Προς το περιεχόμενο

Πού μπορώ να βρω eSim?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Έχω το iPhone 11 και έχω εδώ και 5 μήνες φοιτητική σιμ, την οποία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω γιατί το iPhone 11 παίρνει μια κανονική και μια eSim. Επομένως, θέλω να μετατρέψω την Cosmote που είχα σε eSim, ώστε να βάλω το φοιτητικό CU κανονικά.

Στα Γιάννενα που μένω ρώτησα σε όλα τα καταστήματα Cosmote και σε όλα η απάντηση που πήρα ήταν «Έχουμε έλλειψη σε eSim, τις περιμένουμε, ρωτήστε στο άλλο κατάστημα».

Επειδή λοιπόν θα χρειαστεί να μετακινηθώ στην Αθήνα μέσα στον επόμενο μήνα για άσχετο λόγο, υπάρχει διαθεσιμότητα σε eSim? Ή είναι γενικό φαινόμενο? Έχει κάνει κανεις τη μετατροπή σε eSim?

Δημοσ.

Εγώ έχω δυο κάρτες στο 11 pro max. Μια esim και μια φυσική. Ωστόσο είναι συμβόλαιο η esim και μου έστειλαν κανονικά την σιμ. Δεν ξέρω αν έχει προτεραιότητα κάποιος με συμβόλαιο... μου φαίνεται απίθανο να μην έχουν esim. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/4/2021 στις 6:55 ΜΜ, imr είπε

Πως μπορουν να εχουν ελλειψη σε esim εφοσον δεν εχει φυσικο πλαστικο?

Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της Cosmote όλα γίνονται...

Παντως Αθήνα δεν θεωρώ πως θα έχει θέμα με esim.

Επεξ/σία από sikla
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/4/2021 στις 6:34 ΜΜ, Utopia13 είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα,

Έχω το iPhone 11 και έχω εδώ και 5 μήνες φοιτητική σιμ, την οποία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω γιατί το iPhone 11 παίρνει μια κανονική και μια eSim. Επομένως, θέλω να μετατρέψω την Cosmote που είχα σε eSim, ώστε να βάλω το φοιτητικό CU κανονικά.

Στα Γιάννενα που μένω ρώτησα σε όλα τα καταστήματα Cosmote και σε όλα η απάντηση που πήρα ήταν «Έχουμε έλλειψη σε eSim, τις περιμένουμε, ρωτήστε στο άλλο κατάστημα».

Επειδή λοιπόν θα χρειαστεί να μετακινηθώ στην Αθήνα μέσα στον επόμενο μήνα για άσχετο λόγο, υπάρχει διαθεσιμότητα σε eSim? Ή είναι γενικό φαινόμενο? Έχει κάνει κανεις τη μετατροπή σε eSim?

Κι εγώ το τελευταίο διάστημα το ίδιο αντιμετωπίζω (και μένω στην Αθήνα). Μάλλον πρέπει να πάω σε κεντρικό κατάστημα για να βγάλω -ίσως- άκρη.

Στις 13/4/2021 στις 6:55 ΜΜ, imr είπε

Πως μπορουν να εχουν ελλειψη σε esim εφοσον δεν εχει φυσικο πλαστικο?

Σου δίνουν από το κατάστημα έναν φάκελο, στον οποίο υπάρχει εκτυπωμένο ένα QR Code που το σκανάρεις και έτσι ενεργοποιείται η eSIM στη συσκευή.

Επεξ/σία από pluss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ρητορική ερώτηση...

Πουλάνε το iPhone..... δηλαδή θα δώσει κάποιος 1000....1200 ευρώ να το αγοράσει  η θα κάνει συμβόλαιο με 60..70 ευρώ το μήνα και θα του πούνε .... συγνώμη δεν έχουμε e-sim περιμένετε όταν μας  έρθουν  για να λειτουργήσει το τηλέφωνο που μόλις αγοράσατε η να ξεκινήσει το συμβόλαιο που μόλις υπογράψατε  ???

Επεξ/σία από teot
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πάντως σήμερα Θεσσαλονίκη πήγα σε δυο καταστήματα Γερμανός και μου είπαν τα ίδια ,ότι έχουν έλλειψη σε e sim ,Δευτέρα θα ψάξω και σε αλλά 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 3/12/2022 στις 6:48 ΜΜ, slk200gr είπε

Πάντως σήμερα Θεσσαλονίκη πήγα σε δυο καταστήματα Γερμανός και μου είπαν τα ίδια ,ότι έχουν έλλειψη σε e sim ,Δευτέρα θα ψάξω και σε αλλά 

Δουλεύω σε κατάστημα cosmote και μάλλον κάτι σου λένε λάθος γιατί δεν χρειάζεται να υπάρχει ως φυσικό προϊόν, περνάει αυλή η αντικατάσταση της κάρτα σιμ. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στην Αθηνα παντως στη vodafone λενε το ιδιο παραμυθι οτι δεν εχουν καρτες με το qr code.

Μεσα απο το vodafone app εχουν βγαλει την επιλογη που ειχε για μετατροπη σε esim και στο τηλεφωνικο κεντρο λενε οτι ειναι προσωρινο λογω ενος τεχνικου προβληματος.. αντε βγαλε ακρη!!

και εχω ενα τηλεφωνο απο αμερικη που παιρνει μονο esim και καθεται και το κοιταω…

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...