν επιλογή, σίγουρα είναι αξιόπιστο αλλά το εσωτερικό του είναι λίγο παλιομοδίτικο θα πω ευγενικά 3
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Γιατί δε βάζεις στην εξίσωση το φιέστα που είναι ανωτέρο και από τα τρία που αναφέρθηκαν; Επεξ/σία 24 Αυγούστου από paylidis
theoilia Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου είμαι στην πρώτη φάση αναζήτηση μεταχειρισμένου που θα αντικαταστήσει ένα Opel meriva του 2005. Το meriva με καλύπτει οριακά σε χώρους,4τραμελης οικογένειας με 2 δεκάχρονα, και ψάχνω κάτι με ταβάνι τα 16χιλ. Είδα την προηγούμενη βδομάδα ένα Renault scenic 1.6 diesel που είναι το ιδανικό σε χώρους και διαστάσεις αλλά με τον μηχανικό μου που μίλησα μου είπε να το αποφύγω λόγω κινητήρα, είναι λέει καλύτερη επιλογή ο 1.5 . να πω την αμαρτία μου θα ήθελα να αποφύγω τους diesel. τι να κοιτάξω; έχει κάποιος εμπειρία από αυτοκίνητα τέτοιου τύπου;
paylidis Δημοσ. 27 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 22 ώρες πριν, theoilia είπε είμαι στην πρώτη φάση αναζήτηση μεταχειρισμένου που θα αντικαταστήσει ένα Opel meriva του 2005. Το meriva με καλύπτει οριακά σε χώρους,4τραμελης οικογένειας με 2 δεκάχρονα, και ψάχνω κάτι με ταβάνι τα 16χιλ. Είδα την προηγούμενη βδομάδα ένα Renault scenic 1.6 diesel που είναι το ιδανικό σε χώρους και διαστάσεις αλλά με τον μηχανικό μου που μίλησα μου είπε να το αποφύγω λόγω κινητήρα, είναι λέει καλύτερη επιλογή ο 1.5 . να πω την αμαρτία μου θα ήθελα να αποφύγω τους diesel. τι να κοιτάξω; έχει κάποιος εμπειρία από αυτοκίνητα τέτοιου τύπου; Δες κανένα karoq σε αυτά τα λεφτά (οριακά ίσως κ kodiaq με Νορμαλ χλμ πετυχαίνεις κατά καιρούς) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις