lambros Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά ψάχνω ένα πρόγραμμα προς το παρόν έχω το anydesk και το ammyy. Τι θέλω να κάνω μου το ζήτησε μία φίλη καθηγήτρια. Μία μαθήτρια της που δεν σκαμπάζει και πολύ Και θέλοντας να επωφεληθεί τις εξετάσεις μέσω ίντερνετ θέλει να την βοηθήσει απομακρυσμένα σε εξέταση διπλώματος αγγλικών proficiency. Έχει δώσει ήδη 2 φορές και κόβεται για λίγους ποντους Η λύση είναι από τον προς το παρόν any desk και ammyy και να είναι στο διπλανό δωμάτιο να παρακολουθεί. Πριν αρχίσουν οι εξετάσεις το εξεταστικό κέντρο ζήτησε να κάνει μία περιστροφή του laptop στο χώρο ώστε να δει ότι δεν είναι κανείς άλλος στον χώρο. Νομίζω ότι αυτά τα δύο προγράμματα όταν ξες συνδεθούν δεν πετάνε εικονίδιο αποσυνδέσεις. Έχετε κάποια άλλη ιδέα εσείς;;;
infin1tyGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 25 minutes ago, lambros said: Έχετε κάποια άλλη ιδέα εσείς;;; Ναι, να διαβάσει περισσότερο. 2
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Η εξέταση γίνεται προφορικά ή χρησιμοποιεί κάποιο εξεταστικό πρόγραμμα; Παλαιότερα με το ecdl, αν θυμάμαι καλά, το εξεταστικό πρόγραμμα ανίχνευε για προγράμματα απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και δεν ξεκινούσε αν έβρισκε κάποιο τέτοιο.
lambros Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μάλλον μέσω σελίδας ίντερνετ Θα ρωτήσω και θα σας πω
micos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ χρησιμοποιώ το ultravnc που για τοπικό δίκτυο είναι σούπερ και μπορείς να απενεργοποιήσεις και το εικονίδιο στο tray. Μετά, μόνο αν ζητήσουν screenshot ή screenshare από την διαχείριση εργασιών και δουν την υπηρεσία που θα είναι ανοιχτή.. Δεν βγάζει κανένα μήνυμα για σύνδεση-αποσύνδεση, μόνο μαυρίζει το dekstop background που και αυτό ρυθμίζεται. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από micos000 2
lambros Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα το δοκιμάσω. Πάντως το σιτε είναι αυτό. https://www.golearn.gr/pistopoiisi-agglikon Είδα τι γράφει παρακάτω Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από lambros
monoxromos Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Γεια σας Ξέρει κανείς πως μπορει να παρακάμψει αυτή την αναμονή εως και δύο λεπτά για να κάνει μια σύνδεση με anydesk; Ειναι πραγματικά εκβιασμός για να πληρώσεις ένα αρκετα υψηλο ποσο ακόμη κι αν εχεις το anydesk για προσωπικη χρήση.
Timour21 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Αν πραγματικά θεωρείς εκβιασμό κάτι τέτοιο, και επειδή ο εκβιασμός είναι κάτι που διώκεται ποινικά, πήγαινε κάνε μια μήνυση και πές μας μετά το αποτέλεσμα. Εναλλακτικά μπορείς να φάς εσύ άπειρες ώρες για να κάνεις κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα, το οποίο θα μοιράσεις μετά δωρεάν αν θές. Ή μπορείς απλά να βρείς μια παλαιότερη έκδοση του anydesk (εμ το θέλουμε και δωρεάν, το θέλουμε και fully updated, γιατι οι προγραμματιστές που το φτιάχνουν και οι άνθρωποι που το υποστηρίζουν, ζούνε με αέρα κοπανιστό προφανώς) η οποία δεν έχει τον χρονικό περιορισμό που αναφέρεις, το εγκαθιστάς στους υπολογιστές που θές και είσαι έτοιμος. Μανούρα το ξέρω...αλλά τι να κάνεις....
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Το εννοείς "αναμονή"; Πριν από λίγο έκανα μια απομακρυσμένη για κανά τέταρτο χωρίς πρόβλημα. Εκτός αν ζητάς συνεχόμενες και πολύωρες συνεδρίες, οπότε θεωρείσαι επαγγελματίας. Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές λύσεις όπως το hoptodesk, το οποίο είναι καλούτσικο και εντελώς δωρεάν αλλά μου έκανε αρκετές αποσυνδέσεις ή το ammyy admin το οποίο όμως δεν κατεβαίνει από firefox ή chrome, οπότε edge. Εγώ το χρησιμοποιώ το ammyy αρκετά.
monoxromos Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Απο τον υπολογιστη του σπιτιου όταν πάω να συνδεθω με τον υπολογιστη του γραφείου μου βγάζει ένα παραθυρο με την ενδειξη πάνω δεξιά 120 sec και αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση ωσπου να φτάσει στο μηδέν οπότε ανοιγει μετά κανονικα η σύνδεση. Επεξ/σία 6 Ιουνίου από monoxromos
micos000 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Μάλλον συνδέεσαι συχνά και για μεγάλο διάστημα και γι αυτό σε μάρκαρε το πρόγραμμα για μη οικιακή χρήση. Δοκίμασε να βρεις την έκδοση 7 και στήσε αυτήν στα pc με κομμένες αναβαθμίσεις. Αλλιώς δοκίμασε κάποιο άλλο.
Bitbit Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου On 06/06/2024 at 10:01, monoxromos said: Ειναι πραγματικά εκβιασμός για να πληρώσεις ένα αρκετα υψηλο ποσο ακόμη κι αν εχεις το anydesk για προσωπικη χρήση. κάποιο λάθος κάνεις. Δε το πιστεύω ότι υπάρχουν τόσο αλήτες που ζητάνε να πληρωθούν. Πάει χάλασε ο κόσμος rustdesk και από εμένα
ice25 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Στις 6/6/2024 στις 3:07 ΜΜ, monoxromos είπε Απο τον υπολογιστη του σπιτιου όταν πάω να συνδεθω με τον υπολογιστη του γραφείου μου βγάζει ένα παραθυρο με την ενδειξη πάνω δεξιά 120 sec και αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση ωσπου να φτάσει στο μηδέν οπότε ανοιγει μετά κανονικα η σύνδεση. τι να σε πω εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά για αρκετές συνδέσεις και δεν μου το έβγαλε ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα