Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω μπει στο τριπάκι να ψάχνω μεταχειρισμένο πετρέλαιο, γιατί με ένα αυτοκίνητο στην οικογένεια δεν βγαίνει. Στα 2 που έχω καταλήξει και μου "αρέσουν" εμφανισιακά είναι το Megane 2016-2017 και μετά και στο Focus απο το 2018 και μετά. Ξέρουμε απο εμπειρίες για τους 2 συγκεκριμένους κινητήρες αν πονάνε κάπου και πιθανές βλάβες; Το Focus είναι με τον 1.5 και 120 άλογα. Το Megane τώρα βλέπω οτι είναι είτε με τον 1.5 είτε με τον 1.6 σε διάφορες ιπποδυνάμεις, 105, 110, 130. Επίσης τα αντίστοιχα αυτόματα έχουν μια κάποια αξιοπιστία ή καλύτερα χειροκίνητο να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;

Εννοείται αν υπάρχει καμία άλλη πρόταση δεκτή.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τί αυτοκίνητα (μάρκες, μοντέλα) θα προτείνατε για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αυτόματου, έως 3000€ , & έως 1.300 κυβικά???

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Free_xariz είπε

Τί αυτοκίνητα (μάρκες, μοντέλα) θα προτείνατε για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου αυτόματου, έως 3000€ , & έως 1.300 κυβικά???

Ευχαριστώ!

Αυτοματο κατω απο 3000€? Καλυτερα παιξτα στο τζοκερ ισως κερδισει τιποτα να παρεις καποιο οχημα. 

Στα χειροκινητα ισως υπηρχαν καποιες προτασεις. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Free_xariz είπε

Ευχαριστώ!

Σχεδόν αδύνατο … ή ότι βρεις θα είναι ρημάδι…. Όπως είπε ο Αλέξανδρος σε χειροκίνητο θα είχες επιλογές 

Δημοσ.
12 hours ago, Free_xariz said:

Ευχαριστώ!

Δύσκολα, Ίσως με τύχη βρεις κάποιο jazz, εχει ενα Στο car με 3500. 

• Δημιουργία νέου...